reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
U nas dalej wieje, słońca nie ma, Gośka w nocy kaszlała, Hanka pociągała nosem, a teraz wariują na maxa... towarzystwo trzeba będzie wyprowadzić...
Nic mi się nie chce, wczoraj próbowałam posprzątać w zabawkach, ale to robota głupiego, bo co zbiorę klocki do klocków, to dziwnym trafem dostają nóżek i gdzieś wychodzą...
Gośka też się wkurza, rzuca zabawkami, ale to bardziej wpływ siostrzyczki , a poza tym ten wiek. Dokładnie rok temu Hanka to samo robiła, co teraz Gocha... Niby różne są, ale takie same:-D
Lecę opanować inne wątki.... do następnego..

Anawawka u nas jest tak: ja sprzątam, a Asia za mną krok w krok wszystko wywala. Misie z półki, książki z półki (totalnie co do jednej), klocki z wiaderka i wtedy odchodzi spokojnie do innego pokoju:-D ale jak tylko wyczai że znowu sprzątam - to akcja od nowa:tak:

hej dziewczynki
i my juz po spacerku chociaż u nas myslalam ze niewinnie bezwietrznie bo w koncu w sypialni mi nie fuja (mam komin i kratkę wentylacyjną w sypialni i tak słychać wiatr ze szok) a myliłam się. Wyszlismy na spacer i dosc mocno wiało, Oli na rękach i w wóżku bo spiący był i pewnie głodnawy i chodzić się dziecku nie chciało. Wrócilismy do domku, Oli chciał wejsc do sypialni, wsadził go H do łóżeczka i odleciał w ciągu sekundy, nakarmiłam kaszką manną waniliową i teraz spi :) Chyba sama sie poloze bo mężusz juz grzeje msc w łóżku ;p
Tak wiec spacer zaliczony, i teraz nie wiem czy gdzies popoludniu nie wyjdziemy, mamy od roku jakis studio active gdzie jest raj dla dzieci i inne pierdoły w naszej pipidówie a nigdy z OLim nie bylismy, dzis do 18 otwarte, wiec moze wyskoczymy.

Chociaż mi się marzy ikea, tylko trzeba by było Olinka z ktorymis dziadkami zostawić, i 30-40 minut jechac w jedną stronę, i ogranąć sie do ludzi wiec nie wiem czy mi się chce hehehe

MIŁEGO WEEKENDU DZIEWCZYNKI!

Witajcie, dzisiejsza noc była bardzo wietrzna!!!! ale jaka nagroda- cudowne słońce!!! byliśmy nad samym morze ze 2 godziny i aż sie zachciało czekac do wiosny :)
Etna oby @ szybko sobie poszła :)
Antek wczoraj nauczył sie mówic Asia i cały dzień dziś powtarza :)

Tesc dzis zaprosił nas i szwgierke na obiad wiec bedzie wyżerka :)

my spacer sobie odpuścilismy, bo nadal wieje, a Kuba wczoraj zazął się rozkładać. Na noc nafaszerowałam go lekami, tak go rozgrzało, ze 2 razy spompowął się do łózka (takze noc aktywna) ale dziś już dużo lepiej. Może jak przesiedizmy weekend w domu to w poniedzialek do przedszkola pójdzie. Ja mam plan posiedziec do wtorku. We wtorekmam pierwsze zebranie w przedszkolu (juz się boję) więc i tak muszę się ruszyć

A my dopiero co wróciliśmy do domu. Pogoda super, ale jak wracalismy to już wiało coraz mocniej. Asia godzinę spała w wózku, a potem szalała na placu zabaw, w niektórych miejscach lód i błoto więc nadaje się cała do pralki;-) potem trochę gołębie straszyła na rynku, no i do domciu:tak:
Teraz wsuwamy wszyscy lody:tak:

nie bylo mnie wczoraj a tyle napisałyscie ze szok ;/ nie nadrobie was !!

u nas spokojnie narazie jetsem zajeta bo biore udzial w konkursie na FB i jestem <bylam jeszcze z rana teraz nie patrzylam> na drugim miejscu i mam duze szanse na wygrana pufy fatty! wiec jak macie konta na FB i nie klikałyscie to wchodzcie i klikac od mezów mam babc ciotek córek ;-) i wogole :D

miłego wieczorku :)

reklama
Witam wieczornie!!!!
Tesc zrobił zeberka w kapuscie - tłuste jak ... :) Ale rosół pycha :) Uwielbiam te rodzinen obiady :) ubaw po pachy zazwyczaj murowany :)
Miłego wieczorku

Do góry