reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2009

Witam, u nas dzis zimno podobno wrrrrr. Mala juz rozrabia, a ja siedze i zasypiam hehe. Dziś mamy kolede, ciekawa jestem jak mała bedzie sie zachowywać przy ksiedzu. I juz widze te pytania o ślub wrrrr. Za jakis czas lece po bujak ;-)

Dziunka daj znac jak wyniki
Kilolek co za dziwni ludzie, a pozniej sie dziwic dzieciom ze takie nierozgarniete sa. Przyklad idzie z góry wrrr
Mama trzymam kciuki za twoja ciotke, zeby szybko wyzdrowiala ;-)

Milego dnia

reklama
Byłam u endokrynologa niedawno, dostałam skierowanie na biopsję, chciałam od razu zarejestrować się na następną wizytę to nie chciały bo niewaidomo kiedy biopsja, wyniki itp. No, ok, biopsję zrobiłam, dzwonię teraz do endo a tam DUPA. Nie rejestrują do czerwca:wściekła/y: I co ja mam zrobić? Umrzeć?!

Nasza Polska piekna rzeczywistość. Straszne!!! Najlepiej by bylo prywatnie.

Polecam do obejrzenia: Warszawa do wzięcia (2009)- Filmy i Seriale Online - Zalukaj.pl

Witajcie,
maz wczoraj wrocił niemal w nocy . Dzis chyba to samo , ale potem juz weekend :)
Dziunka i co dalej? a ile prywatnie kosztje endo ?

A ja Wam polecam "Różyczkę " z M.Boczarska - cudny film!!!

Nie wiem ile dokładnie. Już umówiłam się prywatnie na 15.02. Ech...

Mój był Martuś jeszcze później, bo pociąg, tak o 23:55. Na szczęście udało się napalić:tak:
To mówisz że dziś powtórka? To co ja będę robić:-(

Dziunka - nasza kochana służba zdrowia... też pluję czasami jadem... , ja 8 godzin w pracy, jak przychodzę do domu, to dwie się na mnie wieszają i tak do 20.... byle do wiosny... w domu mam je dosyć.. wczoraj i przedwczoraj zrobiły sobie konkurs która dłuzej i intensywniej będzie piszczeć... .. byle do wiosny...
Mama - mam nadzieję, że uda Ci się pogadać z chłopem i naświetlić mu sprawę z ciotką / zresztą jak sam siedział wczoraj to chyba widział co i jak, a Ty masz jeszcze dziecko na głowie /...

Lecę zrobić sobie następną kawę, a kiedy będzie stygła, przelecę się po piętrach, może się rozbudzę...

Dziunka ja tez mam guzki na tarczycy jeszcze przed ciążą bralam euthyrox bo hormony ok ale zeby guzki nie rosły. Potem ciążą itd i nawet teraz zapomnialam o nich i nic nie biorę a przeciez tyle nerwow wokolo ze na 10000% urosły, musze sie wziąć za nie. Ja bylam na biopsji prywatnie, polecila mi faceta endykrynolog i potem niezależnie ginekolog-endokrynolog, najlepszy w W-wie, ja mialam biopsję cienkoigłową i NIC NIE CZUŁAM!!!!!!!!!! A wkłuwał mi sie do każdego guzka a mialam po kilka na każdym płacie. Nic a nic nie czulam, szyja i głowa do tyłu, pod kontrolą Usg, musialas jakos zle trafić :(

Jak ja gotowalam, piekłam Oli spał albo sie bawił. Moja mama jest w domu do ok 12 potem jedzie do swojej mamy, wraca około 17 i gotuje na dole obiad dla mojego taty, wiec mały nie siedzi z nią często. Oczywiscie dzis skoczylam rano na targ na pół godzinki to był z nią ale to nie tak ze mieszkam z rodzicami i Olis z nimi siedzi często. Po prostu o porządek dbam na bierząco, mam narozwalane ale przy dziecku nie utrzymam jego na bierząco, dla mnie ważne żeby syfu nie było, brudu :) Olis sie ładnie bawi, ogląda bajeczki, słucha Vivy a ja mogę coś zrobić. Poza tym spi ok 3 h lub 3,5 i wtedy też cos robię albo odpoczywam i nabieram siły :)

Nie trafilam źle, bo nie znam osoby która źle zniosłaby biopsję. To tez była tak cienka igła że teraz nawet śladu nie mam. Mi się wydaje że od wielkości guza zalezy? Bo mam ogromny. Lepiej się zbadaj, bo Cię jeszcze uduszą!

Aaa ciekawostka: faceta leczyła lekarka na astmę bo miał duszności przez półtora roku a okazało się że to nie astma a guz tarczycy:szok:

Dziunka to tzrymam kciuki za Antosia

My po wizycie u lekarza, antybiotyk do Soboty włacznie i na spacerek ew w niedziele jak bedzie ładnie na trochę.

Czekamy na martolinke i Antka lada moment będą.

Pawel znaczy sie nie doczekal padł - spi :)))

reklama
Cześć.
Dziunka - zdrowia życzę .

Mamusie karmiące, moja znajoma dziś urodziła po 24 córeczkę. Do tej pory nic małej nie dała do jedzenia.:zawstydzona/y:Dotawiała młodą do piersi a ona kręciła głową, 4 razy próbowała i nic . Ciągle śpi i nie marudzi od kiedy ma smok. Położne i pielęgniarki nic nie mówią jej nawet o tym,że jest tam kuchnia i mają mleko gotowe!:wściekła/y:Wygotowałam jej laktator i zaniose. Powiedziałą,że nie czuje by jej mleko szło .Sama karmiłam przez miesiąc ale mi mleko naszło po cc dopiero na 3 dobe więc nie wiem co jej poradzić.

Do góry