reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Ma któraś z was konto w ing?

Wczoraj pierwszy raz przelałam na konto za tą zabawkę, zawsze kupuję za pobraniem bo to pewniejsze. No ale...

I wczoraj mi szlał komp, wysłalam a mi pojawiła sie wiadomośc ze strona wygasła i trzeba jeszcze raz a jak weszłam to już było o 100zł mniej więc nie wiem czy poszła kasa tymbardziej,że B miał kartę i byłna zakupach. Byłam wcześniej też sama i brałam kasę z bankomatu. W historii trasakcji nie mam ,że brałam no kasy nie ma ale informacji il,e i kiedy brak. Czyli mam czekać jeszcze ?

reklama

Wczoraj pierwszy raz przelałam na konto za tą zabawkę, zawsze kupuję za pobraniem bo to pewniejsze. No ale...

I wczoraj mi szlał komp, wysłalam a mi pojawiła sie wiadomośc ze strona wygasła i trzeba jeszcze raz a jak weszłam to już było o 100zł mniej więc nie wiem czy poszła kasa tymbardziej,że B miał kartę i byłna zakupach. Byłam wcześniej też sama i brałam kasę z bankomatu. W historii trasakcji nie mam ,że brałam no kasy nie ma ale informacji il,e i kiedy brak. Czyli mam czekać jeszcze ?

skoro masz 100zl mniej to znaczy ze zeszlo a jak masz watpliwosci to zadzwon na infolinie banku i oni ci potwierdza czy kasa zeszla...

Martolinka a ta pienkowska to w ogole jest z wyksztalcenia dziennikarka??ja tam jej nie lubie...

a nie masz histori ? tam bedzie poakzane gdzie kasa poszla

Witajcie,
u nas jakimś cudem też jedna pobudka i spanie do 7.30:)
Dziunka ja już z rodzinką poumawiałam się na piątek(w dzień jego urodzin) na 16 :) w zwiaku z tym , ze bedzie tylko kawka to bedzie akurat. I z praca tez pasuje. Chrzestny moze sie pare minut spoznic. Wiec dla dzieci robie w sobote , ale co i jak dam Wam jeszcze znac :)

ogladałam wlasnie ddtvn z pani Pińkowska w roli głownej... zastanawiam sie , gdzie ta kobieta pobierała nauki dziennikarstwa. Jej dziennikarskie zachowanie jest skandaliczne. Rozmowa z przedstawicielem ministerstwa na temat pobierania oplat za obecnosc rodzica przy dziecku . Oczywiscie jest to skandaliczna procedura. Zadaniem dziennikarza jest bezstronne i obiektywne przedstawienie zdań dwóch Stron. Pani P oczywiscie miała zdanie na ten temat , wciaz przerywał wypowiedz goscia , dorzucała swpje cenne uwagi . Była nieprzyjemna.. doszło nawet do spiecia

Nie znam osoby która lubi Pieńkowską. Jest tragiczna!

Bo to po jakimś czasie pokazuje się w transakcjach. Ja zamówiłam usługę dostawania smsów, każdy wpływ i wypływ dostaję na telefon. Poza tym policz ile zakupy+przelew wynosi i dojdziesz co poszło.

Mojemu A wczoraj zabrałam baterię od tel i kartę. Tak jeszcze nigdy pożarci nie byliśmy. Nie dość tego podłożyłam sobie świnię bo tym bardziej nie będę miała nad nim kontroli :/

No właśnie chyba poczekam i wieczorem sprawdzę, bo jak B dziśpobrał ze swojego bankomatu to jest w historii a to,że wyjęłam ja z innego wczoraj i B zapałcił za zakupy nie ma jeszcze.

Dobra to mi wyszło ,że ok 95zł na coś posżło a nie wiem na co znaczy tak. B miał wcześniej jeszcze 15zł przed wypłatą i komornik mu wszedł za manadat 106zł czyli ze niby zabrali mu tak.

Nie wiem ale na to wychodzi ,że nie wysłałam kasy , bo jak przycisła WYŚLIJ to mi szło i szło a później wyskoczyło "strona wygasła, zaloguj się jeszcze raz" coś takiego.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
No właśnie chyba poczekam i wieczorem sprawdzę, bo jak B dziśpobrał ze swojego bankomatu to jest w historii a to,że wyjęłam ja z innego wczoraj i B zapałcił za zakupy nie ma jeszcze.
a masz takie cos jak transakcjie oczekujace moze? :] w pko jest ;d

Dziunka no no nie dobrze eh
a Pieńkowska i ten sztuczny Pan są okropni ... ogaldam ddtvn bez głosu :d tylko jak widze ciekawy temat to wlanczam :D

Witajcie,

ogladałam wlasnie ddtvn z pani Pińkowska w roli głownej... zastanawiam sie , gdzie ta kobieta pobierała nauki dziennikarstwa. Jej dziennikarskie zachowanie jest skandaliczne. Rozmowa z przedstawicielem ministerstwa na temat pobierania oplat za obecnosc rodzica przy dziecku . Oczywiscie jest to skandaliczna procedura. Zadaniem dziennikarza jest bezstronne i obiektywne przedstawienie zdań dwóch Stron. Pani P oczywiscie miała zdanie na ten temat , wciaz przerywał wypowiedz goscia , dorzucała swpje cenne uwagi . Była nieprzyjemna.. doszło nawet do spiecia

jezuuu właśnie też oglądam i sobie myślę że ona na jakies lekcje savoir vivre (czy jak tam się to pisze) powinna pójść, szok szok szok

tak w ogóle cześć laseczki :-)
pranie zrobione, pomidorowa pyyyycha przepis znalazłam na necie z soku pomidorowego zrobiona
Igi się drze bo mu się nudzi... i żadna zabawa go nie interesuje...
a ja pije kawę i mam dość...

a ja ogłuchłam calkiem :/ na szczescie po wykonaniu kilku telefonów udało mi sie na jutro umowic do laryngologa ;/ skierowanie tez juz lezy na recepcji pozniej odbiore ... omg ;/ szkoda ze nie mam Pawla aparatów ;-) by moze mi pomogło a teraz siedze i nasłu****e czy placze bo nie wiem czy bede słyszala :o eh

Ilonka wychodzi ze szpitala !!! tzn Michas :) na przepustke do wtorku ale zawsze cos :) :) :) ... przynajmniej pierwszych urodzin nie spędzi w szitalu :)

Ostatnia edycja:
reklama
a ja dzis dzien sprzatania. Wlasnie usypalam Oliverka i pomyslalam ze wpadne na sekunde i lece dalej.
Musze zrobic pozadek wszedzie bo sie nazbieralo a nie wyrabiam czasowo. Pozniej pojdziemy na spacerek z Olim na poczte wyslac paczki.
Po poludniu klientka na szczescie tylko na obciecie a zaraz po niej ide do szkoly :dry: jak wroce bedzie czekac na mnie stertaaaaaaa ubran do prasowania. Projektu na dzis do szkoly nie zrobie, mam tylko nadzieje ze nie bedzie chcial facet zobaczyc zdjec. zrobie na przyszly tydzien ;-) byle do przodu hehe

Do góry