reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

U nas coś z kotem :(
Najpierw mnie zdziwiło że kot nie śpi u mnie w nogach (zawsze nad ranem przychodzi). Patrzę a on nadal drzemie w domku dla lalek.Potem znalazłam kupę zamiast w kuwecie to 15 cm od niej. Kuweta czysta. Teraz wracam z pracy, żarełko nie ruszone, woda też nie. Zaglądam za domek, on podniósł głowę i miauczy na mnie. Wzięłam, obejrzałam, wydaje mi się gorący, postawiłam koło jedzenia to nawet nie powąchał, podszedł do kuwety - długo siusiał, po czym lekko się kiwając poszedł spać za domek. Co zajrzę to miauczy tak jak gdyby kazał mi się wynosić. Boję się o niego :( Dopiero o 18-tej wet. Mogę teraz jakoś pomóc? I co to jest tak nagle?

reklama
hahahahahahahaha padam na kolana:-D:-D
palnik rulezzz !!! smiech1.gif

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny

dziunka o rety!!!!! pisz co u tego weterynarza???? biedny koteczek, moze chomik mu zaszkodził - żarcik. Trzymam kciuki

Martolinka oszalałaś, a niby za co ja mam go przebrać hmmm, chyba że za Pana Młodego, mam spodnie na kant i koszule z muszką hihihihi

Jeszcze jutro i ja też wskakuje w dresik i szlafrok na dwa tygodnie

Nie czytam tej Waszej informacji o Laurze, bo nie dam rady. Ale dowiedziałam się o tym, ze jedna z dziewczynek w klasie Julki jest chora na mukowiscydozę:-( zbierają 1% z podatku.

Byliśmy u weta, kot ma gorączkę, dostał dwa zastrzyki, jutro powtórka. Młody został oceniony jako bardzo charakterny skoro z gorączką walczy o przetrwanie podczas podawania zastrzyku:-D ALe już ma się lepiej! Zjadł i napił się, jeszcze chodzi taki od siebie ale jest o niebo lepiej!

Nie czytam tej Waszej informacji o Laurze, bo nie dam rady. Ale dowiedziałam się o tym, ze jedna z dziewczynek w klasie Julki jest chora na mukowiscydozę:-( zbierają 1% z podatku.

Byliśmy u weta, kot ma gorączkę, dostał dwa zastrzyki, jutro powtórka. Młody został oceniony jako bardzo charakterny skoro z gorączką walczy o przetrwanie podczas podawania zastrzyku:-D ALe już ma się lepiej! Zjadł i napił się, jeszcze chodzi taki od siebie ale jest o niebo lepiej!

na patrz, ufff, to koty na to wychodzi chorują jak ludzie. Pewnie trochę kasy wydałaś, szkoda że tego NFZ nie obezjmuje. Przecież zwierzęta to jak członkowie rodziny, powinni wymyslic jakies ubezpieczenie dla zwierzat. Moze wtedy ludzie by czesciej je leczyli, a nie bali się kolejnych wydatków

Malenstwo moje smacznie spi wytrabil na noc 240ml mleka, ja bym cos zjadla ale nie wiem co, maz znowu dzis nie wraca :((

co mi pozostaje iść spać samej, bo żaden przystojny brunet się nie kreci w tym moim lesie.

Leci wlasnie na W11 o porwaniu dziecka

Etna masz racje nawet dla siebie czasem jest sie dobrze wystroic nawet jak sie siedzi w domu poprawa humoru na 100% :)
AniaSm a ten tort to lodowy ?? czy zwykly tylko ze zamrozony ?? ja zawsze kupowalam lodowe biszkopt przekladany lodem a ten chyba krem ma co ?
Dziunka biedny chomik ;P a Kot jak nigdy nic :D haha co do kuponu ja juz zamowilam kubek i dostalam maila ze do odbioru wiec dzis ide i jak beda jeszcze to kupie jeszcze jedna pake bo oplaca sie :)
Kilolku a ty te w kartonie kupilas?? masz paragon? jak tak idz i pokaż powiesz ze w domu zauwazylas ze nei dostalas ;]

ps. Dzien dobry :D

Paweł zaczyna 3 dzien w aparatach :) dziś z rana nie uciekał bardzo przy zakladaniu :) pozatym rozgadał sie ostatnio duzo tzn gadał ciagle ale inne słowa składa oczywiscie po chińsku :D
eh przynudzam wam pewnie Pawełkiem ale taka zadowolona jestem ze zaczał "inaczej" rozwijać sie :) postep jest :)
my za tydzien jedziemy do mojej siostry :) mam nadzieje ze Pawełek bedzie spokojny w podrózy :)
nie przynudzasz. Pisz jak najwiecej, opowiadaj wszystko

Świnie!

JA JESTEM ZA!!!! Juz od jakiegoś czasu kombinowałam gdzie by tu z Asią pójść żebym mogła ją przebrać:-D

Kasiu ja nie kupowałam w kartonie i dostałam...może babka się walnęła:sorry:
nie, ta promocja jest na wszystkie produkty baby dream nie tylko pieluchy

hejka
ja od rana gotuję....wczoraj piekłam..przez chorobę mi na glowę poszło ;p

OLi niespodziewamie usnął wczesnie ok 12, męża mam w domku pracuje ciężko, a ja jeszcze w piżamie, idę zaraz sie wykąpać.
A mialam sie z nim położyć ale muszę się ogarnąć :)
Etna, Kasia jasne, ze w domu też trzeba wyglądać, ale inaczej sie wygląda jak sie siedzi w domku niż jak sie idzie do pracy. Dla mnie normalne ze czlowiek nie moze wyglądać jak łapciuch, codziennie " rano" się musze wykąpać, umyś włosy, ubrać sie czysto ale to co innego niż jak sie idzie do pracy. W domu nie zrobie sobie pełnego makijazu bo tulę małego, włosy noszę upięte bo przeszkadzają, chodzę w bardziej wygodnych ciuchach niż do pracy.
Mi sie po 2 latach juz marzu wskoczyć w dawne ciuszki i czuć sie bardziej, hmmm....kobieco :) po domku chodzę jak mamusia :) i tak się czuję, stawiam na wygodę a nie na elegancję.
ula ja jak siedzialam w domu to po domu owszem włosy związane, nieumalowana, w dresie ale na spacer (obowiiązkowy codziennie) obowiązkowo pelny makijaż. Od azu się lepiej czułam. Z reszta ja sobie nie wyobrazam wyjśc z domu chocby po bułki bez miakijażu. Jedyne odstepstwo od tego to +30 ale nawte wtedy oko musi być

reklama
Kasiiula super z tymi aparatami:) dzielny Pawelek, nic tylko sie cieszyc:D i wcale nie przynudzasz bo sama bym pewnie tak pisala o tym jakby to nas dotyczylo(cieszy to czlowieka:))
dziunka - zdrowia dla kotka:) zeby jak najszybciej mu przeszlo ale dobrze, ze juz sie lepiej czuje

przeczytalam " kochamy Laure"( nie od deski do deski) i zaluje:( lzy mi lecialy jak grochy...boze jak to dobrze, ze nasze dzieci sa zdrowe i nie musza przechodzic przez takie cierpienie a my razem z Nimi

Do góry