reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Lena, myśmy byli w zeszłym roku na komunii u chrzesniaczki męża - kupilismy jej rower za 600zł..i tyle:)

mojemu chrześnikowi w tym roku kupiłam aparat cyfrowy za ok 350zł;-)

dzieki dziewczyny! my tez rozpatrujemy aparat lub rower tylko sie zastanawialam czy jeszcze jakas kase dawac jesli kupimy aparat bo wiadomo ze tanszy od roweru :)

reklama
dzieki dziewczyny! my tez rozpatrujemy aparat lub rower tylko sie zastanawialam czy jeszcze jakas kase dawac jesli kupimy aparat bo wiadomo ze tanszy od roweru :)
aparat dałam mu kilka dni wcześniej a w dniu komunii dałam mu jeszcze biblie i do środka wsadziła 100zł , myślę że to w zupełności wystarczyło :tak: zresztą mały był zachwycony

Etna jak ostatnio byłam na roczku, to zrobiłam sobie sałtke i upiekłam sernik- wziełam pare kawałkow. wszystko zgodnie z dietka.Gospodyni nałozyła mi w kuchni i podała.Zebym nie wyjechal z pojemnikiem z jedzeniem przy stole ;-)
ja tez chciałam robic zaproszenia ale odpusciłam;-) wstepnie mamy terminy i w weekend bede obdzwaniac kogo trzeba

Etna jak ostatnio byłam na roczku, to zrobiłam sobie sałtke i upiekłam sernik- wziełam pare kawałkow. wszystko zgodnie z dietka.Gospodyni nałozyła mi w kuchni i podała.Zebym nie wyjechal z pojemnikiem z jedzeniem przy stole ;-)
ja tez chciałam robic zaproszenia ale odpusciłam;-) wstepnie mamy terminy i w weekend bede obdzwaniac kogo trzeba

to daj przepis na jakas salatke to ci upichce :)))

Sandra i tak masz swoje zajecia wiec daj spokój :) dyskretnie mi ladnie wszystko poprzekladasz i bedzie git :) no ale tortu to choc kawałek ale zjem- obowiazek!!!!

reklama
Do góry