reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Witam z ranka. Oj u mnie pogoda do bani, kropi deszcz i wieje strasznie. Pewnie jest zimno. Milego dnia

No, udało mi się teraz przeczytać to co pisałyście przez dwa dni (muszę zdecydowanie częściej tutaj wchodzić:-))
dziunka24 - spóżnione Wszystkiego najlepszego !:-)
kilolek - gratuluję ząbka:) i życze zdrówka dla Michasia
Kasiiula - gratuluję czwóreczek :-)

A co do prania to piorę też prawie codziennie, no zdarza się , że co dwa dni...może przez to, że uwielbiam prasować :) a zwłaszcza ciuszki Małego...

To wpadnij do mnie poprasować. Ja nie znosze tego robic wrrrr

reklama
siamanko z rana
u mnie noc beznadziejna...Igorek prawie nie spał a jak spał to na mnie dosłownie z cyckiem w dzióbku eh....ząbki....
wczoraj jak go uśpiłam zrobiłam śledziki ,D kroił cebulke haha płakał jak bóbr hehe i dobrze mu :D:D:D:D ale jeszcze dorobię dziś
czekam aż wróci dziś wczesniej i bierzemy się za robotę bo sama z gagadkiem nie zrobie nic najwyzej sobie zaparze herbate i pranie wstawię :-/

u mnie padało owczoraj a dziś wieje okropnie ...jesień ...
:-DJUŻ jutro balanga Igorkowa huraaaaaaaaaa:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
haha to i ja coś skrobne z rana.... dopiero co wstałam, jeszcze oczy mi sie lepią....młody kwiczał w łózeczku wiec nie dało rady poleżeć.......masakra, wstałam zakichana i zakatarzona [zawsze mam tak z rana:baffled:] do tego buczy mi w prawym uchu pewnie od kataru. Młody juz rozrabia, czas sie ogarnąć buuuuu ja chce spac :-:)-(

Hej :)

Stwierdziłam,że zamiast prezentu dam mojej koleżance kase chociaż głupio tak dać 200zł no ale cóż mama mi powiedziała,że daje się tyle ile na kogo stać a poza tym bardziej będą siuę cieszyć z pieniędzy niż z jakiegoś prezentu.

W poniedziałek B jedzie do księdza załatwiaĆ CHRZST i mam nadzieję,że na 13tego będzie mozna zrobić (sobota). No i po chrzcie urodziny/chrzest 2w1. Taki mam plan.

No i w poniedziałek B zaczyna remont mały bo już mam dość . Dziś sie wkurzyłam i wózek za łóżko schowałam bo mi miejsce zawalał A B jak wrócił to taki zachwycony,że tyle miejsca nagle się zrobiło.

Wczoraj B nie mógł zostać z małym więc nie poszłam do szkoły chociaż teściowa mogła z nim zostać ale już mam dość jej głupoty w sensie dawania małemu słodyczy , bitej śmietany itp A jaka zdziwona ze nie chce go z nią zostawić :p Głupia :p :p

Czekam na wypłatę B i musze rajtki małemu pozamawiać na allegro , bo u nas na mieście 12zł kosztują albo i więcej. :/

Wyjątkowa mowilas ze masz ciezka sytulacje i kase chcesz dac? no jak uwazasz ;] mozesz zajsc i kupic prezent mysle ze bedzie szczesliwa bo kasa pojdzie na pokrycie wesela a tu przynajmniej bedzie miala jakas pamiatke :)

choróbsko mnie bierze ;( siedze i kichammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

My też do lekarza dzis chyba pojdziemy o ile mi pogoda pozwoli. Musze jeszcze do weterynarza isc po tabletki na odrobaczenie-tak profilaktycznie.
Wyjatkowa-mysle ze 200zł wcale nie jest glupio dac, to tylko kolezanka. Ja bym i tak kupila prezent.

Bo nie mam ale mama mi dała :p

No pomyśle moze i przent. Ja jestem niezdecydowana. B pyta co chce zjeśc a ja nigdy nie wiem co chce ;/ taka jestem :/

reklama
witam się i ja. Obrobilam sie wreszcie, starszego do przedszkola wyprawiłam i myslałam, ze uda mi się usiąść na chwlę ale nie... już zwęszyl ze siedzę ehhhhh

Do góry