reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
Przyjechała z lalą w wózku do nas do pokoju, posadziła mi lalę na kolana, poszła do pokoju i przyniosła podkoszulkę Julki. Ubrałam w to lalę, oddałam Asi, a ta najpierw z nią na ręku spacerowała po pokoju, potem położyła lalę do łóżeczka i śpiewała jej kołysankę:tak: "aaaaa, aaaaa":tak:potem wzięła lalę , kazała mi zdjąć lali majtki i odpiąć pieluszkę, gdy to zrobiłam wzięła lalę i poszła, uwaga, do łazienki, zapewne umyć pupę:-Dale że się nie dostała to udała że to robi pod drzwiami, wróciła, ja lalę ubrałam z powrotem, młoda ją do wózka i pojechały:-D moja mała mamuśka:-Dnikt jej nigdy wcześniej nie pokazywał żeby lalę przewijać:tak:

hahaha, Alicja dostała dziś wózek od dziadka. Prawdziwa gondola dla lalki, wielka, na paskach, ze można bujać na wszystkie strony - nie wiedziałam nawet ze takie są.

Ala lula w niej wszystko: lalę, poduszki, klocki, książeczki... "aaaaaa,aaaaa", ale przewijania lalki jeszcze nie zaczaiła :)

Antonio juz oporzadzany przez tatusia , ja powiesiłąm pranie o ktorym zapomniałam :)
Dzieki Dziunce mam super gyros na kolacje , do tego kieliszek winka , maz kupił jeszcze 2 piwka :)łobuz :)
Gosia było super , nasi Panowie sie rozkrecili , nawet maja swoje tajemnice a my niedługo w tany- pamiętaj co nam obiecali!!!

Witam się i ja :)
I nawet Sobota się już konczy :(((

My tez dziś po basenie, Pawel caly heppy zasnal nam w powrotna droge i spal tylko godzinke bo potem u mojej mamy sie rozbudzil szybko no i zasnal nam o 19 :)

dziewczyny opowiadajcie jak tam przewijanie Antosia, bo Joasia pupe umyła Pawłowi na 5-tkę :)

Ja w czwartek dostal okres po dlugim czasie i chodze po scianach, glowa mi peka, brzuch boli jak diabli, irytuje sie w minute ogolnie masakra, caly tydzien od rana do wieczorz w robocie nawet mąż mi schodzi z drogi. Ale miejmy nadzieje ze razem z okresem minie i stan napiecia hihihihihihi

ja dopiero zasiadłam bo jem obiadek, zrobilismy z mężem tortillę, ech jaka pyszna!!!!!!
KFC i inne niech się chowają :)

w ogole mały ruch ostatnio u nas :( dziewczynki najbardziej aktywne milczą, niektore czytają a nic nie piszą :( a ja ciekawa co u Was :)
ooo ja jestem bardzo aktywna, od rana łączę wasze posty łobuzice jedne bo wam się edit zrobic nie chce ;)
ale faktycznie można 2 dni nie zaglądać i niewiele do nadrobienia

Dziunka daj jeszcze raz tytuł tej ksiązki co rano zaczęłaś czytac, bo nie chce mi się szukać :D
Ja ostatnio z braku innej kultury chwyciłam za mężową "Gildię magow" i doslownie polknęłam, nie spodziewąłam się, ze może być taka dobra. W niecąly miesiąc wciagnełam całą trylogię, lekko licząc ze 2 tysiące stron, chociaz fakt, niewiele spałam.

a ostatnio z braku innej kultury chwyciłam za mężową "Gildię magow" i doslownie polknęłam, nie spodziewąłam się, ze może być taka dobra. W niecąly miesiąc wciagnełam całą trylogię, lekko licząc ze 2 tysiące stron, chociaz fakt, niewiele spałam.

u nas był dziś dziadek (teść) w odwiedzinach, zabawił Alutkę, przywiózł pyszny obiad :)

a jeśli chodzi o ksiażki to właśnie wyczytałam, ze ejst nowa Zafona "Książę mgły". Musze przeczytać, bo "cień wiatru", "Gra anioła" i "MArina" bardzo mi się podobały... Teraz w drodze do pracy czytam "Gottland".

