reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
cześć laseczki nie mam kompletnie czasu na baby boom tak mnie to moje dziecię absorbuje ostatnio...

dziubasku 3mam za Ciebie mocno kciuki:-)

tak w skrócie to u nas w miarę Igi wymusza wszystko na maxa w kółko tylko da da a jak nie da to ryk łącznie z kładzeniem się na podłodze i łzami wielkości grochów...

my mamy ferie tzn Pati ma :-) więc wybywamy gdzieś jutro, śniegu pewnie nie będzie ale zawsze to jakaś odmiana:-):-)

widzę że myślicie o zmianie fryzury też bym coś zmieniła ale stresa mam...

etna, juz do ferii

Ja codziennie (jak pracuję|) staję o 6, a Michal całe szczeście zwykle wstaje kolo 7, bo jak juz wstanie to ciężko, z rak ne chodzi.

Witam rankiem ;-) Wczoraj byłyśmy na spotkaniu klubu mam, było oki chociaz zawsze mogloby byc lepiej. Jedna mama wymyslala zabawy dla dzieci, spiewala, podskakiwala-fajne to bylo. Zalożycielek klubu nie bylo i troche sie obawiam ze ten pomysl moze umrzec zanim sie dobrze rozkrecil. Nie moge w to uwierzyc ze nagle w ten sam dzien 4 osoby zachorowaly albo mialy wazne sprawy. No ale nic , pozyjemy zobaczymy.
Dziunbasku trzymam kciuki.

Dziewczyny spodobaly mi sie te spodnie: fajne?? Spodnie harem alladynki JAPAN STYLE roz.M + GRATIS (1445275608) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

witam :)
spodnie faniusie ale nie na moją figurę,jeszcze 4 lata temu to tylko w takich bym chodziła ale teraz to o wiele wile wieksze...
moje dziecko dorwało sie do kosmetyczki i kredka do oczu ją zainteresowała,chodzi już od 20 min, po mieszkaniu i wyjmuje zatyczke i wkłada i tak w kółko,ręce juz ma całe ufajdane.
Dama mi rośnie,interesują ją typowo kobiece sprawy,kosmetyki,ubranka,buty i perfumy

cześć dziewczynki, ja od godziny w pracy musze nadrobic to czego mia Alutka nie dała zrobić wczoraj w nocy. Chciałam posiedzieć nad pracą do 1.00 w nocy bo mam dziś ciężki dzień, ale mała się obudziła, tatuś do niej poszedł to dostała mega histerii. po 20 minutach nie wytrzymałam i poszłam z nią spać, ale była tak roztrzęsiona że przez pół godziny jeszcze drżała, przez całą noc się co chwila się budziła od razu z płaczem lub jęczeniem :(((. cycki mnie całe bolą, bo non stop chciała cycka, niewyspana jestem jak cholerka..
uff...
z jednej strony mi jej żal,a le z drugiej - po co taka histeria ? przecież była z tatą..

witam z rana
dzisiaj baj w domu, bo Kuba kaszle, w dodatku gardlo bardzo brzydkie - raczej angina. Miejsc u lekarza na dzisiaj juz nie ma :/
podwójnie mi dziś szkoda, bo Kuba z rana jeszcze w łózku wolał "tato pospiesz się bo spóxnimy się do przedszkola " :D pierwszy raz

sawi moi chlopcy notorycznie dobierają mi sie do szuflady z kosmetykami mimo, ze im nawet uchwyt odkręciłam żeby mieli trodniej a potem szukam po calym mieszkaniu i znajduje np róż w namiocie, tusze w autkach itd

ilona mi sie spodnie bardzo nei podobają ale widzę, ze w mniejszosci jestem. Z Mc hammerem mi się kojarzą
Za to podoba mi się wiele innych ciuchów tej firmy, zwlaszcza futerko jest boskie

hej dziewczyny nie wiem gdzie o to spytac to pytam tu:-)

czy mozna jakos zafarbowac odbarwiona tapicerke z wozka??jesli mozna to czym??tapicerka jest koloru czarnego i jest odbarwiona..bede wdzieczna za rady:-)

No wlasnie ja figury chinki raczej nie mam. Mam szerokie biodra i nie wiem czy nie bede dziko wygladac. Szkoda ze u mnie gdzies takich nie ma (a moze i sa tylko nie widzialam) to bym przymierzyla a kupila na allegro ;-)

U nas dzis cieplo, sloneczko grzeje, na spacer pojdziemy chyba nad jeziorko. Mala cos mi pokasluje czasami, mam nadzieje ze sie nic nie rozwinie. Do lekarza jeszcze nie pojdziemy, moze jutro o ile sie sytuacja zmieni na gorsze. Oby nie.

Gie-oska ewentualnie barwnikami do tkanin, ale to caly element bys musiala zafarbowac.

reklama
cześć laseczki nie mam kompletnie czasu na baby boom tak mnie to moje dziecię absorbuje ostatnio...

dziubasku 3mam za Ciebie mocno kciuki:-)

tak w skrócie to u nas w miarę Igi wymusza wszystko na maxa w kółko tylko da da a jak nie da to ryk łącznie z kładzeniem się na podłodze i łzami wielkości grochów...

my mamy ferie tzn Pati ma :-) więc wybywamy gdzieś jutro, śniegu pewnie nie będzie ale zawsze to jakaś odmiana:-):-)

widzę że myślicie o zmianie fryzury też bym coś zmieniła ale stresa mam...

Ale piękne zdjęcie masz w sygnaturce:tak:

Praca, praca, praca :baffled:

Do góry