reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
Gie-oska ewentualnie barwnikami do tkanin, ale to caly element bys musiala zafarbowac.

Ilonka wiem ze calosc musze pofarbowac a gdzie takie barwniki do tkanin mozna kupic??i myslisz ze to nie bedzie farbowac podczas uzwania tzn ze mi Kacpra tapicerka nie pofarbuje jak bedzie w wozku:p

Ilonka wiem ze calosc musze pofarbowac a gdzie takie barwniki do tkanin mozna kupic??i myslisz ze to nie bedzie farbowac podczas uzwania tzn ze mi Kacpra tapicerka nie pofarbuje jak bedzie w wozku:p

Barwniki to pewnie w pasmanterii mozna dostac albo sklepie z materialami, a czy kolor nie bedzie puszczal to nie mam pojecia-zapytaj najlepiej w sklepie. Aha i na allegro tez powinny byc ;-)

Witam i ja!
Jakaś otumaniona jestem, nie chce mi się nic... a tu praca wzywa...
Ilona - spodnie na wysoką chudą... fajne, ale też nie dla mnie ... zawsze biodrasta byłam... ehh geny mamy ;-)
Sawi - moja też z tych modystek, jedna jak i druga. Starsza dostała pomadkę, wiedziała od razu do czego użyć i jak zastosować... potem jej odbiło i zaczęła ją zjadać :-D:-D zapewne dobra była, bo truskawkowa bodajże , co kto paczkę wyśle to Hanka krzyczy "moja paczka, ciuchy będą" :-D:-D
Wczoraj moja szarańcza pomagała mi sprzątać - Hanka wzięła odkurzacz i sprzątała, a Gośka ciągnęła za kabel... tak się tym ciągnięciem druta zmęczyła, że zasnęła na pół godzinki, a potem mieliśmy wieczorny koncert "Ta-ta oć", "ma - ma oć" , "nie ma kółka" i chyba opowiadała sobie jakieś kawały , bo od czasu do czasu chichotała.... :szok:

sawi - mojego Kube tez interesuja kosmetyki:) a zwlaszcza zakrecanie podkladow itp.;) zawsze mnie obserwuje jak stoje przed lustrem i pozniej nasladuje;)
ilona - spodnie sa super, bardzo mi sie podobaja. Ale nie dla mnie...:(
kilolek - zdrowka dla Kuby;) Mojemu na szczescie goraczka przeszla, znowu jakies zatrucie sie przyplatalo:(
aga - sliczne zdjecie;)

a ja juz chce wracac do domu, do meza...:) oby do poniedzialku, fajnie u rodzicow ale w domu najlepiej;)

Dziunka fajnie, że w pracy na bb możesz posiedzieć :)

Dzięki dziewczyny za kciuki! Jakoś tego Filipa muszę wykurzyć bo z teściową siedzę żeby w razie czego z Olafem miał kto zostać jak ja na porodówce będę...im szybciej urodzę tym lepiej dla nas wszystkich ;)

Gie-oska na allegro na pewno znajdziesz barwniki...tylko nie wiem czy nie są toksyczne, sprawdź to przed zakupem.

Hey kobitki! Ilona spodnie supoer ale niestety tez nie dla mnie. Jak schudne to może :))) Bardzo mi sie podobają ciuchy japan styl ale głupie jest to, że za każdą sztuke płaci się przesyłke. Zarabiają przede wszystkim na przesyłkach...
bo oni to chyba z chin wysyłają bezpośrednio , no i mi się też starsznie niektóre rzeczy podobają :)

możemy prosić o wasze głosy Babcia i dziadek - Zdjęcie konkursowe AniaSm - Benc.pl przez 3 dni :)

reklama
Witajcie,
Zaczął sie nowy okres rozliczeniowy za internet i w końcu mam normalną prędkość , bo tak można było się wku....
u nas pizga i jest bardzo zimno. Antoniusz robi sobie 2 drzemke a ja leze pod kocem ;-)
martolinka jak tam moja stronka z kolczykami? skromnie zapytam
Etna nie miałam kiedy poszukac , ale zaraz sie biore

Jak to jest z tą wścieklizną przy dwójce kotów niewychodzących? Trzeba?
...
Dziunka koty szczepimy , sterylizujemy i odrobaczamy niezależnie od tego czy wychodza , czy nie:tak: także zaszczep koniecznie. Trzeba byc odpowiedzialnym za naszych przyjaciół mniejszych:tak: W razie gdyby kot ugryzł mozesz miec kłopoty. Ja szczepie Myszkina regularnie na te podstawowe choroby. Białaczke odpusciłąm ze wzgledu na to , ze jest zwykłym dachowcem a białaczka dotyczy głownie kotów z hodowli. Poza tym kosztuje troche:eek:
edit
etna prosze
http://allegro.pl/kolczyki-decoupage-ponad-500-wzorow-na-prezent-i1450515877.html

Ostatnia edycja:
Do góry