reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Cały program marudziłam mojemu A że nie mogę na tą wstrętną Beatę już patrzeć, i nie chodzi o wygląd ale o charakter. Nie podobała mi się, olewacka taka. I aż skakałam ze szczęścia że odpadła :p

Mój A właśnie dzwoni że wraca od B. MÓJ A PRASOWAŁ UBRANKA, POŚCIEL, PRAŁ CIUSZKI, ŚCIELIŁ ŁÓŻECZKO. Trzymajcie mnie, bo sama nie wierzę w to co piszę...aż się dziwię że mi w to wszystko wierzycie...
Do tego A się pyta gdzie jest ten fotelik co kupili i przygotowali na wyjście. B przynosi go z ...piwnicy cały zielony od grzyba. Dobrze że mamy jeszcze nasz :/ a ona jutro wychodzi...

o matkooooooooooooooooooooooooooooooooo <szok> a brat Twojego A co robil w tym czasie jak Twoj M mu prasowal i pral?lezal na kanapie i tv ogladal?? biedne to dziecko bedzie

reklama
Dziunka chyba powinnas zmienić numer telefonu bo cos czuje ze nie obedzie sie bez telefonów co godzine i nawet noca hahahahhahahahaha Bedziesz sie czula jakbys to ty urodzila ;-)

No ale po twoim poscie widac ze jak facet chce to potrafi(mówie o twoim A)

Dla mnie ten program jest żenujący , nie jestem w stanie go ogladać!!! :)
laseczki taki mam apel!!!! Wiem , ze to juz blisko koniec listopada , ale wciąż mamy urodzinki naszych skarbów i chyba kazdej mamie bedzie milo jak poczyta troche słów ciepłych skierowanych do jej pociechy :) nie ma wszystkich na watku URODZIONY , IMIENINY... ale wystarczy zajrzec do archiwum na liste i tam sa chyba wszystkie :)
nie ociagac sie !!!!
ha ha my mamy jutro !!!! :D
a my dziś :)

Dziunka niezła ta rodzinka! Oj biedna będziesz ... bo serce masz i dziecka Ci będzie szkoda!

Ech :| macie rację. Tyle że B dziś powiedział że jego żonie nie chciało się nic robić. Dla mnie to była szalona przyjemność grzebać w ciuchach młodej, prać, wieszać, prasować - no wszystko. Martwi mnie to że oni nie potrafią się wyrzec czegoś dla dziecka...ech już mi się nie chce opowiadać.

W każdym bądź razie A z powrotem ma pracę, marną jak marną ale zawsze, zaczyna od wtorku.

Mam zamiar się obciąć, z jednej strony dłuuugie, z drugiej całkiem krótko. Co Wy na to? Może znacie jakieś fajne rozwiązania (chodzi mi o foty)?

PONIEWAŻ NA GIEŁDĘ RZADKO KTO CHYBA WCHODZI... MAM PYTANIE.

CZY CHCIAŁABY KTÓRAŚ ODKUPIĆ CAŁKIEM NOWY, DWA RAZY CHYBA UŻYTY TERMOMETR DOUSZNY (I DO CZOŁA TEŻ JEST) BABYONO?
MIERZY TEŻ TEMP W DOMU I MA ZEGAR :d jeszcze rok na gwarancji!!!

Ostatnia edycja:
Ech :| macie rację. Tyle że B dziś powiedział że jego żonie nie chciało się nic robić. Dla mnie to była szalona przyjemność grzebać w ciuchach młodej, prać, wieszać, prasować - no wszystko. Martwi mnie to że oni nie potrafią się wyrzec czegoś dla dziecka...ech już mi się nie chce opowiadać.

W każdym bądź razie A z powrotem ma pracę, marną jak marną ale zawsze, zaczyna od wtorku.

Mam zamiar się obciąć, z jednej strony dłuuugie, z drugiej całkiem krótko. Co Wy na to? Może znacie jakieś fajne rozwiązania (chodzi mi o foty)?

PONIEWAŻ NA GIEŁDĘ RZADKO KTO CHYBA WCHODZI... MAM PYTANIE.

CZY CHCIAŁABY KTÓRAŚ ODKUPIĆ CAŁKIEM NOWY, DWA RAZY CHYBA UŻYTY TERMOMETR DOUSZNY (I DO CZOŁA TEŻ JEST) BABYONO?
MIERZY TEŻ TEMP W DOMU I MA ZEGAR :d jeszcze rok na gwarancji!!!

Dziunka a daj jakiegos linka do niego??dobry on jest?

Dziunka a daj jakiegos linka do niego??dobry on jest?

O taki: BABYONO Termometr ~~4 w 1~~do czoła i ucha ! 2112 (1311278593) - Aukcje internetowe Allegro

Z tym że ja go kupiłam za 99,90 w zeszłym roku a na allegro już za 69 zł można dostać :/

Nie używam bo wolę tradycyjną metodę pt termometr pod pachę ;)
Ale ogólnie fajny, bardzo szybki pomiar, nawet dzieć nie zajarzy ;) ale lezy w szafie zbędny a mi kasa potrzebna temu chcę sprzedać. Moja mama ma ten sam i bardzo zadowolona, tylko nim mierzy i jeszcze jej nie zawiódł.

Kira ja odpadam bo właśnie popijam sobie wode z ogórków a to raczej nie pasuje do siebie ;)))
A ja jutro opdbieram wyniki moich badań. Ciekawe czy cos odkryjemy :) Od miesiaca mam codziennie stan podgorączkowy 37,1 do 37,8. Dziś cały dzień 37,6 i cholera wie o co chodzi...

reklama
WItajcie :) A my dziś kończymy roczek! Równo o 14.15 urodziłam syna :) Nie wierzę, że to już ROK! Ale nie będę Wam zanudzać bo większość już to przechodziła :)

Sto lat sto lat!
Wszystkiego naj, naj, najlepszego
dla roczniaka

720bdb559373a05cb2b0525a3f1cc016.jpg

dużo siły i wytrwalości dla mamusi
BOU06_95.jpg

Kira ja odpadam bo właśnie popijam sobie wode z ogórków a to raczej nie pasuje do siebie ;)))
A ja jutro opdbieram wyniki moich badań. Ciekawe czy cos odkryjemy :) Od miesiaca mam codziennie stan podgorączkowy 37,1 do 37,8. Dziś cały dzień 37,6 i cholera wie o co chodzi...
Dużo zdrowka, trzymam kciuki, bardzo to ciekawe tzn. od czego ta gorączka

Do góry