Kasiiula
mamusia Pawełka :)
kochana przeniosłam Ciebie na Urodzinki dzieciaczkówI co nie pomożecie? Phi, foch![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kochana przeniosłam Ciebie na Urodzinki dzieciaczkówI co nie pomożecie? Phi, foch![]()
Hejka
A Ty Kira nie pracujesz?
Ja też chyba zacznę włączać laptopa później bo czas mi zabiera a oderwać się nie mogę ;D
Zamiast np. ugotować mężowi obiad siedzę sobie ;/ całe szczescie ze znalazłam czas na poranną kapiel bo do niedawna jeszcze w szlafroku siedziałam ;/
Muszę śmignąć do lekarza po receptę na mleko, bo pół puszki mi zostało. Ostatnio zwrócił mi uwagę ze za często recepty biorę ale co ja mam zrobić jak nawet mały już deserków i owoców odmówił ;/ zje tyle co kot napłakał. Osttanio hit jajo na miękko tzn. prawie dwa ;d
U Was też tak zimno dziś, brrrr
Gratuluję nowego ząbkamamy nowego ząbka! dwójeczka na dole. Jakby dziecko malo cierpien miało :/
Gratulacjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemamy nowego ząbka! dwójeczka na dole. Jakby dziecko malo cierpien miało :/
Dziewczyny gadałam ostatanio z koleżanką, która est fizjoterapeutką i ona z kolei usłyszała od lekarza ortopedy, że te jeździki w których małe dzieci odpychają się nogami nie są za dobre, bo dziecko odpycha się sródstopiem imoze pogłębiać platfusa.
Słyszałyście takie opinie?