reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2009

ah poki co stres odszedł. moze nie bedzie tak zle. zastrzyk podałam - pikuś :D tablety dałam i co sie okazało??ciocia sama usiadła i poszła do wc :) i wiecej tez je. mam nadzieje ze szybko dojdzie do siebie..........

super !!!! moze widzi ze komus zalezy ze starasz sie i pomagasz mimo malego dziecka i ma temu siły

Babcia mojego meza mieszka z tesciami moimi no i potrafi caly dzien przesiedziec na fotel ale kanapke czy do wc pójdzie a ktoregos dnia powiedziala ze nei da rady i koniec ... wizyty lekarza w domu tabletki zastrzyki itp ... az lekarka powiedziala ze mozna polozyc babcie do szpitala zeby przebadac na wsyztsko ... gdy babcia sie o tym dowiedziala to odrazu wstala ;P i chodzi :D i powiedziala ze do szpitala nie idzie :D

reklama
cześć babeczki
u nas ciąg dalszy depresyjnej pogody...

mama strasznie mi cię szkoda... :-( nie będzie łatwo oj nie...
słuchaj a czy ciocia nie ma jakiejś emerytury?? może ona by sobie jakąś pielęgniarkę zatrudniła- chociaż rodzina by pewnie cię zlinczowała...

eh ma tą emeryturke ale niestety niedużą :( raczej na pielegniare nie stać jej. Leki, lekarze, jedzenie i opłaty - pochłania wszystko. Czasem cos ustuka to da nam albo dla małego cos kupi ale to sa kwoty 100 zł. Nikt za tyle nie bedzie przychodził. Zobaczymy jak to bedzie.......na razie jest w miare.

eh ma tą emeryturke ale niestety niedużą :( raczej na pielegniare nie stać jej. Leki, lekarze, jedzenie i opłaty - pochłania wszystko. Czasem cos ustuka to da nam albo dla małego cos kupi ale to sa kwoty 100 zł. Nikt za tyle nie bedzie przychodził. Zobaczymy jak to bedzie.......na razie jest w miare.
jak pisałam posta to nie widziałam twojego
super ze ciocia się stara dla niej to na pewno też nie jest nic miłego ech...

ah poki co stres odszedł. moze nie bedzie tak zle. zastrzyk podałam - pikuś :D tablety dałam i co sie okazało??ciocia sama usiadła i poszła do wc :) i wiecej tez je. mam nadzieje ze szybko dojdzie do siebie..........

Super! Dużo siły dla Ciebie!

super !!!! moze widzi ze komus zalezy ze starasz sie i pomagasz mimo malego dziecka i ma temu siły

Babcia mojego meza mieszka z tesciami moimi no i potrafi caly dzien przesiedziec na fotel ale kanapke czy do wc pójdzie a ktoregos dnia powiedziala ze nei da rady i koniec ... wizyty lekarza w domu tabletki zastrzyki itp ... az lekarka powiedziala ze mozna polozyc babcie do szpitala zeby przebadac na wsyztsko ... gdy babcia sie o tym dowiedziala to odrazu wstala ;P i chodzi :D i powiedziala ze do szpitala nie idzie :D

:-D

MAMA super, że jest lepiej oby było coraz lepiej. JA też juz to przerabiałam moja teściowa ma stwardnienie rożsiane i wiadomo co jakiś czas atak i koniec. Ona nie bardzo chciała dać po sobie poznać, że potrzebuje pomocy bo to było zaraz po naszym śłubie, jakoś przeżyliśy to ale lekko nie było. Mój mąż i teść od rana do wieczora w pracy, ale my zatrudniliśmy pielęgniarkę bo ja w pierwszych miesiącach ciąży miałam lezeć a nie dźwigać.choć kilka tygodni to ja spełniałam rolę pielegniarki. trzeba mieć wiele sił oby cicocia zupełnie wydobrzała.

hejka :)
Mój OLis poszedł sam na drzemkę :) wiec zaczynamy samemu zasypiac ponownie :) wieczorem sprobowalam i myslalam ze juz usnął kiedy zaczął sie kręcić, patrzę a on kupisię zrobił, potem ponownie go zostawialam samego ale zaczął wołać i usnęlismy razem. Nawet nie mam sumienia zaczynac uczyc na siłę usypiania samemu. Przyjdzie czas usnie sam :) bede probować :) dzis w dzien usnął sam, nawet nie pikną :)

Dzis robię obiadek mężowi, zapiekanka ziemniaczana, z miesem mielonym, pieczarkami, beszamelem - a niech ma :)

Zaraz idę na drzemkę :) a niech i ja mam :)

Mama na mleku papkach i kanapkach mam romans do Ciebie :)

reklama
Do góry