reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Wesołych i spokojnych Świąt dla Was i Waszych rodzin!
Pozdrawiamy wszystkie forumowiczki :)

dzieki za zyczonka dla Ciebie równiez zdrówka dla Ciebie i całej Twojej rodzinki i szczesliwego nowego roku i rozwiązania przede wszystkim :)

U nas młody wreszcie poszedł spać!! Od 8 lata jak poparzony :wściekła/y: nic nie moge zrobić... i w sekundzie zrobil sie max zmęczony ze nawet za słaby zeby obiad zjeść. Mało sie zastanawiając dałam flache mleka i spi a obiad zje pozniej......ja ide sprzatac :oo2: i jakas taka nie do konca w humorze jestem przez ten niekończący sie bałagan, poirytowana grrrrrr :confused:

reklama
eh a ja uwieziona w kuchni dalej nic nei zrobie :( bo do 1 ciasta blachy nie mam u tesciowej jest ;/ musze zajechac dzis koniecznie a do drugiej orzechów nie dam rady łupic :( musze na meza czekac eh ... maly diabełek szaleje chyba ruzge dostane w tym roku ;P nunu ;P szkoda ze nei rozumieja tak to by grzecznie siedziały :d zeby tylko mikołaj przyszedl :D

Hej dziewczynki, ja się ogarniam :)
Dziecko zrobiło mi prezent i dzis nockę przespał od 20.30 do 5, wzięlam go do siebie, o 7 jedzonko przez sen, pospalismy do po 9 ;D JUHUUUUUU
Poszedł spać o 13.45 i juz spi 2,5 h ja w tym czasie wstawilam sernik do piekarnika i zrobilam go, ciasto na szarlotkę, ciasto na pierniczki :) OHOOO Obudził się :)

Miłego pieczenia i świętowania!!!!!!!!!

Witam sie i ja. Choróbsko na dobre mnie chyba opuscilo wiec szaleje hehe. Wiec to nie jelitowka hurrraaaa. Bylam na zakupach, dokonczyc prezenty swiateczne, zaraz sie za pakowanie biore.

Ula 100 lat

Wszystkim życze wesołych świat ;-)

Dziewczynki mające piekarnik z zimną szybą...czy Wasza szyba jest zimna kompletnie....
jaja jak berety, mąż kupił dosc droga kuchenkę Gorenje ponad 2 tys zł, z zimną szybą a szybę mam gorącą buehehehehehehehehehehhe.....ocb?

hej laski
my od prawie tygodnia już w PL :) , normalnie brak czasu ,cały czas gdzieś ech nie mam siły
cieszę się że mnie ominie gotowanie , jutro tylko upieke sernik i zrobie sałatkę , bo święta i tak poza domem
Kuba odkąd zaczął pić przez rurkę to inaczej nie chce :)
Ula Sto Lat
dziewczynki Dużo Zdrowia i Wesołych Świąt

reklama
Do góry