reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Witam i ja. Ho u mnie sobota była tylko dla mnie. Od rana fryzjer po raz drugi od 11 m-cy matko mogę spojrzeć w lustro, a własny tatko mnie nie poznał. Poźniej zakupy troche dla męża i synka. No i pozniej na złamanie karku leciałam do domu bo się stęsknilam za synkiem. A on mały nicpoń nie chciał usnąć cioci tylko do zabawy ją ciągnął. Ale był grzeczny u mnie zasnął w sekundzie.

KIKOLEK marudz ile się da masz prawo.

Polaa z czasem się wdrożysz i zapoznasz ze wszystkimi. WITAMY !!!!

AGA ja też z rana miałam kaca teraz juz jest lepiej.

reklama
Poola pisz co ci slina na jezyk przyniesie heheheh :D

Aga a gdzie balowałas? :D:D:D ja w sobote cierpiałam :D
Kilolku napisz jak tam tort smakował gosciom :D

my dzis na zakupkach kupilam butki dla pawła za 49 zl w BOTI inne niz chciałam ale tez te super moze i ładniejsze :D

witaj!

alez dziś jestem padnięta. Upieklam 2 torty, ogarnelam nieco mieszkanie, stoczyłam walkę dzieci-kot, bylam u weterynarza, na zakupach, poprasowalam a poza tym nosiłam, nosilam i jescze raz nosilam
z kotem szalenstwo. Kuba z kotem szaleją a Michaś maltretuje nieziemsko, wiec musze go caly czas trzymać, on wrzeszczy wyrywa się, kota szarpie... dobrze,z ę kot mieszka na klatce to jak juz nie mamy siły kot idzie spac na klatke (a do spania jest chętny co chile jak tylko kawąłek koca poczuje) a wyglada tak

łooo czarny , aż strach się bać :D

mój tata pochodzi z Tarnawy :-)

cześć laski mam kaca buuuuuuuu...

Hehehe, jak ja się cieszę że mi kac nie groźny :D

Jestem wykończona, fizycznie, psychicznie, ogólnie żyć się nie chce :(

Pianostka http://archiwumallegro.pl/boidae_programator_czasowy_dobowy_15min-914090808.html Sa tez cyfrowe.

Ostatnia edycja:
Kasia w domu :-) driny z białym rumem wypróbowałam, w zeszłym tyg z wiśniówką w następnym jeszcze nie wiem :-):-)

dziunka ja karmienia miałam już naprawdę dość na dzień dzisiejszy wybieram kaca :-)

muszę się pochwalić że Igi chodzi od piątku krótkie trasy ale zawsze coś :-):-)

Hej dziewczyny :)
Miałam chwilę czasu i przeczytałam kilkanaście stron wcześniej co pisałyście :-)
Żałuję, że wcześniej się nie zalogowałam :( teraz to po prostu nie wiem co pisać itp. :(
WY juz wszystkie wiecie dużo o sobie, fajnie:) zazdroszcze...
Postaram sie jakoś w to wdrążyć i zacząć z Wami pisać.

Pozdrawiam
Pisz, pisz czekamya nas pytaj jak czegosz nie kumasz, bo my czasami stosujemy skroty myslowe i wszyscy wiedza o co chodzi, a ty pytaj :)))

Kasia w domu :-) driny z białym rumem wypróbowałam, w zeszłym tyg z wiśniówką w następnym jeszcze nie wiem :-):-)

dziunka ja karmienia miałam już naprawdę dość na dzień dzisiejszy wybieram kaca :-)

muszę się pochwalić że Igi chodzi od piątku krótkie trasy ale zawsze coś :-):-)

gratulacje kroczkow :))

kaca nie zazdroszcze, ale przynajmniej wiesz czemu cierpisz bo mnie od 3 dni tak glowa boli ze chodze po scianach
Maz wrocił - to dobra wiadomosc
Już spi - to zla wiadomosc :(((((
zrobil w tym tygodniu 7tys kilometrow szooook
ale stesknilam sie nawet za jego pochrapiwaniem i trzyma mnie nogami przez sen, dobrze ze nie za rece bo bym nie mogla pisac hihih
Jest jeszcze jedna dobra wiadomosc - chyba bedzie mial jutro wolne !!!!
zła tez jest - siedze w pracy do 18 :((((

Laski a co sie dzieje z Pasi????????????????????????/

polaaa tłumacze: passi to nasza kolezanka, ktora lubi nas trzymac w napieciu hihihi, a ostatnio nas opuscila i napiecie spadlo
Pasi co z Toba??????? Wami??????????

reklama
Poola pisz co ci slina na jezyk przyniesie heheheh :D

Aga a gdzie balowałas? :D:D:D ja w sobote cierpiałam :D
Kilolku napisz jak tam tort smakował gosciom :D

my dzis na zakupkach kupilam butki dla pawła za 49 zl w BOTI inne niz chciałam ale tez te super moze i ładniejsze :D
hmm no szłau nie było. 2 osoby powiedzialy, że dobry, reszta siedziała cicho ale to generalnie nie sa wylewni ludzie no a poza tym i tak sukcesem było, ze się trzymał kupy, wyglądał jak tort i w dodatku był jadalny. 3 + dla mnie :D

(tłumaczenie dla paoli - jestem totalnym beztalenciem w dziedzinie wypieków ale dzielnie trenuje by samodzielnie upiec dzieciom torty na urodziny :D)

Do góry