reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

klaudzia - super wiadomość:) cieszę sie razem z Tobą:tak:
kasiiula - ja też podziwiam:)
a ja jutro mam zamiar piec pierwsze ciasto w swoim zyciu (wstyd ale lepiej pozno niz wcale:)) domek dzisiaj posprzatalam na blysk:) Kubus pewnie jutro poprawi:p
aga - fajnie, ze Igi mial juz lepsza noc, zdrowka dla Niego:-)

reklama
Ula ja mam ten sam robot i w tarczach z jednej str są większe dziurki a z drugiej mniejsze
tarcza do frytek i ta do buraków są pojedyncze
generalnie uważam że ten robot jest REWELACYJNY!!!
aaaa jeszcze zapomniałam że patrzyłam na allegro co można dodatkowo kupić i widziałam tarczę do obierania ziemniaków etc etc masz może??

Klaudia bardzo się cieszę że wam się ułożyło na święta 3mamy dalej kciuki to może nigdzie taty nie zabiorą:-D:-D

No co Ty gadasz ???:szok: Dawaj linka, tylko ciekawe czy nie obiera ziemniaków w kwadraty :-D
Mój Oli zasnął w 10 minut, zjadł do spania 140 ml, po zasnięciu 140 ml :szok::szok::szok::szok:
w nocy nie dam jesc, ale pewnie bedzie mi się budził. Ostatnie noce są paskudne, dni też, płączliwy znowu ze szok... W nowej łazience na gorze mamy prysznic, na dole u rodziców była wanna i na pralce przebierak, kąpiel i przebieranie na przebieraku było bezproblemowe, przebierak obok sciany bez polek itd. A tutaj mala lazienka, pralka pod polką, na niej przebierak, na ktorym OLi nie chce leżeć, wlazi mi pod prysznic, mimo ze dzis miala byc tylku pupa pod kranem przemyta, wczoraj z miski pod prysznicem nie chcial wyjsc, dzis i wczoraj wycie uskutecznia mi w lazience......ja sobie znowu strzelę w łeb :wściekła/y: Każda kąpiel konczy i zaczyna się wyciem bo czegos chce, ubieranie na podłodze z ktorej mi zwiewa :wściekła/y: na dole było bez żadnych problemów, ech..............
No ale super ze dziś zasnął w krotkim czasie bo w sobie duzo kumulowałam.

Dzis mam urodziny i w tym szale nawet nie pamietalam o nich...sąsiadka z zyczeniami przyszła i mąż wieczorem z tortem przypomnieli mi o nich. Boże...ja zyję w jakiejs matni :-D OLI, OLI, OLI, OLI :-D
Spadam pod prysznic, ogarnąć się.

U Was pewnie popichcone a ja nie mam nic ;/ dobrze ze mama na dole zadba o swieta...ciągle opłakuję Cyca, jest mi tak smutno ze nic mi sie nie chce :zawstydzona/y:

Załączniki

• roczek balony.gif
    roczek balony.gif
    58,8 KB · Wyświetleń: 47
hej
w nerwach ledwo "liznełam" forum
dzis byłam w UP
D ma dostać jakąś kase jak zwykle problemy...zadnej magi swiąt u mnie nic :-( zazdroszcze Wam wszystkim ,u mnie lipa i problemy same:-(

Ula doczytalam ze masz urodzinki :-) Wszystkiego Najlepszego a najbardziej Ci życzę długieeeeego spaniaaaaaaaaaaaaaa :-)

Ulenka - sto lat w zdrowiu, spokoju, pociechy z syna i spelnienia marzeń...

Ja wróciłam z roboty, szybko obiad i pojechaliśmy do Tesco dokończyć zakupy... dziewczyny poszalały, już niby śpią, zobaczymy, mnie szuszy, więc zaraz piję herbatę i lecę spać.
Małżon przed moim przyjściem stworzył bałwana na ogródku, jak nie spłynie przez noc, każę mu zrobić fotę, zamontował światełka i już powoli czuć święta, choć choinki nie ma jeszcze.

Mój małzon pojechał do tesciow do bloku nakarmic koty buehehehehe i posiedziec z nimi godzinkę hehehe
Teciowie wyjechali na tydzien, swieta spędzą w Kołobrzegu a kotami zajmuje się rano i wieczorem Hubert a w południe koleżanka. Hm...z kotami muszą pogadać, pogłaskać zeby nie było im smutno, no powaga ;D
Maz zawiesił po usnieciu Olinka na oknie w salonie lampeczki, są piękniutkie, na całe okno, taką siatkę - jest cudownie! Ale magii świąt nie czuję, nic a nic...chcę mojego Cyca i basta!!! Jak istnieje Mikołaj to chcę tylko to!!! ;D i zdrowka dla Synusia!!! Nic więcej mi nie potrzebne!!!!!! :)
Dobra spadam na tort :) Dziękuję za zyczonka!!!

A ja siedzę i wyszukuje u siebie już choroby. No więc odstawiłam anty pod koniec października i wyszło,że miałam 2 @ w miesiącu, później dostałam 22 .11( normalnie-27dni) i do tej pory nic :( Robilam test wyszedł negatywny i bardzo sie martwię,bo nie wiem co mi jest

A ja siedzę i wyszukuje u siebie już choroby. No więc odstawiłam anty pod koniec października i wyszło,że miałam 2 @ w miesiącu, później dostałam 22 .11( normalnie-27dni) i do tej pory nic :( Robilam test wyszedł negatywny i bardzo sie martwię,bo nie wiem co mi jest

Wyjatkowa po odstawieniu anty moze sie tak dziac przez jakis czas poki organizm sie nie przyzwyczai. a jak sie boisz to moze zajdz po swietach do gina :) jestem pewna ze do tej pory dostaniesz @

reklama
Dziewczyny TATA WRACA NA SWIETA!!!!!!! Samoloty wojskowe nie lataja!!!!!! HURRRRRRAAAAA! Prawdopodobnie poleci dopiero po swietach lub moze nawet po nowym roku :) Faktu ze tak czy siak poleci to nie zmienia ale przynajmniej bedzie z nami na swieta :-) :-) dziekuje za wasze trzymanie kciukow ;-)

klaudzia FANTASTYCZNA WIADOMOSC!!!!!

ULA,STO LAT

czytam,ze u was juz tyle porobione. ja na razie mam pierniczki, teraz pieke piernik i ugotowalam kapuste na pierogi. na wigilie ide w gosci i moj przydzial to pierogi, kluski z makiem (domowe) i ciasta. ale na pewno i tak zrobie wigilijne potrawy,zeby byly w domu na pozniej. niech zyja roboty kuchenne! mialam zrobic cwikle i sos grecki,ale mala spi i nie bede sie tarabanic po nocy. trudno, wszystko bede robic jutro

Do góry