reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
Jaka cisza. Moja laleczka juz od godz śpi, siedze sobie i myśle. Jutro odbieram bujak, udalo mi sie wylicytować za 40zl , mam nadzieje ze mała bedzie zadowolona ;-)

Połozyłam mlodego , maz długo w pracy a tu nie ma mleczka :) pora na integracje z sasiadami. Pani Krysia przypilnowała młodego a ja po mleczko , troche sie przewietrzyłam i wrociłąm a ten spi snem kamiennym :)
Teraz jem pomaranczke i zagladam do Was a tu cisza :)

Połozyłam mlodego , maz długo w pracy a tu nie ma mleczka :) pora na integracje z sasiadami. Pani Krysia przypilnowała młodego a ja po mleczko , troche sie przewietrzyłam i wrociłąm a ten spi snem kamiennym :)
Teraz jem pomaranczke i zagladam do Was a tu cisza :)

a znalas wczesniej tą panią Krysie? tez bym zjadla pomarancze, jak dziunka dojechala do ciebie?

Alez oczywiscie :) ma 3 msce młodszego wnuka , czesto do nas zagaduje , wychodzi z mieszkania jak Antka słyszy na klatce . Miła kobieta , ale taka wszystkowiedzaca :)
Dziunka dojechałą i pojechała :)
Był u mnie Twój brat etna :) z fajna kolezanka ale mezatka - szkoda bo byłą b.sympatyczna

Alez oczywiscie :) ma 3 msce młodszego wnuka , czesto do nas zagaduje , wychodzi z mieszkania jak Antka słyszy na klatce . Miła kobieta , ale taka wszystkowiedzaca :)
Dziunka dojechałą i pojechała :)
Był u mnie Twój brat etna :) z fajna kolezanka ale mezatka - szkoda bo byłą b.sympatyczna
no wlasnie do mnie dzwonił, ze ma ci cos do oddania :-)

dobra sąsiadka, przynajmniej się przydała do czegoś ;-)

Mój mąż bawi się z dzieciakami helikopterem latajacym na pilota :baffled::baffled::baffled: duze dziecko, wariaci, paprotki tejsciowej podcieli.
Pawel spal w dzien 3,5 godz a padl o 20 i kto to skuma, raz tak raz tak

Ilona naprawde fajnie sie spotkac :) kto by pomyslał , ze przez internet mozna poznac tylu fajnych ludzi!!!

Etna zeby tylko sasiadka sie nie wczuła za bardzo :) a M juz sobie upatrzył ten helikopter , tzn.dla dziecka he he

anawawka wspólczuje stresu w markecie

mama to nie zaciekawie z ta ciocią jak ona takie podejscie do cibie ma

a ja dzis już miałam nie wchodzic, bo mam mega dola po semestralny rebraniu. Jakbym mogła to bym jutro z rana robotę od reki rzuciła :(((( Pierwszy raz mi się zdarzylo, by doorosli ludzie kiedy o nich mowię robili miny, przewracali oczami, jeden ojciec normalnie mnie przedrzeźnial, a drugi kpil sobie. Niestety sporo czasu upłynęło nim się zorientowałam, ze jego bezsensowne pytania to kpina ze mnie ku uciesze reszty gawiedzi :/

cos michaś mocno dziś kaszle i budzi się co chwilę, jakby mu sie po lekac pogorszyło

reklama
Do góry