reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

No i dół, bo nie ma kto jej jutro ze szpitala odebrać (a cała jej rodzina z którą mieszka ma auta i czas):baffled: nie dość tego dzwonią co chwilę jakie kosmetyki kupić:baffled::baffled::baffled::baffled:

wiesz co dziunka dziwne to wszystko..,a co z jej mężem?

MARTOLINKA to byś się nadała do mojego Jaśka on też pobudka o 6 i gotowy do działania, a ja w tym czasie przyciełabym jeszcze komara.

bez przesady:tak: ja tak do 8 lubie pospac, ale jak sie rano za bardzo rozbudze przy wstawaniu do młodego , czy siusi to potem juz nie moge zasnac... najczesciej nie otwieram oczu do końca i udaje , ze na pół śpie i czasem to działa:tak:;-)
No i poszłam , pocałowalam klamke , kasa dzis nieczynna:baffled:

reklama
dziewczyny za godzin jedziemy z P. obejrzec dom ktory bedziemy od 2 wynajmowac. ja widzialam go tylko na zdjeciu - ogrodek, kuchnie i salon, ale w srodku nie bylam. a powiedzialam P. ze bylam i na tej podstawie zdecydowalismy sie go wziasc. altrenatywa dla tego domu bylo nowy apartament na drugim pietrze w ciapatowej dzielnicy z meczetem za oknem. no wiec sama zdecydowalam "w ciemno" o tym domu i teraz sie modle zeby lazienka i sypialnie były ładne. albo przynajmniej zadbane i bez zadnych "angielskich udziwnien" typu zielona wanna :p

ANAdri to powodzenia kciuki zaciśnię.

DZIUNKA GRATULACJE DLA BRATOWEJ. Ale sytuacja koszmarna jak to nie ma jej kto odebrać a gdzie mąż, ojciec, teść ???

DZiunka, dobrze, że bratowa urodziła wreszcie ZDROWE dziecko bo coś nie tak z tego co pamiętam było z tymi wodami i w ogóle?!?! A jak sam poród? Pytam bo ja na powrót porodami się interesuję bo już nie całe 3 miesiące mi zostały!!
Cleo Ty to się masz z tym dojeniem :) Pamiętasz, że mam Twojego pilota? :)
Andari, trzymam kciuki :)

A my jutro mamy urodzinki :) Dla rodziny robimy w niedzielę.

Dziunka super ze bratowa urodzila!! :) i co pewnei ty masz ją odebrac ?? :) fajna rodzine macie przynajmniej nie jest nudno :D

Anadri mam nadzieje ze wszystko bedzie ok !! :)

ja wstałam ale Kawki jeszcze nie piłam nie ma kto zrobic haahhaa ;P wczoraj maz bez obiadu zmiekł wiec mu cos dzis zrobie a niech ma ;-)
kurcze musze wczesniej klasc sie spac :/ a nie przed 1 ;/ bo pozniej ledwo wstaje z rana eh .......

Dziunka co przeze mnie hhehehehe To ty po nocach łazienke sprzątasz, ja nie mam z tym nic wspólnego. Poza tym miło spedziłam wieczór. Dzieki, trzeba to czesciej powtarzac ;-)
No i ogromne gratulacje dla bratowej A, no w końcu urodziła ;-)

Cleo głodnemu chleb na myśli hehehehhehehe. Trzeba sobie jakoś życie umilic hihihi

Ah fryzjer dopiero od 13.30 przyjmuje wiec niedługo lece, mam nadzieje ze wróce z czymś fajnym na glowie.

Dziunka gratulacje dla bratowej

co do odbioru jej ze szpitalu ja na Twoim miejscu bym odmowila skoro piszesz ze wszystcy z ktorym mieszka maja i czas i auto bez jaj ile mozna sie kims wyslugiwac????????????ta cala sytuacja z Twoja bratowa to dla mnie jakas paranoja..

Anadri daj znac jak tam domek:-)

reklama
Hej dziewczynki ;D
Ja jakas wypoczęta :-)
Mały wczoraj zasnął 20.20 ok 24 obudził nas na jedzonko ale zjadł tylko 80 ml, potem ok 1 godziny wrzask....tak wrzeszczał bardzo mało razy w życiu swoim, myslę sobie co za cholera, potem myslę zęby pewnie, Boże jak bidulek chwilę krzyczał, cos musiało go mocno zaboleć. Męża pognałam po Ibum jednak mały wypił tylko z 1ml i resztę nie chciał, ale utuliłam go i z przerwami na jedzenie pospał do 9.30 :tak:
Rano zaglądam do pysia i dwójka prawa pękła, byłam w nocy pewna ze to chodzi o pękające dziąsełko, bo tylko wtedy w nocy tak płacze, ale już z głowy :tak: Ta dwójka wyszła nam bardzo szybko, niedawno ledwo widoczna, jeszcze wczoraj patrzyłam ze jest dalekooo do wyjscia a dziś taka niespodzianka ;-) Ciekawe czy druga 4 nam już wyszła???
Mały usnął mi znowu 2 godzinki po wstaniu więc mam czas na to i owo :tak: Spi juz godzinkę Dziś chyba kolege z Olim odwiedzimy, on uwielbia dzieci :tak:

Andari trzymam kciuki, mamm nadzieje ze bedziecie domkiem zachwyceni!!!!

Do góry