reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

A ja sie nie maluje :( nie tylko w domu ale w ogóle do tej pory nie przywiązywałam do tego uwagi. Włosy w kite i jazda :D No moze na jakies extra wypady była fryz i malowanie się. I pewnie dlatego wygladam jak nastolatka :D ale jeszcze schudne i na wiosne pojde sobie fryze do fryzjera odwalić no i zaczne pamiętać zeby zawsze sie umalować. Bo ostatnio miałam juz przegięcie, jakies laski sie na mnie gapiły ze taka dziewczyna z dzieckiem ;/ a jak zobaczyły obraczke to juz w ogóle szok miały........

Ostatnia edycja:
reklama
Mama - ja się nie maluję, zresztą na zdjęciach chyba widać, żadnych pudrów... , zresztą kiedyś potrafiłam ubrać się elegancko do roboty i ... jakimś trafem trzeba było na szybciora przeciągnąć kabel pod podłogą bądź przy suficie..:-D:-D, więc szkoda mi zawsze było moich ciuchów...
Też sobie powtarzam, że powinnam jakoś się do wieku dostosować ze strojem i fryzem, ale potem mi się jakoś odechciewa:-D

Mama i anawawka - zazdroszczę wam, ze dobrze wyglądacie bez make-upu. Ja jeszcze na studiach pozwalałam sobie na "niemalowanie" w wakacje, ale teraz już nie moge na sibie patrzeć. Cerę mam ok, ale oczy mam straszliwie podkrążone - od zawsze, a teraz to jeszcze 2 razy bardziej. Więc wyglądam jak zombie :)

Kilolku tylko na pampersy jest promocja co do kubka dzis odebralam :) moze byc :) dla prababci prezent juz mamy ;)

Ile czasu czekałaś?

Kotek lepiej, przytulas się zrobił i zjadłby konia z kopytami. Ale biega, skacze, jest ok. Zastanawiam się nad dzisiejszą wizytą bo po co truć go dalej zastrzykami...

W koncu rozmawiam z córką!!!
Mówię do Asi:
-chcesz teraz cici?
A Asia na to "Nie" i kręci główką:-)
Dziś to samo, wczoraj ze dwa razy. A w szoku jestem dodatkowo dlatego że odmawiała cycka:szok:

Aha, ja też się nie maluję. Nie cche mi się. No chyba że jest jakaś okazja :) Długo też nie farbowalam włosów...

Witam w ten mglisty dzien!! jutro odwiedza mnie mama, nie liczac skype'a to nie widziala tomka rok :-) no wiec uspilam mlodego i sobie domek sprzatam :-)
ja tez z tych, co sie nie maluja :-) chyba ze jakies wyjatkowe okazje, tak to kremik i jest ok :-) niby mam juz prawie ta 30tke, a jak trzy lata temu siedzialam w Anglii to mi piwa nie chcieli sprzedawac hehehe wiec chyba nie jest zle :-)

Hej dziewczyny, uśpiłam małą, więc mam luzik na jakąś godzinkę:-)..
Co do malowania - ja maluję sobie "jedynie" oczy - tusz plus mała kreseczka przy oczach i...korektor na pryszcze:-D:tak:, bez makijażu czuję się jakoś tak nieswojo..przyzwyczaiłam się już, a w ogóle to już "stara d.a" ze mnie:-D..
Odebrałam wczoraj prezenty dla babć i dziadka - wszystko zrobiłam w Fotojokerze( na necie), jednej babci kubek, drugiej brelok Miś a dziadkowi podkładkę pod mysz do kompa - wszystkie gadżety ze zdjęciem Marysi:-), wyszły super..

reklama
Agrafka - moje wory pod oczami ujawniają się wieczorem, rano stosuję krem, który jako jedyny służy mojej skórze:-D, jak pomaluję rzęsy, zawsze zapominam i ścieram przez przypadek...
Dziunka - ano, nasze dzieciaki już coraz bardziej kumate... moja właśnie dziś na pytanie taty "masz kupę" odpowiada z przekonaniem "mam" i to już dwa razy dzisiejszego dnia:-D:-D.. a pytana gdzie jest kapeć, przełazi prawie cały pokój, pokazuje go i przynosi... / jak jej spadnie z nóżki /... a kotem idź, bo jak kazał przyjść to miał powód...
Lotka - mam nadzieję, że pobyt mamy odciąży Cię, babcia nacieszy się wnukiem, córką ;-), Ty trochę odpoczniesz...
Co do wieku... ja w tym roku te 36, mam nadzieję, że nie wyglądam , bo się na te lata nie czuję ;-).. wszyscy wokół mi mówią "Pani taka młoda jest, da pani radę wychować te dzieci" :szok:, a ja na to, że nie taka młoda już a i zdrowie nie te :-D:-D

Do góry