reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
WITAM i ja musze nadrobić, bo nie było mnie od czwartku. U nas idą znowu 3 kolejne zębole hurtowo nocki szkoda słów idę dziś po te czopki, bo wymiękam. Pozdrowionka.

Dziunka ale Asiula ząbków dostała.....???!!! Zaczęła ząbkować o wiele później do mojego Olinka a ma ich wiecej, bo u nas dopiero dwa wychodzą ;D SUPER!!!
Dziewczynki pytanko mam na zdrowiu.

Możemy nie wymagać ale po mału uczyć co wolno-a czego nie ;-)

Oczywiście że tak :)

Dziunka ale Asiula ząbków dostała.....???!!! Zaczęła ząbkować o wiele później do mojego Olinka a ma ich wiecej, bo u nas dopiero dwa wychodzą ;D SUPER!!!
Dziewczynki pytanko mam na zdrowiu.

No ma górne jedynki i dolne calkiem wyrośnięte, a dwójki górne przebiły się i są w trakcie wychodzenia :) Czyli łącznie 6. Jedynki szły jedna po drugiej, dwójki wyszły razem. A Wy jak smiesznie ząbek z tyłu :D

Dziewczyny wydaje mi sie na 90% ze to 5. U mnie ciężęj doliczyć bo dwojki jeszcze nie widac a mały nie da az tam mi tam patrzec ale ostatnio miał lepszy dzien i na 5 mi to wygląda...

U nas dzis ładnie. Mala poszła z babcia do ogródka, a ja musze pranie powiesic. Nic mi sie nie chce. Obiad dla malej zrobiony-pomidorowka, dla nas bede mielone. No i przyjechała do mnie @ ;-) Dobra uciekam

ilona zMichasiem jeszcze w szpitalu kilka dni beda [podobno powazne zapalenie płóc... ur przełożone .... yh

sorki za błedy ale pisze 1 reka a druga aplikuje se inhalacje z soli na katar moze to cos da :/

Pawlis spi 2h16min :o szok

reklama
Hej dziewczyny, ja tak z innej beczki :) W przyszlym roku wybieramy sie na Komunie do chrzesniaczki mojego meza. Mozecie mi powiedziec ile teraz wydaje sie na prezent komunijny dla dziecka i co mozna mu kupic???

Do góry