reklama
Nie wymagajmy od roczniaków posłuszeństwa![]()
Możemy nie wymagać ale po mału uczyć co wolno-a czego nie ;-)
Uleńka_79
Listopadowa Mamusia
Dziunka ale Asiula ząbków dostała.....???!!! Zaczęła ząbkować o wiele później do mojego Olinka a ma ich wiecej, bo u nas dopiero dwa wychodzą ;D SUPER!!!
Dziewczynki pytanko mam na zdrowiu.
Możemy nie wymagać ale po mału uczyć co wolno-a czego nie ;-)
Oczywiście że tak
Dziunka ale Asiula ząbków dostała.....???!!! Zaczęła ząbkować o wiele później do mojego Olinka a ma ich wiecej, bo u nas dopiero dwa wychodzą ;D SUPER!!!
No ma górne jedynki i dolne calkiem wyrośnięte, a dwójki górne przebiły się i są w trakcie wychodzenia
Kasiiula
mamusia Pawełka :)
Ula czyli co jednak "4" to byla? u Pawla tez smiesznie bo musze odchylic buzie zeby zobaczyc ząb ale jak dotykam palcem to latwo policzyc ze "4"
Uleńka_79
Listopadowa Mamusia
Dziewczyny wydaje mi sie na 90% ze to 5. U mnie ciężęj doliczyć bo dwojki jeszcze nie widac a mały nie da az tam mi tam patrzec ale ostatnio miał lepszy dzien i na 5 mi to wygląda...
Kasiiula
mamusia Pawełka :)
ilona zMichasiem jeszcze w szpitalu kilka dni beda [podobno powazne zapalenie płóc... ur przełożone .... yh
sorki za błedy ale pisze 1 reka a druga aplikuje se inhalacje z soli na katar moze to cos da :/
Pawlis spi 2h16min
szok
sorki za błedy ale pisze 1 reka a druga aplikuje se inhalacje z soli na katar moze to cos da :/
Pawlis spi 2h16min
reklama