reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

A ja z kolei jakos jestem pełna energii :) upiekłam sernik, pieczeń dla meza na jutro.
Jedziemy na czwartek i piatek do znajomych do mojego ukochanego Torunia :) uuuwielbiam to miasto.
my to zadlugo nie mozemy usiedziec w miejscu, coś musi się dziać

reklama
no widzisz anadri :) uwazam , ze to miasto ma klimat , dusze.. letnie spacery po bulwarze filadelfijskim , pierogi "Pod kurantem", ukochane katarzynki w czekoladzie :)

A ja nie lubię Torunia nie wiem dlaczego ale wiele razy byłam tam z B bo on tam studiował i ciągle tylko banki widziałam :p

NO i ex mojego B tam mieszkała więc moze dlatego ...;/ :)

Martolinka mąż jest jupi !!! i robi mi obiecana fasolke pobretonsku na jutro (tzn na caly tydzien - taki wielki gar)
Zajal sie dzisiaj Pawlem i od razu jakos mam wiecej energi, a maly daje wkosc bo jeszcze nic sie nie przebilo, ale daje juz mi dotknac tego zeba palcem i pomasowac moge i nic jeszcze nie czuje

Dziunka cos ci chcialam odpiac ale co to bylo? zabij mnie a nie pamietam

kasiula duzo zdrowka dla was

hmm banki?? to gdzie oni cie zabierali ?? :D

martolinka Ty mi tu przestanz tymi czekoladowymi katarzynkami bo ja pierwszy dzien na diecie jestem :p

O tam Andari zacznij od poniedziałku :)

No wiesz co on do bankowej chodził więc nie wiem nawet co to za ulica była. Haha on to mnie nie zabierał nigdzie, szedł na wykłady a ja szłam (z jego kolegą, siostra) zwiedzać miasto .A że strach zawsze to daleko nie szliśmy heh :p

reklama
ehh jestesmy w domu ale to wcale nie jest dobra nowina. Bo poprawy nie ma żadnej. 10 dni od poprzedniego rtg nie ma zmian. W sumie na antybiotyku od 20.10. Na razie jestesmy w domu i boerzemy dalej antybiotyk a w spzitalu mają sie skonsultować i 12 mam zadzwonic powiedza mi co dalej :/

no to super Kasiiulka, bo nie rozumiem czemu wczesniej miałam dostep a teraz nie mam ... ja wiem że czasem mnei na bb nie ma, ale to nie moja wina ... tylko braku czasu. czasem jest go wiecej, czasem mniej. :)

jezu musze zaczac sprzatac i dalej pakowac... nie chce mi się !!! mały spi i jest taka błoga cisza. moge spokojnie posiedziec. zal marnowac takie chwile na cokolwiek innego niz siedzenie i picie herbaty. zwlaszcza ze mały spi okolo 30-40 minut tylko.
anadri nie miałas dostępu do albumu zamknietego tylko do grupy zamknietej Listopadóweczki 2009 - Forum BabyBoom i nadal go masz

Do góry