reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Witam sie i ja. U mnie noc taka sobie, mała sie kreciła, stekała, płakała, wszystko do bani. Chyba jej zeby ida i jeszcze sie przeziebiła. Katar leci z noska, kaszelek, podałam syropy, nasmarowałam na noc plecki i stopy ta rogrzewajaca mascia, no i jutro do lekarza pojdziemy , niech ja osłucha bo u małej odrazu na oskrzela idzie. Za oknem jesien, pada, wieje, zimno, z moim N też chłodno od kilku dni. Żyć nie umierać poprostu. Dziś pojde sie umówić do fryzjera, chociaż coś może poprawi mi chumor. W niedziele mój szanowny ma urodziny i już wymyśliłam co dostanie w prezencie(o ile nasze stosunki sie ociepla). Musze sobie tylko kupić jakieś pończochy. Chyba już wiecie co to za prezent bedzie hahahahahahahahahahahahah

reklama
Ja też brałam chrzestnych "z łapanki" - śmieję się, że miałam 2 listy, tych , których chcę i listę ludzi, którzy mogą.. :-D:-D:-D Wyszło nawet, nawet...
Współczuję WAM, że chrzestni nie spełniają swoich powinności, ale przeważnie faceci nie mają głowy do dat i zapominają o rocznicach.
Kikolek - Hanka ma kopyto jak ta lala i też miałam z nią jazdy z butami, w ciągu 2 tyg noga jej rosła o cały numer.. wczoraj kupiliśmy jej buty na taką pogodę jak teraz zobaczymy na ile jej starczy.... butów zimowych dlatego jeszcze nie kupuje...
Etna - buhahahaha
Mama-I_Marcel - zazdroszczę dopieszczania mieszkania..., bardzo miło urządzać SWOJE miejsce....
Kasiiula - to chelb i woda jak widzę poskutkowały na męża... :-D:-D
Martolinka - a Ty nie masz co robić przed 6??
Pozdrawiam w ten jesienny listopadowy dzień

hej laseczki:-)

Ja juz kaffke popijam bo pogoda taka ze nic sie nie chce:-(

Majka chora znowu wiec tylko czekac az na Kacpra przejdzie:-(

milego dnia

Anwawka jakoś nie mogłam zasnąć i pierwsze co pomysłałam o Was :) zaraz musze wyjsc i zaplacic do spoldzielni za mieszkanie. Antka w chuste i choć te pare metrów przejdziemy . Wciaz leje

czesc kobietki!!
błagam trzymajcie za mnie kciuki bo za godzin moge byc martwa !!

poza tym nocka u nas jak zwykle. mały sie obudził ok. 12 i plakal więc wziełam ululałam go na raczkach i zasnał po 20 minutach. poza tym nie moge ostatnio spac wiec do 1:30 grałam w heroesów. coś mnie ostatnio znowu wciagneła ta gra.
mały coraz odważniej i wiecej drepta i widac ze bardzo mu sie to podoba :D

Dziunka i jaki tort bedziesz robila? i kiedy impreza?

W prostokącie biszkopt przełożony owocami i bitą smietaną, na górę masa marshmallow i dalej nie wiem jeszcze :D
I chyba świnki w błotku też ;)

W niedziele mój szanowny ma urodziny i już wymyśliłam co dostanie w prezencie(o ile nasze stosunki sie ociepla). Musze sobie tylko kupić jakieś pończochy. Chyba już wiecie co to za prezent bedzie hahahahahahahahahahahahah

Hihihi:-D
A tak na marginesie to przez Ciebie niewyspana jestem:-p

Bartowa A URODZIŁA!!!
Zdrowa laseczka, 3750g i 54 cm:-)

No i dół, bo nie ma kto jej jutro ze szpitala odebrać (a cała jej rodzina z którą mieszka ma auta i czas):baffled: nie dość tego dzwonią co chwilę jakie kosmetyki kupić:baffled::baffled::baffled::baffled:

Witamy i my u nas też pogoda do bani głowa mi pęka. Posprzątałam już wsio i od jutra biore się za pieczenie ciast.

KIKOLKU tak to jest z dzieciakami. Ekspresowo mu te stopki rosną.

KASIA a widzisz jak szybko zmiękł ach Ci faceci.

MARTOLINKA to byś się nadała do mojego Jaśka on też pobudka o 6 i gotowy do działania, a ja w tym czasie przyciełabym jeszcze komara.

Gie-oska - zdrowia.
Martolinka - oby przestał padać deszczyk w czasie waszego "spacerku" ;-)
Anandri - no prosze , uzależniona od gier i bb ;-):-D , a dlaczego martwa? ;-)
Dziunka - gratki dla bratowej, rodzinki nie zazdroszczę, ja mam ją daleko i ... fajnie ;-)

reklama
Anadri ja nie w temacie???co bedzie za godzine????
Ilona czyżby striptizzzzzik jakiś hehe...no no....;-) na pewno cię mezus ucieszy

DZiunka gratulacje dla Ciebie i Bratowej.a co ta rodzina taka jakas....że nikt nie ruszy pupala aby pojechać...boze...to taxi niech wezmą...dopiero co kobieta urodziła..a tu od poczatku zero pomocy...szok

Igor dzis dał mi czadu,nie spał prawie nic,wiercił się ,właził na mnie,doił non stop,bozeeee zęby czy co...

Do góry