reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
Martolinka - brawo dla synka ;) , ja też już uważam, bo starsza też mi kilka razy przestawiała temperaturę prania.... najgorsze jak postanowiła wygotować swoje i Gośku ubranka, nie wiem czy dla lalek by się nadawały..
Anadri - zdrowia życzę i cierpliwości w rozganianiu choroby i jednoczesnym pakowaniu..
Wróciłam z pracy, a tu cisza w domu, obie padły.... ciekawe kiedy wstanął??

Ostatnia edycja:
w sumie nie wiem kto co dostał ale dostali:
Kuba:
klocki duplo (zwykłe w wiaderku)
tory do rozbudowy "Tomek i przyjaciele" oraz łdowarke do wegla z tej serii
kosz do koszykówki
pietrowy parking na samochody
tablica
konstrukcyjne autko

Michał:
zestaw "Tomek i przyjaciele. Niebezpieczna"
duplo samolot
piesek pluszowy
parowóz
ciuchcia interaktywna (z klocuszkami i jakimis melodyjkami)
pianinko
budzik z melodyjkami

dodatkowo obaj dostali po misiu i wieliej lawecie z 10 sporymi autami kazda i troszkę kasy

WOW, to super! :tak:

usłyszałam ze w poczekalni sa dzieci z ospa to uciekłam-dosłownie uciekłam.

Ponoć ospa już nie zaraża jak wychodzą bąble:tak:

patrze jedzie straz na sygnale ... zatrzymuje sie i jak w filmie 8 strażaków wyskakuje z samochodu biegnie przez ulice :D haha akacja jak z filmu :d

Dziunka pokaz zaproszenia !! :D:D:D

Co do strażaków - z gołymi klatami?:-D

Co do zaproszeń - postaram się dziś fotkę zrobić;-)

Aga co do ubioru to ja muszę sobie coś kupić bo to będą moje urodziny i młodego :) solenizanci muszą się prezentować!!!

No nic nie mówiłaś!:cool:

Na przyszlośc każę im zrobić zrzutkę na 1 rzecz.

Jak ja o to poprosiłam moją rodzinę to mama się obraziła:dry:

Witajcie musze Was nadrobić, ale mam pytanko. Jasiek wczoraj przeszedł samodzielnie 4 kroczki i dzis od rana ćwiczy. Pytanko czy Wasze dzieciaczki chodzą po domu na boso czy zakładacie im butki????
Jaś na panelach się ślizga, ale nie chce zakładać mu butów bo jak sobie pomyśle, że ja miałabym cały dzien w butach chodzić to az mnie ściska.

GRATULUJĘ!:-)
Co do butów-to nie zakladam, ale kapcie Befado tak:tak: Z tym że kapcie od jakiś czterech dni , bo już porządnie zasuwa. Dopóki się jeszcze uczyła, chodziła niepewnie to na boso lub w skarpetach z podeszwami - ale zaczęła je od właśnie kilku dni ściągać po minucie od założenia:baffled:. No to chodzi w kapciach.

Antek zagotował mi ręczniki i posciel.. przestawił temp.w pralce na 80 stopni...

Haha, ja na szczęście w starej pralce miałam blokadę przeciw przekręcaniu, a nową mam z góry otwieraną i pokrętła są zupełnie niedostępne dla dzieci:cool2:

Zaproszenia rozwiezione, zostały dwa:tak: Teraz kompletuję listę zakupów :-)

Dziunka bo na dzieciecej imprezie swietowac bedzie Antek:tak: ja dzień wczesniej z nim w gronie rodziny:tak:
Anadri musisz oczekac jak bedzie kasiula , kilolek , albo kiragold:tak:

Troche mnie nie bylo...no i nadrobilam Listopad ;) na wiecej nie mam sily :D moze jutro :)

Zaszalalam na stare lata hehehehe i wrocilam na studia :D w sumie to przerwalam dzienne, ale skoncze je zaocznie, no bo to 7 godzin stad drogi, wiec inaczej nie ma szans...
Tomi zadowolony, jezdzil ze mna na uczelnie :)
i znow sie moge zadrzec(jak dawniej na juvenaliach) "tak sie bawi, tak sie bawi, A-G-H!!!"
ojjjjj zdzieralo sie wtedy gardla :D

pzdr :)

kto moderuje "album zamknięty" ?
a o co chodzi?
jesli o dostęp to po przede wszystkim nie dostaje sie go automatycznie. Trzeba wyrazić chęć, napisać pw do ktoregoś moda (do mnie lub Kasiuli - spoko, nie musisz już pisać, teraz wiemy, ze chcesz). Mod pisze do Admina w twojej sprawie, a Admin sam podejmuje decyzje i przyznaje dostęp lub nie.

co do zabawek - wierzcie mi to nie jest dobra ilość i wcale nie jest fajnie, a chhłopaki się wcale nie cieszą, bo siedzą po środku tego wszystkiego i nie wiedzą za co sie wziąć i w rezultacie nie bawią się niczym tylko marudzą. Ja nie uważam, by dzieci potrzebowały takiej ilości zabawek.Wystarczy kilka - miś, klocki, puzle, kilka autek, kolejka, książeczki - podstawa i dziękuję a od nadmiaru to tylko głowa boli. A co najgorsze ludzie uważają chyba, ze prezent to duzy musi być, nikt nie dąl nic małego. Żadna zabawa nie mieści sie na półkę.Generalnie mamy tak, ze pólki puste a podłoga pelniuteńka, nie ma gdzie stanąć.

Ostatnia edycja:
My w domu!!!

Pawlowi wychodzi zabek, jakis tylni moze 4 / 5 nie mam pojecia, ale daje nam popalic grrrrrrrrrrr. Przez ostatnie dni chyba mi dziecko podmienili, ale jak dzisiaj zrobilam przeglad calej jamy ustnej to prawie zawalu dostalam jak zobaczylam tego zeba: fioletowy, siny, zakrwiony, spuchniety, maly buzkie juz mial spuchnieta, stan podgoraczkowy. szybko wsadzilam go do samochodu i wepchnelam sie do naszej lekarki, w poczekalni i u pielegniarek to jeszcze pewnie o mnie glosno, nawet ksiazeczki nie mialam. Wtedy nawet nie wiedzilam czy to w 100% od zeba, ale lekarka mnie uspokoila. Mam dawac przeciwbolowe i zimne oklady plus masc na zabki i czekac az sie przebije i krew wyplynie. Ale ja panikara - sama sie dzisiaj tego dowiedzialam. No a jak krew nie wypynie przy wybiciu sie zeba to lepiej nie pisze jak to moze sie skonczyc. Taki numer przed roczkiem

reklama
Do góry