A
aga4444
Gość
dziewczyny, dlaczego nie mam dostępu do albumu zamkniętego? przeciez jestem z Wami od bardzooo dawna .. gdzie się udac z petycja ?
.
pewnie dlatego że cię długo nie było
petycja do moderatorów
zdrówka dla synka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dziewczyny, dlaczego nie mam dostępu do albumu zamkniętego? przeciez jestem z Wami od bardzooo dawna .. gdzie się udac z petycja ?
.
w sumie nie wiem kto co dostał ale dostali:
Kuba:
klocki duplo (zwykłe w wiaderku)
tory do rozbudowy "Tomek i przyjaciele" oraz łdowarke do wegla z tej serii
kosz do koszykówki
pietrowy parking na samochody
tablica
konstrukcyjne autko
Michał:
zestaw "Tomek i przyjaciele. Niebezpieczna"
duplo samolot
piesek pluszowy
parowóz
ciuchcia interaktywna (z klocuszkami i jakimis melodyjkami)
pianinko
budzik z melodyjkami
dodatkowo obaj dostali po misiu i wieliej lawecie z 10 sporymi autami kazda i troszkę kasy
usłyszałam ze w poczekalni sa dzieci z ospa to uciekłam-dosłownie uciekłam.
patrze jedzie straz na sygnale ... zatrzymuje sie i jak w filmie 8 strażaków wyskakuje z samochodu biegnie przez ulicehaha akacja jak z filmu :d
Dziunka pokaz zaproszenia !!![]()
Aga co do ubioru to ja muszę sobie coś kupić bo to będą moje urodziny i młodegosolenizanci muszą się prezentować!!!
Na przyszlośc każę im zrobić zrzutkę na 1 rzecz.
Witajcie musze Was nadrobić, ale mam pytanko. Jasiek wczoraj przeszedł samodzielnie 4 kroczki i dzis od rana ćwiczy. Pytanko czy Wasze dzieciaczki chodzą po domu na boso czy zakładacie im butki????
Jaś na panelach się ślizga, ale nie chce zakładać mu butów bo jak sobie pomyśle, że ja miałabym cały dzien w butach chodzić to az mnie ściska.
Antek zagotował mi ręczniki i posciel.. przestawił temp.w pralce na 80 stopni...
a o co chodzi?kto moderuje "album zamknięty" ?
Ja dzis malej tez zajrzałam do buzki i zauwaylam gorne i dolne przebijajace sie 3-jki. Jeju ida te zeby hurtowo.