reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
Ula pochwal się remontem :-):-):-):-)

Banana jesteś WIELKA:-):-):-):-)

Dziunka
<przytulam> :-:)-(
laseczki czy wam parują okna?? bo mi tak:-:)-( a w kuchni to już sodoma i gomora kupiłam ten metylan stop wilgoci ciekawe czy pomoże może któraś go ma??
parują ale tylko w sypialni bo tam na maxa odkrecone a na podwórku zimno no i zaparowane teraz na dzień zakrecami jak mały drzemkii nie ma to podnosze do góry całkiem zaluzje i schna ;/ niestety to 1 krok do wilgoci mam nadzieje aga ze ci to pomoze jak cos pisz to i ja zakupie bo slyszalam rozne opinie o tych specyfikach z wilgoci

Ula pochwal się remontem :-):-):-):-)

Banana jesteś WIELKA:-):-):-):-)

Dziunka
<przytulam> :-:)-(
laseczki czy wam parują okna?? bo mi tak:-:)-( a w kuchni to już sodoma i gomora kupiłam ten metylan stop wilgoci ciekawe czy pomoże może któraś go ma??

u mnie nie paruja...a czemu u Ciebie paruja??

kurcze,musze wyjsc z domu,prad sie konczy :/ wozek nie pojedzie po tym sniegu, chyba wrzuce mala w chuste, jak ja znajde, i pojdziemy. jeszcze nigdy nie mialam chusty na kurtke, poza tym to elatyk, a mala jakies 9 kg z hakiem. no zobaczymy

Własnie wczoraj mówili że to źle jak ma się szczelne okna, do tego szczelne drzwi. nie dośc że wilgoć, to zagrożenie zaczadzeniem czy jakimś wybuchem np. gazu. Powiem Wam że jak mieliśmy plastiki na poprzednim mieszkaniu to grzyb zimą zaczął namiętnie wychodzic, dziadkowie mają cały dom z drewnianymi oknami - lekko nieszczelnymi, ale nie tak zeby wiało czy coś, i grzyba u nich nie znajdziesz nawet w piwnicy.

czyli jak mi nie paruja to mam nieszczelne okna??;/
hehe tak ale to dobrze tak jak dziunka napisala okna powinny lekko byc nieszczelne jak dobry fachowiec wstawia to bedzie ok zreszta to chyba Uli działka ;-) maz ma firme z oknami jak dobrze pamietam :D moze popyta go i da nam informacje co z tym robic ;) ale moj maz czytal na necie o tym to byla jedna sprawdzona rada aby pozbyc sie tego :D ... wymienic okna na nowe :D

U nas bylo w miare ok, okno mi parowalo tylko w nocy w sypialni i w kuchni w trakcie gotowania.... a jak sie zaczely te wichury sniezne, to sie nie dalo wytrzymac i zrobilismy uszczelki.... i jest tragedia. chodze caly dzien ze szmatami i scieram szyby bo nic nie widac.. :/ a inaczej sie nie da bo wieje i zimno... bledne kolo, oby do wiosny :D

reklama
hehe tak ale to dobrze tak jak dziunka napisala okna powinny lekko byc nieszczelne jak dobry fachowiec wstawia to bedzie ok zreszta to chyba Uli działka ;-) maz ma firme z oknami jak dobrze pamietam :D moze popyta go i da nam informacje co z tym robic ;) ale moj maz czytal na necie o tym to byla jedna sprawdzona rada aby pozbyc sie tego :D ... wymienic okna na nowe :D

u nas raczej nie bylo dobrzych fachowcow:p raczej im sie przez przypadek tak powstawialy ze sa nieszczelne:p:p

Do góry