Witam, mnie dopadlo przeziebenie. Glowa peka, nos zatkany aaaaaaaaaaa umierzam. Jak ja nie cierpie byc chora wrrrrrrrr Milego dnia

Aza poprosze o przepis :tak:

Ja kupuje ciasto francuskie w biedronce i tam jest przepis :))) Jednak nie wiem czy masz Biedronke wiec jakby co wrzuce przepis na kulinaria ;))

Ja dziś mam lekko zamulony żołądek bo wczorajszej imprezie. Do 4.30 siedzilieliśmy ale powiem szczerze, że się wyspałam. Mały łobuzuje w swoim pokoju a ja myśle czy na plac nie pojechać bo musze pokupować sobie jakieś majtoszki i staniochy :)))

ooo ja jestem bardzo aktywna, od rana łączę wasze posty łobuzice jedne bo wam się edit zrobic nie chce ;)

Dziunka daj jeszcze raz tytuł tej ksiązki co rano zaczęłaś czytac, bo nie chce mi się szukać :D
Ja ostatnio z braku innej kultury chwyciłam za mężową "Gildię magow" i doslownie polknęłam, nie spodziewąłam się, ze może być taka dobra. W niecąly miesiąc wciagnełam całą trylogię, lekko licząc ze 2 tysiące stron, chociaz fakt, niewiele spałam.

Ja podprowadzilam mezowi Gildie jak szlam do szpitala z Tomim, podobno mialam kilka dni czekac do porodu to myslalam, ze poczytam. Tak mnie wciagnela w pierwszy wieczor, ze czytalam(prawie cala pierwsza czesc) do 23(bo zgasili swiatla)...... 3 godziny pozniej zaczal mi sie "super" 16godzinny poród..........no to bylam na maxa niewyspana :/ ale ksiazka super :)

reklama
Witam się i ja :)
I nawet Sobota się już konczy :(((

My tez dziś po basenie, Pawel caly heppy zasnal nam w powrotna droge i spal tylko godzinke bo potem u mojej mamy sie rozbudzil szybko no i zasnal nam o 19 :)

dziewczyny opowiadajcie jak tam przewijanie Antosia, bo Joasia pupe umyła Pawłowi na 5-tkę :)

Ja w czwartek dostal okres po dlugim czasie i chodze po scianach, glowa mi peka, brzuch boli jak diabli, irytuje sie w minute ogolnie masakra, caly tydzien od rana do wieczorz w robocie nawet mąż mi schodzi z drogi. Ale miejmy nadzieje ze razem z okresem minie i stan napiecia hihihihihihi

Przewijania nie było, za to Joasia jak to przed chłopakiem, galoty ściągała:-D:-D:-D

Antonio juz oporzadzany przez tatusia , ja powiesiłąm pranie o ktorym zapomniałam :)
Dzieki Dziunce mam super gyros na kolacje , do tego kieliszek winka , maz kupił jeszcze 2 piwka :)łobuz :)
Gosia było super , nasi Panowie sie rozkrecili , nawet maja swoje tajemnice a my niedługo w tany- pamiętaj co nam obiecali!!!

Tak, tak:tak:Tylko niech ja do fryzjera dojdę;-)

Ja nie zaczęłam żadnej czytać, ale rozmawiałyśmy o "Klarze" Izy Kuny:tak:

Witam, mnie dopadlo przeziebenie. Glowa peka, nos zatkany aaaaaaaaaaa umierzam. Jak ja nie cierpie byc chora wrrrrrrrr Milego dnia

Ojojoj, ZDRÓWKA!

Dziś piękna pogoda - jakby wczorajszego obrzydliwego dnia nie było:tak: także dzisiaj park zaliczymy:tak:

Do góry