reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

pianistka, urlop niestety z koniecznosci, bo tz do szpitala idzie na operacje i nei mam z kim dziecka zostawic. ale i tak sie ciesze z wolnego:)

reklama
cześć dziewuszki :-)

dobrze że za dużo nie napisałyście przez weekend ;-)

kasiiula zdrówka współczuję zatkanych uszów:-( i mam nadzieje że ty dalekood ul hetmańskiej mieszkasz ale okna pozamykaj...

kilolku o matko ale prezentów... Michasiowi troszkę życie po szpitalne osłodzono:-)

martolinka podziwiam siostrę za spokój

pianistka gratuluję :-)

banana ale musisz być zadowolona z takiej kupy urlopu :-) ale jak będziesz po tym m-cu wracać do pracy to będziesz jeszcze bardziej :-)

Witam z ranka. U nas znowu kropi deszcz, ja ledwo na oczy patrze przez ta pogode. Kurcze musze leciec do przychodni po recepte na mleko. Najpierw zadzwonie zeby mi napisały, bo jak w piatek poszłam i usłyszałam ze w poczekalni sa dzieci z ospa to uciekłam-dosłownie uciekłam. Mała i tak czekała przed przychodnia, ale wolałam nie ryzykować.
Mała poszła do babci na dół a ja sobie siedze i pije herbatkę. Miłego dnia

Kasiula daj znać co u Ciebie?? I ponawiam prośbe o podanie mi wskazówek jak ci zdjecia wysłać.

Hej z rana...

Aga nawiazujac do hetmańskiej jechałam dzis przez miasto niedaleko tam gdzie jest pozar Plomienie dalej widacc :o czarno nad miastem eh ... Korki wielkie !!!! bo zamkneli głowna czesc miasta ... masakra .... ja akurat mieszkam po drugiej stronie miasta wiec nie grozi mi choc pewnie za pareh dojdzie czarna chmura :o :o :o masakra .... pozatym jechałam osiedlowymi uliczkami aby ominac Gigant Korek :o no i tam takie stawy sa :o patrze jedzie straz na sygnale ... zatrzymuje sie i jak w filmie 8 strażaków wyskakuje z samochodu biegnie przez ulice :D haha akacja jak z filmu :d chyba ropa do wody wleciała i cos tam robili ;P ...

ja dalej chora tzn lepiej ... powoli puszcza ale bez rewelacji ucho nadal zatkane eh .... dziś ide do lekarza na kontrol mam nadzieje ze choc spróbuje przedmuchac je :/ no zobaczymy ... pozatym musze jezdzic po urzedach z tymi aparatami bosh ... :( az mnie trzesie na sama mysl ... te panie za biureczkami popijaja kawke i ciezko im wcisnac kilka klawiszy na kompie :/

Noc Spokojna ... Pawliś jak spi z nami chce dla mamy dać chyba wiecej miejsca :d bo włazi dla Taty za głowe i tak spi powykręcany hehehe :D ...

juz w Piatek Ur Pawła !!! :) Impreza w Sobote wiec trzeba juz wziasc sie za ustalanie co i jak ;D :D

Dziunka pokaz zaproszenia !! :D:D:D

Witajcie ,
Kasiula trąbią w mediach o tym co się u Was dzieje:/
Pianistka ja naprawdę nie wiem z czego Ty chcesz się odchudzać!!!! taka laska !!!!Powodzenia w szukaniu pracy :)

Aga co do ubioru to ja muszę sobie coś kupić bo to będą moje urodziny i młodego :) solenizanci muszą się prezentować!!!

U nas szaro i ponuro. Mąż w pracy a ja jednocześnie piszę z Wami i ukłądam z modym klocki :)

Mój mały bedzie w koszuli , kamizelce i spodnach ale on to bedzie miał chrzest tego dnia więc akurat :)

Ilona jak patrze na TWój suwak(mój też z 15tego) to jestem przerażona i mi się płakać chce jak sobie myślę,że za pare dni będzie miał urodziny. Zaraz mi się przypomina jak się urodził o 10:05... :)

Niebawem przyjdzie teściowa z dwoma kompletami do przymierzenia(dobrze,że mamy w rodzinie pracującą w dziecięcym) i zoabaczymy jak mały będzie wyglądał w ciuszku.Jeszcze B musi dziś do księdza jechać i ustalić godzinę chrztu no i pojedzie zapłacić za zdjęcia.

A jestem zła , bo nie mogę nic na siebie dobrać na moim zadupiu. Szukam bluzki i szpilek w jednym kolorze , byle nie czarnym bo już kiecka czarna ... :/

Kasiula mam nadzieję,że na dniach wyzdrowiejesz :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry