reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Jezuuuu ale natworzyłyście :-D:-D:-D:-D
A ja w weekend zamiast kompa miałam dwie "larwencje" przyczepione do siebie :-D:-D:-D, aby je odczepić trzeba było wywieść je na świeże powietrze..
Aga - gratki dla syna...
Kikolek - jak nie było widać u ludzi obrzydzenia na twarzy, to tort był dobry ...;-);-)
Pola - ja też nowa na tym wątku ;-);-)
Pianistka - spóźnione , ale szczere życzonka urodzinowe.... z okazji tego roooczkuuu.;-)
I tyyyle z mojego pamiętania, co która napisała :-D:-D:-D, starość nie radość.
Na razie znikam czytać....

reklama
dziunia a co sie dzieje ??

Dziunka a co sie stalo, ze ty w takim podlym nastroju?

Dziunka ja jako twoja blizniczka czuje to samo ;-) Pisz o co kaman? Jak tam twój brat?? Lepiej już z nim??

Aaaa bo całe życie do dupy, kasy nie ma, a jeszcze cały czas żyliśmy nadzieją że brat A z Norwegii ściągnie go do siebie... cały czas obiecywali że jak coś to zaraz dzwonią , jeszcze tydzień temu dzwonili że cały czas o nas pamiętają i szukają i że A ma się już powoli przygotowywać.... wczoraj się dowiedzieliśmy że jedzie...ale nie A a jego drugi brat który jest w dość dobrej sytuacji finansowej:-( Jestem załamana, bo dla nas to była jedyna szansa żeby odbić się o dna, my grząźniemy coraz bardziej, ledwo na pampersy starcza a gdzie opał:-( po prostu siły mi opadły, żyć mi się nie chce :-( a tu kombinezon do kupienia i buty dla Asi:-(

Kasia w domu :-) driny z białym rumem wypróbowałam, w zeszłym tyg z wiśniówką w następnym jeszcze nie wiem :-):-)

dziunka ja karmienia miałam już naprawdę dość na dzień dzisiejszy wybieram kaca :-)

muszę się pochwalić że Igi chodzi od piątku krótkie trasy ale zawsze coś :-):-)

Gratuluję:-)

Laski a co sie dzieje z Pasi????????????????????????/

polaaa tłumacze: passi to nasza kolezanka, ktora lubi nas trzymac w napieciu hihihi, a ostatnio nas opuscila i napiecie spadlo
Pasi co z Toba??????? Wami??????????

Też się zastanawiam, wyślę jej później maila.

Witajcie;-);-)
ja mam od rana dobry nastrój- piękna pogoda, mały w dobrym nastroju , mąż dzis ma wolne:tak: no i n awadze w końcu 7 z przodu :tak: po 3 tygodniach 6,2 kg mniej:-)

Juz nie moge sie doczekac -w czawartek jedziemy w Bory jupii:-):-)
Kololek ja jestem kocia mama- daj fotki czarnuszka;-);-)

Aga pamietam jak ja ekscytowłąm sie kacem , gdy skończyłam karmic:tak:
Etna wykorzystaj męza poki czas

Aga gratulacje!!!!

Dziunka co sie dzieje? nie masz szansy gdzies dorobic jako ksiegowa? moze daj ogoszenie?

Marta ogłoszenia nie dam bo jak, musiałabym zarejestrować działalność, nie stać mnie na takie duże ryzyko by robić gdzies po kątach ... tzn robić mogę ale nie ogłaszać. Własna działalność w mojej sytuacji odpada, w sytuacji A poki co też.

Hej u mnie tez humorek ok :) Paweł łobuzuje :) a jeszcze dostałam telefon ze na 80% w złobku miejsce .... i teraz normalnie zgłupiałam !! bo jak pomysle ze Pawełek tylko czasu dziennie bedzie bez mamy :o .... ciekawe czy dam rade ... eh ;P

aaa Martuśka :D chcialabym sie pochwalic ze poznałam Twojego Meza hahahah w snie ;P sniło mi sie ze byłam u Ciebie i Twoj maz przyszedl :D ;P i Etna tez byla haha

miłego dnia :)

Kasiula he he to mnie rozbawilas :) mam nadzieje, ze to nie byl koszmar :)

Dziunka a nie myslałas o dofinansowaniu z unii? trzeba byc poł roku zarejestrowanym , potem skladasz wniosek i mozna do 40 tys zł dostac na własna działalnosc

Witam:)
kilolek - gratuluję wypieku i podziwiam, ja bym się nie odwazyła :) watpie, żeby to się kupy trzymało :)
etna36 dziekuję za wytłumaczenie :) to miłe...
aga4444 gratuluję :) Ja też bym już chciała, żeby Kubuś chodził :-) na razie dzielnie stoi ale chyba boi się zrobić cokolwiek więcej.
anawawka cieszę się, że nie jestem sama :-):-):-)

No nic, ja zmykam bo się Mały budzi, ostatnio ma tak tak, że chodzi spać koło 19 juz a budzi sie dopiero koło 9 rano :) w sumie nie narzekam :)
Pozdrowienia i życzę miłego dnia

Co mogę dać na prezent na wesele koleżance w ciąży :p ? Pomóźcie.

Jeśli o kasę chodzi to u nas kiepsko , bo dpoiero co byliśmy u B siostry. Najlepsze,że wesele za 2 tyg a ona dziś nas zaprosiła. A my chrzest niebawem i urodziny małego.

Więc może prezencik jakiś ale co?

Help :D

cześć babeczki dzięki wielkie :-):-)

u nas pogoda do du.. siedzę i piję kawkę a Igi obok krzyczy :p
tak wogóle odmówił współpracy z chlebem sama kiełbachę by jadł

laski których dzieci przed zębem robią dużo kup ILE TO ZNACZY DUŻO???bo u nas jest masakra no i JAK CZĘSTO???

dziunka ja bym zadzwoniła i zapytała czemu nie ma pracy dla mojego męża bo inaczej by mnie nosiło bardzo...

etna cieszę się że mąż wrócił powinnaś na L4 na jeden dzień pójść :-)

wyjatkowa gdyby mnie ktoś 2 tyg przed weselem zaprosił to nie wiem czy bym poszła...

reklama
Co mogę dać na prezent na wesele koleżance w ciąży :p ? Pomóźcie.

Jeśli o kasę chodzi to u nas kiepsko , bo dpoiero co byliśmy u B siostry. Najlepsze,że wesele za 2 tyg a ona dziś nas zaprosiła. A my chrzest niebawem i urodziny małego.

Więc może prezencik jakiś ale co?

Help :D

JA bym nie poszła tym bardziej, że macie juz swoje plany. 2 tyg to sie ppspieszyła.

Do góry