reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

ej laseczki oglądacie DDTVN??
ta laska co jej rodzice w wieku 6 lat maszynę do szycia kupili ale czad:-):-):-):-)
nie wiem ile ma teraz lat ale te ciuchy co projektuje nie najgorsze

reklama
Witam sie i ja:-)
pogoda paskudna nic sie nie chce...

Kilolku ale prezentow dostali chlopcy dobrze ze masz dom i gdzie to trzymac:-)

Kasiula zdrowka kochana..

Aga ja ubieram malego w rozowe body w palny i spodnie w palmy dawalam zdjecie na urodzinach.

Igi urodziny w czwartek ale impreza w niedziele i tez zaczynam mieć stresa....
jak będziecie ubrane??
nie wiem czy zauwazylas ale ja mialam na sobie kreacje stworzona przez ciebie ;) tunikę w kwiaty i leginsy (!!!!!)

Witam sie i ja:-)
pogoda paskudna nic sie nie chce...

Kilolku ale prezentow dostali chlopcy dobrze ze masz dom i gdzie to trzymac:-)

Kasiula zdrowka kochana..

Aga ja ubieram malego w rozowe body w palny i spodnie w palmy dawalam zdjecie na urodzinach.
mój dom jest zdecydowanie za mały na taka ilosć rupieci. Na przyszlośc każę im zrobić zrzutkę na 1 rzecz. Teraz Kuba sobie upatrzył na wystawie komplet "tomka..." co ponad 300zł kosztuje mój A. stwierdził,z e w sam raz na gwiazdkę - wszyscy maja kupić na spółkę, bo oszalejemy. Na cąle przedszkole by starczylo tych zabawek. CZęść bym pochowala ale naprawdę nie mam gdzie, bo nawet szaf nie mam.

Kasiula, szok! dopiero jak teraz przeczytałam to włączylam na tvn 24 zobaczyć co sie tam u was dzieje. Straszne, naprawde. Nie masz ty gdzie się wynieść, na jakąs wieś? czym Wy tam będziecie oddychać jak to wszystko sie wypali?

nie wiem czy zauwazylas ale ja mialam na sobie kreacje stworzona przez ciebie ;) tunikę w kwiaty i leginsy (!!!!!)
oczywiście :-) nawet skomentowałam :-)

dziewczyny byłam wczoraj w galerii, normalnie jaki lanssssss szok laski kreacje imprezowe aż mój mąż się śmiał z gwiazdeczek :-)
no ale poczułam się jak szmaciara nie ukrywam ...

w smyku są już kolekcje świąteczne typu pajace renifery koszulki i love christmas etc etc

mój dom jest zdecydowanie za mały na taka ilosć rupieci. Na przyszlośc każę im zrobić zrzutkę na 1 rzecz. Teraz Kuba sobie upatrzył na wystawie komplet "tomka..." co ponad 300zł kosztuje mój A. stwierdził,z e w sam raz na gwiazdkę - wszyscy maja kupić na spółkę, bo oszalejemy. Na cąle przedszkole by starczylo tych zabawek. CZęść bym pochowala ale naprawdę nie mam gdzie, bo nawet szaf nie mam.

Kasiula, szok! dopiero jak teraz przeczytałam to włączylam na tvn 24 zobaczyć co sie tam u was dzieje. Straszne, naprawde. Nie masz ty gdzie się wynieść, na jakąs wieś? czym Wy tam będziecie oddychać jak to wszystko sie wypali?
hahaha :d naszczescie mieszkam po drugiej stronie Miasta wiec nei zagrozona az tak jestem ... mam nadzieje ze szybko ugasza i nie bedzie problemu ... szokiem dla mnie jest ze wiadomo wstrzymali pociagi do warszawy i ełku ... i pkp podstawiło autobusy które dowoża pasażerów do stacji nastepnej czyli łapy jak do warszawy czy knyszyn jadac do ełku :D postarali sie ;P i nie ma problemu :D

Witajcie musze Was nadrobić, ale mam pytanko. Jasiek wczoraj przeszedł samodzielnie 4 kroczki i dzis od rana ćwiczy. Pytanko czy Wasze dzieciaczki chodzą po domu na boso czy zakładacie im butki????
Jaś na panelach się ślizga, ale nie chce zakładać mu butów bo jak sobie pomyśle, że ja miałabym cały dzien w butach chodzić to az mnie ściska.

oczywiście :-) nawet skomentowałam :-)

dziewczyny byłam wczoraj w galerii, normalnie jaki lanssssss szok laski kreacje imprezowe aż mój mąż się śmiał z gwiazdeczek :-)
no ale poczułam się jak szmaciara nie ukrywam ...

w smyku są już kolekcje świąteczne typu pajace renifery koszulki i love christmas etc etc

oooooooooooo widze ze nie tylko ja sie tak czuje hehe..............ja az wstydze sie wychodzic w tych starych szmatach dlatego teraz ja inwestuje w swoja garderobe a nie dzieciakow...

Pathanka - moja najpierw pomykała w skarpetkowych abs-ach, ale teraz już ma kapciochy..., mieszkam na parterze, a pod spodem mamy garaż, więc u nas podłoga chłodna.

reklama
Witajcie musze Was nadrobić, ale mam pytanko. Jasiek wczoraj przeszedł samodzielnie 4 kroczki i dzis od rana ćwiczy. Pytanko czy Wasze dzieciaczki chodzą po domu na boso czy zakładacie im butki????
Jaś na panelach się ślizga, ale nie chce zakładać mu butów bo jak sobie pomyśle, że ja miałabym cały dzien w butach chodzić to az mnie ściska.
ja kupilam skarpetki ze skórzana podeszwa w rossmanie za 11 zł i w tym śmiga

Do góry