reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2009

reklama
My też po spacerze. Kupiłam malej wyczesane kapciuchy takie kaczki włochate hhaahaha. Ja dziś na obiad zrobie frytaski, surówkę i piers z kurczaka mniam , no i pomidorówke z makaronem. Aż zglodnialam , ide robic .

Antek zasypia około 19-20. Wstaje zazwyczaj o 7 . Potem ma drzemkę około 10 - 1 godzina i potem koło 15-16 też godzinka.
Miła okres , że spał raz , ale potem znowu potrzebował więcej. Dziś wstał o 8 i dopiero teraz ciągnął sie za uszko- oznaka spania:)

cześć dziewczyny pewnie mnie tu już nikt nie pamięta pisałam trochę w ciąży ale potem przestałam ale z moimi wrześniowkami jest cały czas w kontakcie ;)
Jestem mamą malutkiej Helenki (jak się urodziła miała 2470) która tera jest już samodzielną dużą dziewczynką
cały czas się uśmiecha i biega po całym domu nie chce zbytnio mowić tylko parę słów ale to chyba normalne tylko może ja jestem przewrażliwiona bo starsza córka jak miała rok mówiła juz praktycznie wszystko
niestety jest alergiczką na diecie bezmlecznej bezglutenowej i bez...jeszcze wielu rzeczy ale pomimo tego apetyt dopisuje jej i to bardzo :)
pozdrawiam i jeżeli mogę to z chęcią odezwe się od czasu do czasu

reklama
Anawawka i ja i ja trzymam :)

mialam sie polozyc i wyszlo jak zwykle ;p przyszykowalam produkty na gotowo do zapiekanki po cichutku, bylam w sklepie 2x (zeby nie było ze jestem nieodpowiedzilam hehehe babcia pilnowala Olinka jak spi), pogralam w literaki na kurniku, pogrzebalam w necie, a teraz czekam na krola az sie zbudzi :)
zamykam komputer bo to normalnie pożeracz czasu ;/ normalnie wpadam w nałóg ;/

u mnie dzis na obiad zapiekanka ziemniaczana plus krewetki. Dziewczynki ktore szukają przepisow na cos pysznego :
http://ugotowani.plejada.pl/o-programie.html

Ostatnia edycja:
Do góry