reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
Na ślub zaprosiła już wcześniej a teraz mi wyskoczyła z weselem. Pytałam czy chce prezent a ona ze obojętne jej ważne żebyśmy przyszli. No i oczywiście powiedziała,że strasznie późno mi to powiedziała i nie będzie miała za złe jak nie przyjdziemy . Mówiłam jej ze u nas kiepsko z kasą a ona ,że nie zaprasza na wesele po to by jej się zwróciło

Na ślub zaprosiła już wcześniej a teraz mi wyskoczyła z weselem. Pytałam czy chce prezent a ona ze obojętne jej ważne żebyśmy przyszli. No i oczywiście powiedziała,że strasznie późno mi to powiedziała i nie będzie miała za złe jak nie przyjdziemy . Mówiłam jej ze u nas kiepsko z kasą a ona ,że nie zaprasza na wesele po to by jej się zwróciło

Wyjatkowa, ja bym kupila ladne kwiaty i tyle. Jezeli naprawde chcesz isc. Kolezanka wie ze Cie nie stac. Ja nie rozumiem tego co sie w PL teraz dzieje przy tych weselach. Przeciez takie kwoty jak sie daje teraz to przeciez z butow mozna wyrywac czlowieka....
A sama powiedziala ze pozno Cie zaprosila wiec jezeli nie dasz rady przyjsc powinna to zrozumiec ;-)

dziunka ja bym zadzwoniła i zapytała czemu nie ma pracy dla mojego męża bo inaczej by mnie nosiło bardzo...

W dupie ich mam, płakać się mi chce :-:)-:)-:)-:)-( najgorsze jest to że nadzieje dawali a teraz coś takiego, my im nigdy krzywdy nie zrobiliśmy:-( z moim A też ok, pracowity, nie jakiś lewus :-(

Dziewczyny mozna jezdzic z niewaznym dowodem rejestracyjnym i bez waznego badania pare dni??

Absolutnie nie... już nie mówię o wypadku - ja miałam akurat dwa dni po terminie i gdyby nie to że nikt nie wezwał policji i udało mi się ugadać ze sprawcą wypadku to miałabym przesrane.
Po drugie męża koleżanki złapali parę dni temu - jeździł dwa lata bez przeglądu i udało mu się ugadać - 500 zł łapówki dał policjantom, chcieli 1000zł. A legalnie zabraliby mu dowód, auto na parking policyjny itd.

Gieoska idz n aprzeglad , oni wystawia Ci taki swistek , ze jest ok z autem i przyjdziesz do nich wtedy jak odbierzesz dowód z urzedu to i podbija. Tylko wtedy trzeba cos doplacic.tak miał mój tesc

Zgadzam się. Nie szkodzi że masz rupiecia.
Ja dostalam świstek na 2 tyg - NIC NIE DOPŁACAŁAM, potem A załatwił przegląd ;-)

WYJĄTKOWA w życiu bym nie poszła, duma by mi nie pozwoliła. Najwidoczniej jakis goścodmówił a ona za obiad i tak musi zapłacic więc was na to miejsce wzięła.... poniżające jak dla mnie.

Wyjatkowa, ja bym kupila ladne kwiaty i tyle. Jezeli naprawde chcesz isc. Kolezanka wie ze Cie nie stac. Ja nie rozumiem tego co sie w PL teraz dzieje przy tych weselach. Przeciez takie kwoty jak sie daje teraz to przeciez z butow mozna wyrywac czlowieka....
A sama powiedziala ze pozno Cie zaprosila wiec jezeli nie dasz rady przyjsc powinna to zrozumiec ;-)

Wyjatkowa
zgadzam sie z Klaudia i Kasia...

u mnie na weselu tez z z 2 tyg przed koncem duzo osob odmowilo i glupio mi bylo wogole jakies kolezanki zapraszac jedynie moja siostra spytala swoja przyjaciolke z liceum czy chce przyjsc :) ja ją znalam ale nie mialam z nia kontaktu no i oczywiscie odrazu mowione ze nie chce nic a szkoda miejsca wiec przyszla i przyniosla Kwiaty :) i to byl gosc "siostry" i przynajmniej miejsce nei zmarnowało sie ;)

No sama mówiła ze sie zwolniło i czy mamy chęc przyjść jeśli to dla nas nie problem. No a ja kasy nie mam to im kupię prezent dlatego sie pytam co kupić :) A ja przeszłabym sie tak rozerwać :D

reklama
:D kochana , jak kasy nie masz to nie kupuj, kwiatki i kartka wystarczy :)

zdecydowanie wystarczy ;-)

ja tez zaprosilam kilku znajomych na swoj cywilny na kilka tyg przed (oczywiscie sama slub zalatwilam w niecaly miesiac) ale tez przyszli z kwiatkami i kartka i cieszylam sie ze po prostu byli. Nie chcialam zadnego prezentu.
Wiem ze inaczej jest przy koscielnym i weselichu ale ja i tak nic wiecej bym nie dala ;-)

Do góry