reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Faworki gotowe. Masakra to ciasto rosło w oczach !!!teraz wietrze na maksa mieszkanie bo od tego smazenia tlen sie wypalił

Aza ja wielkim talentem nie jestem ale wybieram takie rzeczy niemal z napisem : przepis dla idiotów :)

To jak przyjedziesz to może czegoś się od Ciebie naucze z tych przpisów dla idiotów ;))))

Oj Etna Ty biedulko... mam nadzieję, że to już niedługo...

Polaa nie ma żadnego dołowania... Już wiosna idzie, czas na dołki mija ;) Prosze tu nam lepiej zdjątka ze spotkania pokazać...

reklama
Hahahaha anadri ciąża powiadasz :D:D:D kto wie.......ale mój sie też ze mnie śmieje :( normalnie mówie Wam ze mi sie po tej jelitówce też wszystko pochrzaniło :(
Wczoraj np 3/4 dnia zgaga, kawa mi nie smakuje co jest szokiem, na jedzenie nie moge patrzec bo nic mi nie smakuje chociaz jestem głodna, na słodycze tym bardziej nie moge patrzec.No ale przeciez okres mam, normalny nie jakies pitu pitu ;p W ogóle jestem tak żywieniowo rozregulowana ze ja nie wiem co ja jem ;/ bo na nic nie moge patrzeć.....prawie na samym rosołku jade ;/ jakiekolwiek jaja czy serki naturalne od razu wywołują u mnie jeden odruch wiec dukan musi poczekać.......Zobaczymy do końca tygodnia co to z moim jedzeniem bedzie.

To ja sie melduje jako kolejna w ciazy z okresem :-)
Wczoraj prawie nic nie jadlam, wieczorem zjadlam śledzie, popiłam kakao i za godzinke wszystko zwymiotowałam:zawstydzona/y:

Za to Julus dzis w nocy duzo lepiej spał, kupke zrobił rano, troche gestrza ale nadal biegunkową. Ale jest duzo lepiej bo napad zrobił na porówki w lodowce.:-D

Lece poszukac tego Waszego przepisu na faworki bo mi tez smaku narobiliscie.;-)

Dziunka jeśli rzeczywiście jesteś w ciąży to zazdroszczę..
Ja żałuję, że nie da się zajśc w ciaze prze zapylenie - seks jest u mnie na szarym koncu listy rzeczy ktore mam ochote robic :(

reklama
Dzień doberek kochaniutkie,

Dziunka no to super! może w końcu chlopak będzie ?! :D glowa do gory. test robiłaś? daj znac czy Twoje przypuszczenia się potwierdziły.

a ja teraz z innej beczki :D

DZIŚ MIAŁAM NAJCUDOWNIEJSZĄ POBUDKĘ NA SWIECIE!!
mój malutki Krystianek zazwyczaj budzi sie około 6 rano i wtedy bierzemy go z P. do nas do łózka, gdzie dosypia tak do 8. P. wstaje o 7 i się szykuje do pracy jak my jeszcze śpimy. i dziś właśnie - nie uwierzycie - zostałam obudzona jak Śpiąca Królewna w jej bajce ! Ale nie, nie przez męża tylko SYNUSIA. zaspana otwieram oczy a tu nad moją twarzą wisi twarz Krystianka. jak zobaczył że otwieram oczy to dydka z buzi wyjał i dał mi takiego buziaka w usta, że od razu się dobudziłam i w nagrodę zabralam go na baje do salonu :)
od razu świat wydaję się piekniejszy !!

miłego dzionka i dla Was kobietki !

Do góry