reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
Hej laseczki, witam sie dzis i ja :-D
Pogoda dzisiaj niezbyt.....buro i nieprzyjemnie. Kolejny karton rozpakowany za mną. Powoli to idzie przy Marcelu - pomocniku :-p ale jakos idzie....I tak wiekszosc rzeczy wywalam do prania bo normalnie all mi cuchnie papierochami [u rodziców wszyscy palą tata, mama, brat i bratowa] dopiero teraz czuje ten smrodzik. Dobrze ze my nie palimy - fe. Chociaz przyznac sie musze ze palilam jak smok od 15 roku zycia :-D:-D az do 22 czy 23, jak poznałam mojego to powoli ale rzuciłam i b. sie z tego ciesze. Młody teraz spi a ja lece zrobic zupke bo maz zazyczył sobie obiadów jednodaniowych bo jak wroci z pracy to je najwczesniej o 17 a potem nie ma juz miejsca na lekka kolacje :cool2: takze dzisiaj tylko pomidorówka :-D:-D To do później.....

hej
ja mam doła na maksa dziś:-(
mój były chłopak,od ponad 3 lat obiecywał mi przysłać moje rzeczy prywatne...które trzymał na działce...jeszcze w kwietniu tego roku miał niby wysłać kurierem.Dzis mi pisze ze sprzedał działke,a nie dało sie nic uratowac po ostatniej zimie.NAjbardziej mi zależało,na zdjeciach.Miałm tam ich z 300?400?od dzieciństwa. Boże ale mam doła:-(((((((mowe mi odebrało...

cleo smutne. ale jakos nei chce mi sie wierzyc ze zdjecia nie przetrzymaly zimy. jakas sciema. moze je wyrzucil juz dawno temu i nie chce sie przyznac teraz? cham jeden !!!

kop w dupe dla niego !!

Witam

Cleo - współczuję! Szkoda rzeczy a zwłaszcza tych zdjęć - nie ma jak taka pamiątka :-) ech...
martolinka - ja coś wiem jeśli chodzi o kontakty z rodzeństwem, niestety...moja młodsza o 5 lat siostra też pokazała na co ją stać (i też jest chrzestną Kubusia), była u nas w wakacje dwa miesiące z mężem i synkiem(jej maluch jest tylko 8 dni młodszy od mojego), wszystko było niby ok a jak wróciła do Polski to du.. obrobiła:( dowiedziałam się od koleżanki, chociaż Ona (siostra) tego nawet jeszcze nie wie, czekam na dobra okazję, zeby jej to wypomnieć bo robiliśmy wszystko, żeby dobrze się u nas czuli i tak było-jak twierdziła bo się jej kilka razem pytałam ale obgadać obgadała, jestem na nia tak zła, że skzoda nawet gadać:angry: jeszcze będzie chciała kiedyś przyjechać, stwierdziłam ze zrobiła to tylko i wyłącznie z zazdrości bo nagadała rzeczy, które nie miały w ogóle miejsca :tak: i jak tu życ w zgodzie z rodzeństwem?! miałam okazję z Nia pogadac jak byłam w Polsce na ślubie ale nie chciałam sobie psuć takiego dnia:-) po prostu zauważyłam, że jest mega fałszywa...przykre ale prawdziwe! z kim przebywa z tym obgaduje i nadaje na kogoś a pozniej przy tych osobach ejst milutka, że hej...ach rozpisałam się, soryy ale mi ulżyło...
Mama_i_Marcel - super, że już na swoim, jesteś pewnie przeszczęśliwa, co nie??:-) No domyslam się jak to jest jak prześmierdziało papierosami, dopiero się czuje jak wrocisz do domku a u Ciebie nikt nie pali...
anadri - pogoda do du...?? Eee, teraz jest całkiem przyjemnie, słonko świeci :-) Oby w czwartek tak ładnie było :-);-)
Miłego dniaa

cleo smutne. ale jakos nei chce mi sie wierzyc ze zdjecia nie przetrzymaly zimy. jakas sciema. moze je wyrzucil juz dawno temu i nie chce sie przyznac teraz? cham jeden !!!

kop w dupe dla niego !!

na bank sciemnia.kretyn jeden.

a tak na marginesie..wytropiłam na nk że się hajtnął...i to z grubą beką i mam satysfakcję jak cholera :D:D:D wiem ze mnie to prawdziwa małpa:D

reklama
Do góry