Kasiiula
mamusia Pawełka :)
na ślub cZYLI DO KOSCIOLA ??? mysle ze Kwiaty starcza ;]Zaprosiła mnie tylko na ślub, bo niby sama rodzina ale jej przyszły mąż zaprosił znajmych paru i ona stwerdziła dlaczego ona też nie może zaprosić na wesele.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
na ślub cZYLI DO KOSCIOLA ??? mysle ze Kwiaty starcza ;]Zaprosiła mnie tylko na ślub, bo niby sama rodzina ale jej przyszły mąż zaprosił znajmych paru i ona stwerdziła dlaczego ona też nie może zaprosić na wesele.
Na ślub zaprosiła już wcześniej a teraz mi wyskoczyła z weselem. Pytałam czy chce prezent a ona ze obojętne jej ważne żebyśmy przyszli. No i oczywiście powiedziała,że strasznie późno mi to powiedziała i nie będzie miała za złe jak nie przyjdziemy . Mówiłam jej ze u nas kiepsko z kasą a ona ,że nie zaprasza na wesele po to by jej się zwróciło
dziunka ja bym zadzwoniła i zapytała czemu nie ma pracy dla mojego męża bo inaczej by mnie nosiło bardzo...
Dziewczyny mozna jezdzic z niewaznym dowodem rejestracyjnym i bez waznego badania pare dni??
Gieoska idz n aprzeglad , oni wystawia Ci taki swistek , ze jest ok z autem i przyjdziesz do nich wtedy jak odbierzesz dowód z urzedu to i podbija. Tylko wtedy trzeba cos doplacic.tak miał mój tesc
Wyjatkowa, ja bym kupila ladne kwiaty i tyle. Jezeli naprawde chcesz isc. Kolezanka wie ze Cie nie stac. Ja nie rozumiem tego co sie w PL teraz dzieje przy tych weselach. Przeciez takie kwoty jak sie daje teraz to przeciez z butow mozna wyrywac czlowieka....
A sama powiedziala ze pozno Cie zaprosila wiec jezeli nie dasz rady przyjsc powinna to zrozumiec ;-)
No a ja kasy nie mam to im kupię prezent
kochana , jak kasy nie masz to nie kupuj, kwiatki i kartka wystarczy
![]()