Ale piękne zdjęcie masz w sygnaturce
Praca, praca, praca![]()
i bb hahhahahhahahhaha
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale piękne zdjęcie masz w sygnaturce
Praca, praca, praca![]()
Gie-oska ewentualnie barwnikami do tkanin, ale to caly element bys musiala zafarbowac.
Ilonka wiem ze calosc musze pofarbowac a gdzie takie barwniki do tkanin mozna kupic??i myslisz ze to nie bedzie farbowac podczas uzwania tzn ze mi Kacpra tapicerka nie pofarbuje jak bedzie w wozku![]()
bo oni to chyba z chin wysyłają bezpośrednio , no i mi się też starsznie niektóre rzeczy podobająHey kobitki! Ilona spodnie supoer ale niestety tez nie dla mnie. Jak schudne to może)) Bardzo mi sie podobają ciuchy japan styl ale głupie jest to, że za każdą sztuke płaci się przesyłke. Zarabiają przede wszystkim na przesyłkach...
Etna nie miałam kiedy poszukac , ale zaraz sie bioremartolinka jak tam moja stronka z kolczykami? skromnie zapytam
Dziunka koty szczepimy , sterylizujemy i odrobaczamy niezależnie od tego czy wychodza , czy nieJak to jest z tą wścieklizną przy dwójce kotów niewychodzących? Trzeba?
...