reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
Dziewczyny TATA WRACA NA SWIETA!!!!!!! Samoloty wojskowe nie lataja!!!!!! HURRRRRRAAAAA! Prawdopodobnie poleci dopiero po swietach lub moze nawet po nowym roku :) Faktu ze tak czy siak poleci to nie zmienia ale przynajmniej bedzie z nami na swieta :-) :-) dziekuje za wasze trzymanie kciukow ;-)

dziewczyny tata wraca na swieta!!!!!!! Samoloty wojskowe nie lataja!!!!!! Hurrrrrraaaaa! Prawdopodobnie poleci dopiero po swietach lub moze nawet po nowym roku :) faktu ze tak czy siak poleci to nie zmienia ale przynajmniej bedzie z nami na swieta :-) :-) dziekuje za wasze trzymanie kciukow ;-)
super !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

No to prezent świąteczny najlepszy z najlepszych. SUPER !!!!

Aaaa ryba po grecku.... wiedziałam, że po coś ten urlop wziełam. Idę warzywa wstawić.

hehe:p ja wlasnie robie rybe po grecku pawel zasnał w piekarniku babka sie piecze :D taka zajeta swietami ze zapomnialam o obiadzie dzis :D haha dobrze cos w zamrażalce bylo ;-) na 14.45 na szczepionke :o

Paweł śpi w piekarniku a babcię pieczesz? no ładnie!

Dziewczyny TATA WRACA NA SWIETA!!!!!!! Samoloty wojskowe nie lataja!!!!!! HURRRRRRAAAAA! Prawdopodobnie poleci dopiero po swietach lub moze nawet po nowym roku :) Faktu ze tak czy siak poleci to nie zmienia ale przynajmniej bedzie z nami na swieta :-) :-) dziekuje za wasze trzymanie kciukow ;-)

SUPER!!!

KLAUDZIA AŻ MI SIĘ BUZIA UŚMIECHNĘŁA...CUDOWNIE!!!!!!!!!!

Dziewczyny gdzie jest ptrzepis pierników, który robiłycie? pomozecie? bom ja jeszcze sniadania nie jadła i nie chce mi sie szukac ;/

po pierwszym szybkim przeczytaniu posta myślałam ze Pawełek zasnął w piekarniku :D:D:D
KLAUDZIA dla Ciebie i dla Twoich bliskich najlepszy prezent jaki moze być :) jednak na coś sie ta zima przydaje ;p moze teraz poczujesz magie świąt :):)

A my dzisiaj serie wypadków mamy......i oby ich koniec..... rano mały wlazł na kanape po czym chciał zejsc na stojąco i zrobił krok.....kanapy brakło odbił sie klatką piersiową od ławy i runął na podłoge - wszystko w locie oczywiscie........myślałam ze zawału dostane - a ja obok siedziałam z głową w szafie czegos tam szukając i odwróciłam sie jak moje dziecko robiło ten nieszczęsny krok i było juz w powietrzu...........MASAKRA a niedługo poźniej wyrżnął głową w kant grzejnika.......super ;/;/ poki co siniaków i guzów brak. Do tego mamy nowy ząbek, a mały przestawia sie chyba na jedno spanie popołudniowe od 12 do 14. Zobaczymy, juz któryś dzien z rzędu tak jest ale nie wiem czy faktycznie sie przestawia czy to przez te zęby.....

Klaudzia - niech żyje zima!!!!!!!!!!! HURRA;-):-D:-D na coś się przydała taka pogoda;-)
a ja Kasiiuli wpis przeczytałam i wyszło mi , że Paweł śpi w piekarniku... tylko co z tą babką?? :-D:-D:-D
Ulenka - ja nie pomogę, bo nie robiłam..., coś mi się wydaje , że są w smaczkach...

reklama
Do góry