reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

ilona ale z Ciebie laska:) mi sie sukieneczka jak najbardziej podoba;) a jesli chodzi o ciuszki dla Malej to tez trafilas;) ladne i tanie :p
anadri - przeczytalam Twojego posta na odchudzaniu, ok daj znac co i jak;) jak sie nie da to rozumiemy;)

Biore sie za obiad, polozylam Kube spac, za godzinke ma wpasc kolezanka z dwuletnia coreczka :) mam nadzieje, ze sie ladnie pobawia jak sie wyspi:)

reklama
. kiedy ktos napisze ze mąz wieczorami zasypia inne forumowiczki karza się zastanowic nad ich przyszłością nie mając kompletnie wiedzy na temat ich zycia.
miałam sie nie odzywac, ale niedam rady w tym wypadku:tak: ten ktos to Ilona, a inne forumowiczki to .m.in. ja. Dokladniej zapytałam Ilony czy chce brac slub ze swoim N. Odebrałąm jej posy jako wyraz rozczarowania , zniecierpliwienia i znużenia takim stanem rzeczy. Liczyłą na wspolne wieczory itp a tu po raz kolejny po całym dniu z dzieckiem spedzała wieczor przed monitorem samotnie
Ilona wybacz , ze tak o Tobie , bez Ciebie mowimy , ale poczułam sie wywołana do tablicy.

Zrobiłam zdjęcie w sukience, chciałam zmniejszyc je i wyszło jak zwykle-do bani. No nic pokaże wam to co mam, bo mi sie już przebierać nie chce. Czekam na opinie-szczere przede wszystkim ;-)

Uploaded with ImageShack.us
gdybym miała taka figurę to też bym sobie taką kieckę strzeliła! super jest!
i te ciuszki dla małej też rewelacyjne!

Ilona figure masz naprawde super :) pozazdroscic :) a pokaz te kiece z tyłu jak wyglada?

Antek zrobił rozróbę więc sprzatamy od rana :) nie chciał jesc sosu do spaghetti wiec zjadł sam makaron- coz za urozmaicone danie!

snieg dalej pada

Martolinka faktycznie menu nieziemskie hahahhaa. A wiesz c? Chciałam spytac..... bo kiedys pisałas ze Antkowi po pomidorach wychodzi coś znaczy sie alergicznego. Nie pamietam jaka forma - policzki czy wysypka czy co :) Skoro podajesz mi spagetti to znaczy ze wszystko juz oki????;p;p;p

Martolinka faktycznie menu nieziemskie hahahhaa. A wiesz c? Chciałam spytac..... bo kiedys pisałas ze Antkowi po pomidorach wychodzi coś znaczy sie alergicznego. Nie pamietam jaka forma - policzki czy wysypka czy co :) Skoro podajesz mi spagetti to znaczy ze wszystko juz oki????;p;p;p
Mama dobrą masz pamięc:tak: Antkowi wychodzi uczulenie na polikach od pomidorów. Ilekroć dostał do kanapki , czy do rączki poliki wysypane. Kiedys spróbowałam dac mu z puszki i nie było ani sladu. Doszłam do wniosku , ze byc moze ma uczulenie na jakis srodek ktorym pryskane sa pomidory:eek: wszystko sie okaze jak pojawia sie sezonowe pomidory bez / z mniejsza iloscia chemii

edit. Ilona wiec tak . Tobie slicznie w tej sukience :) najgorsze sa odsłoniete plecy ze schabikami na wierzchu , ale u Ciebie tego nie ma absolutnie :) Jest odważna i obowiązkowo szpile do tego. Nie jest w moim stylu , ale ja "nieszpilkowa" kobieta w spodniach :)

Mama dobrą masz pamięc:tak: Antkowi wychodzi uczulenie na polikach od pomidorów. Ilekroć dostał do kanapki , czy do rączki poliki wysypane. Kiedys spróbowałam dac mu z puszki i nie było ani sladu. Doszłam do wniosku , ze byc moze ma uczulenie na jakis srodek ktorym pryskane sa pomidory:eek: wszystko sie okaze jak pojawia sie sezonowe pomidory bez / z mniejsza iloscia chemii

edit. Ilona wiec tak . Tobie slicznie w tej sukience :) najgorsze sa odsłoniete plecy ze schabikami na wierzchu , ale u Ciebie tego nie ma absolutnie :) Jest odważna i obowiązkowo szpile do tego. Nie jest w moim stylu , ale ja "nieszpilkowa" kobieta w spodniach :)

Martolinka
ona też nie jest w moim stylu, ja w takich rzeczch nie chodze, w szpilkach też nie, ale ze w maju ide na wesele wiec wygladac jakoś musze. Pomyślałam ze szkoda wydawać kupe kasy na coś co założe raz i wrzuce na dno szafy. Tak wiec dorobiłam sie sexi kiecki a i tak nie wiem czy odwaze sie ja założyć. Póżniej sprzedam.

Przegapiłam , ze na wesele :) nie mów , że sie nie odważysz :) chlapniesz kielicha i bedzie git. Pokazuj dziewczyno co masz pięknego póki można !!!

reklama
Do góry