reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
Mama... i jak w nowym mieszkanku z mężem przy boku???????????????? ;D
Zmykam odprężać się ;D

A super dziekuje :-D mlodemu zawiesilismy jedna zasłone bo drugi koniec karnisza odpadł znaczy sie ten uchwyt......hahahaha ja nie wiem jak oni to montowali ale myslalam ze padne :-D jutro D. musi to na nowo przywiercić, coraz bardziej wyglada to na dom :-p worki z ciuchami zniknęły...teraz musze sobie tylko w szafkach poukładac....no i dopieszczac mieszkanko...a tu stół do kuchni z krzesłami, zasłonki, drzwi do szafy przesuwanej, to komoda z lustrem na przedpokój, a to żyrandol...takie tam urzadzanie dla mnie same przyjemnosci - dla meza nie bardzo bo mu konto bedzie pustkami świecic hahaha:happy2: z mezem tez fajnie w koncu w komplecie...młody jak go zobaczy po pracy to nawet do kibelka za nim szoruje i wielki ryk jak mu z oczu zniknie....a ja niby jak siade o tej 20 to nogi mi do tyłka właza ale jestem zadowolona :-) i tej wersji sie bede trzymac :-p:-p

Dziunka i jaki tort bedziesz robila? i kiedy impreza?

Kilolku ty to masz sie z tymi butami eh ;/ to jakie dzieciaczki teraz rozmiar maja?

u mnie z siostra super kontakt mamy ... jednak widzimy sie pare razy do roku i zazwyczaj w okresie od maja do wrzesnia :/ no i na swieta... i tyle tez widze ja swojego chrzesniaka a ona swojego <Pawelka> :) co do chrzestnego to jestem mega zaskoczona jest nim brat meza i nigdy nie bylo widac po nim wiekszej sympati do dzieci a tu szok :o ... Paweł widzac wujka leci z rękoma w górze :o zeby na raczki wujek wzial :) cos boji sie zostac sam na sam z nim w sensie pilnowac :D to w inny sposob wynagradza to :D

a ja dzis meza o głodzie przetrzymałam :d i co? i kuchnia swieci ;P zabawki poukladane ;P hihi

JA, na szczęście, na matkę chrzestną Olafa nie mogę narzekać, może być to kwestia dojrzałości.

Mama_Marcela gratuluję mieszkanka :)
Uleńka, fajnie, że remont się kończy! Nienawidzę remontów.

ktoś mi potowarzyszy?:-D młody własnie wciagnał mleczko a ja jak to czasem bywa nie mogę zasnąć.
u nas wiało całąnoc okropnie , leje jak z cebra:baffled:
dziubasku zgodzę się , ze jest to kwestia dojrzałości. Ale jak wiemy dojrzałość nie ma nic wspólnego z wiekiem:tak:

reklama
cześć laseczki u nas szaro buro i śpiąco... kawkęsobie własnie robię bo padam na pysk

dziunka nowy avatar?? schudłaś po buzi bardzo
za brata 3mam mocno kciuki, młody chłopak da radę

kilolku tak to z dzieciakami bywa studia bez dna....

mamaImarcel ale ci zazdroszczę ja uwielbiam urządzać kupować etc etc

Do góry