reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

MARTOLINKA moja starsza siostra też jest chrzestną Jasia, ale na szczęście u nas kontakty są jak należy. Pomogła mi bardzo w pierwszym tygodniu po urodzeniu i spisuje się jako ciocia na 100%. No widać, że nie każdy tak zajmuje się chrześniakiem. Co zrobić. Ze względu na nią przełożylismy urodzinki z piątku na sobote, bo prawdopodobnie będzie miała wyjazd służbowy.

GIE-OSKA STO LAT STO LAT STO LAT!!!!!!

DZIUNKA przykro mi taki wynik podali po ostatnich badaniach.

CLEO aj to dupek !!!!

reklama
Cleo szkoda tych zdjęć...
Polaa az takich przebojó to ja z siostra nie mam, ale ostatnio nie mozna sie z nia dogadać. jak młodego nie było na świeie to u nas czstoe była imprezy , kolacyjki itp. nie trzeba było jej dwa razy prosic. teraz gdy juz impreziwni takiej u nas nie ma to ani widu ani słychu. na szczescie moja najmlodsza siostra spisuje sie na medal
Dziunka trzymam kciuki!!!!!

a my wrocilismy włąsnie ze spaceru. Dzis tylko godzinka bo mrozno jest ,a le powietrze cudne :)

tak jak mowilam wczoraj bede uczyc syna od najmłodszych lat aby pomagał w domu :d no i dzis pierwsze efekty :d wyjełam odkurzacz i poszlam zmywarke ladowac a on za rure i z ta rura po calej chacie :d rozsuwał swoje samochodu i szurał po ziemi :D a jak zaczełam odkurzac to chodził za mna az w koncu poszedl do kuchni i przyniosł mi dywanik mały ktory tam lezy :D hahahaha złote dziecko :D :-p jak taki dobry dalej bedzie to chyba go nie oddam zadnej babie :D bedzie ze mna do konca :D

Dziunka współczucia dla brata. Jak będziesz wiedziała co i jak z ta chorobą to napisz. Może to nie bedzie coś bardzo strasznego. Co do chorób to u mojej mamy wykryto nastepną chorobą a mianowicie polineuropatie. Teraz już ma tocznia, żółtaczke, guzy na wątrobie, nadczynność tarczycy i do tego polineuropatia. Mi się czasem chce śmiac z tego bo mój mąż stwierdził, że za dużo chodzi po lekarzach. Jednak ja sie cieszę, że jest z tych co dba o zdrowie. Ja tez mam skierowanie na pełno badań bo od miesiaca mam codziennie wieczorem stan podgorączkowy od 37 do 37,8. Czasem tez cały dzień. Po ogólnym badaniu jestem zdrowa ale zobaczymy co po badaniach.

Kasiula strach sie bać o życie przyszłej synowej!!!! :)
Aza obu wszystko było dobrze !!!! aż się nie chce wierzyć , że tyle "złego "może sie skupić na jednym człowieku!!!

Kasiula strach sie bać o życie przyszłej synowej!!!! :)
Aza obu wszystko było dobrze !!!! aż się nie chce wierzyć , że tyle "złego "może sie skupić na jednym człowieku!!!
Najgorsze jest to, że w każdym z nas może coś tkwić a my nie mamy o tym zielonego pojęcia. W obecnych czasach powinien być robiony chociaż 2 razy tomograf całego ciała...

Ja chyba wole nie wiedziec co we mnie siedzi heheh aż strach sie bać. Ja ok pół roku temu robiłam badania krwi, tarczyce,ob i wszystko oki. U mnie ciche dni od wczoraj z moim N , ciekawe co bedzie jak wróci z roboty. Obiadu nie ma, sajgon w domu, a ja mam to gleboko w ... . Nic nie bede robic, jutro ide do fryzjera, pojutrze na zakupy i moze na solarium. W niedziele zamierzam wyskoczyć na sciane wspinaczkowa z koleżanka, czas sie zajac soba, a niech tata czyni swoja powinność. Ale mam nerwa wrrrrrrr

na bank sciemnia.kretyn jeden.

a tak na marginesie..wytropiłam na nk że się hajtnął...i to z grubą beką i mam satysfakcję jak cholera :D:D:D wiem ze mnie to prawdziwa małpa:D

buuuu czuje sie troszke obrazona bo sama jestem grubą beką ... czy grube zawsze musi byc ochudne? :happy2:

Plaa no rano było okropnie,a teraz jest słoneczko i już zaliczylismy plac zabaw. mały po powroci padł mi i spi od ponad godzinki. a ja zamiast tez odsypiac nocke to gram w heroes'ów :D

reklama
buuuu czuje sie troszke obrazona bo sama jestem grubą beką ... czy grube zawsze musi byc ochudne? :happy2:

w jego przypadku wszytsko jest ochydne on i ta jego FIONA :D
napisałam tak bo wiem ,że nikt by go nie chciał ,poza tą FIONĄ buhahahah..i się dobrali...SHREK I FIONA :D:D:D

ja go nienawidze to i jej tak samo.

jak sie kogos lubi nie patrzy sie na wygląd,a jak sie nienawidzi to wszytsko wytkniesz,wszytsko cie razi.

Do góry