reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
Dziunka jak bedziesz miala chwilę wrzuc opatentowany sposób koca zamiast szczebelek Ilonki :)

Marta a spisał się, nie mogłoby byc inaczej i powiem szczerze ze Oli mniej marudził przy tym niz ja to robię, bo wiadomo u mamusi mozna sobie pozwolić na więcej. Umył, nakremował, ubrał a ja siedziala w kuchni przy laptopie i słuchałam co do niego mówi :) " Olinku pozwól tatusiowi nakremować Ci pupę, rączki....", "Olinku, nie płacz za mamą - przecież mama zawsze wraca", "Teraz pieluszka...." i takie tam.

Olis zasnął, H w pracy wraca za godzinkę, dwie a ja gotuję zupkę i chyba się położe na kanapie z chałwą ;D

Zamykam kompa bo to juz jakas przesada ;P

Ok, ok, wieczorkiem :)

Ja mam huk roboty, dobrze że A uśpił młodą w domu - mi się to nigdy nie udaje, a spacer i tak zaliczony, a jakże - auto w naprawie:crazy:mamy takiego pecha że dziwię się że jeszcze żyjemy!

Wyobraź sobie że tak! Przegląd przeszedł super, właściwie nic nie można było mu zarzucić, aż tu nagle dziś jedziemy i coś zaczęło stukać. Okazuje się że jakiś przegub poszedł:baffled:

u mnie nadal remont, juz mam dośc. Z mężem wojna od wczoraj, aż Kuba do A> "tato chocmy pomożemy trochę mamusi" :D kochany malec no i po tym tekście wreszcie szanowny małzonek ruszył 4 litery grr
kucze co posprzatam to od nowa mam nabrudzone. Do tego jeszcze calusienki tydzień mam teściów na obiedzie wiec urobiona jestem, kombinuje żeby im smakowało, oczywiście dla siebie co innego i dla Michala też (chociaz nei wiem po co bo i tak nie je), dobrze, ze chociaż Kuba zje wszystko co mu się poda

Pamietam u siostry ciotecznek corka miala dwa szczebelki wyciągniete, mala miala ok 2 lat i spala bez nich, nie wypadala, musialaby sie niezle nagimnastykowac zeby to zrobic.
moj kuba jak miał nieco ponad 1,5 roku to dostał prawdzwe łóżko tzn nie takie clakiem duże, bo 1,60długości i ma niziutka bariereczkę do polowy dlugości i ani razu nei spadł a wierci sie dośc znacznie
o takie łóżko ŁÓŻKO DLA DZIECKA 90x200 BUK Z SZUFLADĄ !!! (1426057502) - Aukcje internetowe Allegro teraz planuję w wakacje oddać je Michalowi a Kubie kupić już dorosłe

No to niezle. Samochód to jezdzaca skarbonka bez ktorej trudno sie obejsc.

No niestety. Na szczęście już auto do odbioru a mechanik skasuje tylko za część - 105 zł:baffled: no ale z robocizną pewnie byłoby raz tyle. Dobrze mieć znajomości;-)

No, jedzonko gotowe, mam nadzieję że Marta z Mirkiem przyjadą głodni;-):-) a jak nie to ich problem :-p będą musieli zjeść i koniec:-p:-D

Edit:
Hit roku: przejechałam się autem, dalej stuka:wściekła/y:@#!$#@%E$%^$#%#%#@%$@$@$@$@$:wściekła/y:

Edit2:
SZok:szok: nikt tu nie pisał od południa?:szok: Gdzie Was wywiało?:szok:

Marta z rodzinką właśnie pojechała:tak: Było bardzo miło:tak: teraz tylko ogarnąć chałupkę i spać;-):-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ja dopiero zasiadłam bo jem obiadek, zrobilismy z mężem tortillę, ech jaka pyszna!!!!!!
KFC i inne niech się chowają :)

w ogole mały ruch ostatnio u nas :( dziewczynki najbardziej aktywne milczą, niektore czytają a nic nie piszą :( a ja ciekawa co u Was :)

reklama
Witajcie,
przepraszam ale Was nie nadrobie, nie mam czasu:( Kube wlasnie polozylam spac, odkad jestesmy w Polsce to chodzi pozniej spac, dzisiaj o 19 a wczoraj i przedwczoraj po 20 szok:) za duzo wrazen chyba, w domu jak jestesmy to od razu zmeczony od 17:30 a tutaj ciezko Go wziac do spania;)
Mam nadzieje, ze u Was wszystko w porzadku, na pewno Was nadrobie, poczytam zaleglosci jutro bo sie nigdzie nie wybieram...jeszcze 8 dni i do domku wracamy:)

Do góry