reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
zygac bede .... zjadlam cala tabliczke czekolady ..... fuj

haha Kasiula cóz za wyznanie :laugh2:

Mówie Wam helooooł :happy: słoneczko sie przedziera. My wczoraj z Marcelem o godz 19-20 spacerpwaliśmy znaczy sie młody spal :D tak było super na dworku....
Dzisiaj ogarnę na szybkiego chałupe i zrobic jakiegos obiada muszę buuuu :dry: normalnie mi sie nie chce :no: najchetniej od razu pobiegłabym z małym na spacer :-):-) :-D

ja też się witam :)

u nas słoneczka ani hu hu, chmurzyska od rana, ale cieplutko.
Zaprowadziłam Alutkę do żłobka - nawet się na mnie nie obejrzała :) Panie ją zabrały, pokazały nową kuchenkę zabawkową i tyle ją widziałam :)

A ja już w biurze, kanapkę zjadłam i chyba muszę popracować trochę :/. Eh :)

Witajcie,
u nas szaro-buro i siąpi deszcz . Choś na 15 minut muszę wyjść , bo Antoniusz mnie zajeździ:tak:

a ja sie witam po ciezkiej nocy i dniu..niestety tym razem ja wzielo mnie na wymioty..juz sie balam ze to rota bo jedno dziecie w piatek rowniez haftowalo...ale raczej nie...makabra mam tak raz na 2 lata:(

Kiragold kochana zdrówka!!!!

martolinka mój teść przywiózł wczoraj obiad: karkówkę pieczoną a potem duszoną z warzywami (kapusta, fasolka szparagowa, marchewki i brukselka). Nie przepadam za wieprzowiną,a le to danie było po prostu PRZEPYSZNE !!

Agrafka za karkówką nie przepadam , ale ta widać musiała być super przyrządzona:tak:

zygac bede .... zjadlam cala tabliczke czekolady ..... fuj

Haha, nic nie pisze a jak napisze to boki zrywać:-Dteż tak kiedyś robiłam;-)jadłam, jadłam, nagle patrzę a tam pusto:szok::-D

Ostatni raz Asia spała popołudniu! OSTATNI!!! Skończyło się na tym żeby zamiast po 20-tej, poszła spać po 22-giej i do tego zawsze zasypiała gdy w tle leciało tv, a teraz musieliśmy wszystko powyłączać, udawać ze śpimy a Asiulka dalej szalała, śpiewała, skakała po łóżku, w koncu położyła się u nas w nogach i zasypiała kulając się do brzegu łózka. No i w końcu zasnęła na samym brzegu:szok:

Dodam jeszcze że auto dziś odjeżdża:-(

Sawi mmay wątek o siusianiu na nocnik, wpadnij poczytac, ale z tego co wiem nie siusiamy jeszcze na nocniki :)

Sawi gratuluję fasoleczki!!!!!!

Co tak do nas rzadko zaglądasz?

My dzis wstalismy po 7. Jadę po 16 na salę zabaw z Olisiem. Jeszcze nic w gębie nie miałam, ale wszystkie poranne obowiązki juz zrobione. Moja mama zaraz przyniesie mi chlebek swierzy i zjem z Olisiem jajo na miękko :)

Miłęgo dnia dziewczynki!

Witam, ja jeszcze w szlafroku biegam a wstalam po 5.00 :-D:-D Z nosa leci, ale chociaz czuje sie żywa. Dziś na 12.00 na urodzinki idziemy, wolalabym nie isc ze wzgledu na moj katar, zeby nie zarazic dzieci, ale jak nie pojdziemy to kolezanka pewnie pomysli ze ja olalam i specjalnie nie przyszlam. Wiec pojdziemy a ja bede trzymac sie zdala, i szybko wrocimy do domu. Malej ida kolejne zabki, nie chce jesc, ewentualnie mleko wypije, paluszki i ryżowe styropiany. Caly czas pcha raczki do buziolka. Jutro do dietetyczki ide, ciekawe jaka diete mi wymysli. :-)
Milego dnia dziewczyny

rzadko zaglądałam bo czasu brak,
ale teraz już więcej luzu
egzaminy w szkole zaliczone
Emi wiecej czasu sama sobą sie zajmuje

dzieki za gratki,fasolka na początku spokojna była,zero dolegliwości ale od 3 dni wymiotuje i mnie mdli...

a ten trening czystości to gdzie można poczytać??

reklama
Sawi a który to tydzień bo nie widze suwaczka, nie wiem czemu? Mamy tu w pracy kiepską przeglądarkę. No chyba że nie wstawiałaś ;-) GRATULUJĘ!

Do góry