Kąpie w swoim odciągniętym pokarmie rozcieńczonym z woda... mnie to odrzuca
Oj mnie też! Chociaż Kleopatra też się w mleku kąpała
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kąpie w swoim odciągniętym pokarmie rozcieńczonym z woda... mnie to odrzuca
Kleopatra kąpała się w mleku ale kozimOj mnie też! Chociaż Kleopatra też się w mleku kąpała![]()
do lekarza szoruj!!! i kuruj sięi znowu ja pisze :| .... NOC TRAGEDIA :| ... ze mna jeszcze gorzej :| ... nie wyrabiam :| Gardło tak mnie boli ze az zygac sie chce :/ musze do apteki sie przejsc tylko kiedy :| bosh .... jeszcze moj mnie wkurwia ... nie myśli wcale... tylko zeby jemu bylo lepiej :| ot nachwaliłam go wczoraj ;/ ;/ ja sie wkurzylam bo zbudził Pawla jak wstawał i sama wstałam ... :| bede spac dzis z Pawłem w dzień :/ ... a w nocy Paweł nie chciał spac krecił sie gadał bił brawo ;/ po 1.5h padł :| ...
Kasiulka ja pojęcia nie mam alemożesz spróowac tylko bądź z nimi sczzera od poczatku, że starasz się w róznych miejscach.Dziewczyny wiem ze to nie ten temat ale tu kazda zaglada a ja mam pytanie ....
Byłam wczoraj znów załatwiać dofinansowania do aparatów dla Pawła <4500 brakuje> skierowali mnie do Fundacji Polsat aby tam skladac papiery i prosic o dofinansowanie ... jednak tam trzeba sterte papierów m.in. z Ośrodka Pomocy Rodzinie aby wydali mi papier o sytułacji materialnej no i opinie ogolna o rodzinie... z doświadczenia wiem ze pracuje tam bardzo nie miła pani i bedzie robila mi problemy bo nie mieszkam z rodzicami tam gdzie jestem zameldowana... oczywiscie bede starac sie aby to uzyskac... jednak mam takie pytanie czy orientujecie sie czy moge naraz składac do kilku fundacji ?? ... dla tych mam co nie wiedzą Paweł ma wykryta wade słuchu od urodzenia potrzebuje aparatów aby normalnie sie rozwijac w trybie takim jak rówieśnicy ... gdy w maju potwierdzono wadę to wypozyczono nam aparaty z BANKU APARATÓW ... jednak umowa przewiduje czas ok. 3 miesiecy puki sie nie załatwi swoich ... jednak od samego poczatku mamy z tym problemy bo najpierw od maja do wrzesnia czekaliśmy na Komisje aby orzekła niepełnosprawność Pawła to później dowiedzieliśmy sie ze MOPR nie ma pieniedzy aktualnie bo koniec roku ... "będą jeszcze mieć ale ile nie są w stanie powiedzieć " ... no i wracając do aparatów pożyczonych ... wczoraj dostałam informacje ze niestety ale musze je oddać bo umowa przewiduje góra 3 miesiace a my juz zaraz pół roku bedziemy je mieć a inne dzieci czekają w kolejce na aparaty ...... szukam dofinansowania w fundacjach i szkoda mi czasu na załatwianie jednej i czekanie na odpowiedz i pozniej drugiej ... moze wiecie czy moge do kilku naraz ?? jak narazie znalazłam trzy co tym sie zajmuja "Zielony Lisc" "Orlen Dar Serca" "Polsat Dzieciom" ...
edit:
zapomnialam napisac ze aparaty 2 szt koszt 7500 tysiaca z czego NFZ da 3000zł i brakuje własnie tych 4500...
no to kochana ja mam tak na co dzień. Tylko ja jescze mam popoludniami marudzącego męża.Piorę, sprzątam i gtuje nocą jak już dzieci śpiaNie ma za co :-)
echhhhhh a ja chciałam isc z małym na spacer i co??? i psinco. nie wyjdzie mi to bo... jeszcze łaze w pizamie nieuczesana nawet ;/ niewykąpana...jak kocmołuch hehehe, miałam sajgon, bratowa od wczoraj zostawia u mnie 3,5 letniego Kacpra na popołudnia bo cos tam z firma brata załatwia & sama poszukuje pracy no i powiem wam ze masakra........takie szatany ze nie wiem jak sie nazywam. Ja nie ogarniam jak kobitki moga miec takie gromadki dzieci i sa happy. Ja mam łeb jak sklep....no ale trzeba przyznac ze Kacper ma podwójne adhdh...cos jak Oli od Klaudzi tylko w starszej wersji, nawet kwiatka nie mogłam podlac bo Kacper tanczył kankana trzymajac sie za piekarnik i sie wywalił, drzwiczki sie otworzyły i walneły raczkujacego marcela....nie mocno wiecej sie wystraszył.....masakra...obiad musze zrobic, i sie ogarnac. Bratowa przyszła, kacpra oddellegowałam, młody spi... aha dałam mu poduszeczke i kołderke na próbe i co? 5 minut i lezy obok poduszki, wypioł sie pupką ale kołderka na razie go okrywa![]()
Dziunk dziękuję za miłe popołudniew piekarniku serniczek się robi, na kolacje wątróbka
mmmm
Dziś "Cisza"- ogladamy laski na tvn,,
Sandra tęsknimy!!!!
Moim zdaniem fajnie byc eko mama , ale Reni to juz przesada- wszystkie skrajnosci sa fałszywe!!!! ona np.nie uzywa kosmetyków ŻADNYCH!!!! Kąpie w swoim odciągniętym pokarmie rozcieńczonym z woda... mnie to odrzuca