reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Poola pisz co ci slina na jezyk przyniesie heheheh :D

Aga a gdzie balowałas? :D:D:D ja w sobote cierpiałam :D
Kilolku napisz jak tam tort smakował gosciom :D

my dzis na zakupkach kupilam butki dla pawła za 49 zl w BOTI inne niz chciałam ale tez te super moze i ładniejsze :D

Kasiula pochwal sie butkami dla Pawelka:-)

Aga widze szalejesz hehe w koncu musisz odreagowac 11mczne karmienie hehe:-)

U nas ciag dalszy chorob dzieciaki niedoleczone ja tez i w czwartek znowu idziemy do lekarza...

Dziewczyny mozna jezdzic z niewaznym dowodem rejestracyjnym i bez waznego badania pare dni??

reklama
JA bym nie poszła tym bardziej, że macie juz swoje plany. 2 tyg to sie ppspieszyła.
no to samo pomysla;lam mysle ze nagle jjej miejsce sie zwolnilo i szuka zeby zapchac sale :p

Kasiula pochwal sie butkami dla Pawelka:-)

Aga widze szalejesz hehe w koncu musisz odreagowac 11mczne karmienie hehe:-)

U nas ciag dalszy chorob dzieciaki niedoleczone ja tez i w czwartek znowu idziemy do lekarza...

Dziewczyny mozna jezdzic z niewaznym dowodem rejestracyjnym i bez waznego badania pare dni??
zaraz zrobie fote to wstawie :) a co do dowodu to nie wazne badania i ubezpieczenie ? badania to wiem ze nie mozna kara duza a ubezpieczenie 2 rata czy cale? bo jak cale to chyba tez nie bo u mnie akurat wczoraj przypomnialam ze do 5 mialam zaplacic druga rate :D i na tym moge jezdzic z tego co wiem puki ubezpieczenie nie odezwie sie hahaha ;P

Gieosk absolutnie nie.. w najlepszym razie zabiora Ci dowód ejestracyjny i trzeba bedzie latc po urzedach , plus kara.. a w najgorszym jakby cos sie stało a auto bez przegladu... strach myslec

no to samo pomysla;lam mysle ze nagle jjej miejsce sie zwolnilo i szuka zeby zapchac sale :p

zaraz zrobie fote to wstawie :) a co do dowodu to nie wazne badania i ubezpieczenie ? badania to wiem ze nie mozna kara duza a ubezpieczenie 2 rata czy cale? bo jak cale to chyba tez nie bo u mnie akurat wczoraj przypomnialam ze do 5 mialam zaplacic druga rate :D i na tym moge jezdzic z tego co wiem puki ubezpieczenie nie odezwie sie hahaha ;P

Nie ubezpieczenie mam do listopada wazne ale przeglad mam do jutra i akurat w dowodzie mi sie miejsca skonczyly na nowe pieczatki wiec od srody nie mam przegladu i dowodu..przeglad dopiero w czwartek bede miec a wniosek o dowod w pt chce skladac...

Wyjatkowa ja tez bym nie poszla 2tyg przed slubem daje Ci zaproszenie??od kiedy wiedziala kolezanka ze bedzie sie hajtac?

Gieoska idz n aprzeglad , oni wystawia Ci taki swistek , ze jest ok z autem i przyjdziesz do nich wtedy jak odbierzesz dowód z urzedu to i podbija. Tylko wtedy trzeba cos doplacic.tak miał mój tesc

Polaa widze ze mieszkasz w Leicester :-) Ja mieszkam w Loughborough (20 min drogi samochodem) Jest jeszcze jedna dziewczyna ktora niestety malo sie juz udziela ale kontakt mam na NK i mieszka w Thurmaston kawaleczek od Leicester.
A wczoraj bylam u Ciebie na zakupach.
moze uda sie nam kiedys jakies spotkanko zorganizowac ;-) i moze wtedy Katrenki i Banana przyjada tez ;-)

cześć babeczki dzięki wielkie :-):-)

laski których dzieci przed zębem robią dużo kup ILE TO ZNACZY DUŻO???bo u nas jest masakra no i JAK CZĘSTO???[/B]

Aga Oli przy zabkowaniu ma begunke i kupa jest okolo 4 razy dziennie.

A ja sie takze witam.
U nas wszystko po staremu. Oli rozrabia z dnia na dzien co raz bardziej hehe.
Lece ponadrabiac inne watki, choc czytam wsumie na biezaco ;-)

Gieoska idz n aprzeglad , oni wystawia Ci taki swistek , ze jest ok z autem i przyjdziesz do nich wtedy jak odbierzesz dowód z urzedu to i podbija. Tylko wtedy trzeba cos doplacic.tak miał mój tesc

Marta
tylko taki problem mam z autem ze to rupiec i raczej nie przejdzie normalnego przegadu a w czwartek przejdzie:-)kumasz o co chodzi hehe... wiem ze ok 100zl kosztuje nowy dowod...jak cos od srody nie bede jezdzic albo sciemnie ze myslalam ze wazny mam jeszcze przeglad:p:p:p

cześć babeczki dzięki wielkie :-):-)

u nas pogoda do du.. siedzę i piję kawkę a Igi obok krzyczy :p
tak wogóle odmówił współpracy z chlebem sama kiełbachę by jadł

laski których dzieci przed zębem robią dużo kup ILE TO ZNACZY DUŻO???bo u nas jest masakra no i JAK CZĘSTO???
aga mój potrafi zrobić nawet 7 :szok::szok::szok: gdzie normalnie robi 2-3
dzisiaj zapowiadała się taka piękna pogoda ,słoneczko ,zero wiaterku i znowu się rozpadało :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ,no ale i tak wezmę małego na spacer żeby w domu nie siedzieć

Zaprosiła mnie tylko na ślub, bo niby sama rodzina ale jej przyszły mąż zaprosił znajmych paru i ona stwerdziła dlaczego ona też nie może zaprosić na wesele.

reklama
Wyjatkowa - to zależy jaka ta koleżanka jest... jeśli normalna i można z nią pogadać na temat prezentu to bym się spytała, poza tym jeśli Ci nie za bardzo pasuje, to możesz odmówić... nie powinna się obrazić...

Do góry