reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

My właśnie wrócilismy z pubu, wiem wiem mowilam ze wiecej nie pojde. Kolega "oblewał" narodziny corki, wiec poszłam, a własciwie pojechałam i bylam szoferem. W takich chwilach załuje ze mam prawko , faceci sobie piwkowali a ja rodzynek musialam odwiezc towarzystwo do domów. Chociaz dobra pizze zjadlam. Mała zostala z babcia i śpi smacznie. Jeju ale fajnie, chyba codziennie bede uciekac na wieczór hehehehe (żartuje)

reklama
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D padne ze smiechu :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Cleo trzymaj sie laska, dasz rade, pamietaj nawet najdluzsza zmija przemija ("tejsciowa":zawstydzona/y:). Jak tak bolesnie ci zabkuje to mozna dawac IbufenD przeciwzapalny co 8h, dziecko tak nie cierpi. No i gryzaki schlodzone u nas sie sprawdzaja, ale musze podac ibufen najpierw bo inaczej gryziemy sciany i on i ja.

Mój maluch nauczyl sie juz ładnie sam siaać i teraz nic innego nie robi :baffled:, musze koniecznie łożko obnizyc. Paweł to poszedl ze wszystkim do przodu jak miał tak 10 i pół miesiaca, teraz postepy jeden za drugim, troche musialam sobie poczekac na te piekne chwile

Tak cieszylam sie na powrót męża na weekend i zostalam znowu sama :-:)-:)-( ryczec mi sie dzisiaj chcialo juz z bezsilnosci i niewyspania, posiedzial z nami 3 godzinki i wraca w niedziele :-:)-:)-(........ I nadodatek tez mam @ i łęb mi pęka

Oj biedna ty jestes z tymi wyjazdami meza. Ja bym go na twoim miejscu do kaloryfera przywiazała i nie pusciła na żaden wyjazd ;-)

My właśnie wrócilismy z pubu, wiem wiem mowilam ze wiecej nie pojde. Kolega "oblewał" narodziny corki, wiec poszłam, a własciwie pojechałam i bylam szoferem. W takich chwilach załuje ze mam prawko , faceci sobie piwkowali a ja rodzynek musialam odwiezc towarzystwo do domów. Chociaz dobra pizze zjadlam. Mała zostala z babcia i śpi smacznie. Jeju ale fajnie, chyba codziennie bede uciekac na wieczór hehehehe (żartuje)
ileż ja bym dała żeby wyjść na jeden wieczór sama z mężem...nawet do kina nie możemy pójść,ale nie ma co narzekać nIEDŁUGO eMI będzie z nami smigac do kina ;)

mam dość już :-(
od rana wyje ,w nocy też ,wiem że to zęby bo widzę białe dwójki dolne....:-(
jem na stojąco prosto z gara z małym na reku,boze nie wyrabiam już :-(
nie idę nawet na spacer,wyglądam jak kocmołuch ,no bo kiedy umyć głowę jak ryczy....
kocham go nad życie ale mam dziś serdecznie dość własnego dziecka momentami...zmęczenie robi swoje ileż można tak wytrzymać....:-( to se pomarudziłam i ponarzekałam :-(
oj biedna ty!! tulimyyyy!

a my mamy kotkę... przybłakała się znajdka i iśc sobie neie chciala. na razie nieodrobaczona to na dworze siedzi ale a rana smigamy do weterynarza. Chlopaki za nia szaleją

Witam :)
Jestem tutaj nowa, mam nadzieję, że moge do Was dołączyć.
Dawno odkryłam to forum ale dopiero teraz sie zarejestrowałam.
Mam synka z 9 listopada 2009.
Byłoby mi miło jakbym mogła z Wami popisać :)
Pozdrawiam Wszystkie mamusie

Witam :)
Jestem tutaj nowa, mam nadzieję, że moge do Was dołączyć.
Dawno odkryłam to forum ale dopiero teraz sie zarejestrowałam.
Mam synka z 9 listopada 2009.
Byłoby mi miło jakbym mogła z Wami popisać :)
Pozdrawiam Wszystkie mamusie

Witamy witamy i do rozmów zapraszamy :-D:-D z dwojga złego lepiej późno niż wcale hehe. Widze ze Twój smyk 9 a mój z 8 hehehe. Napisz coś wiecej o sobie i małym...do tego smiało pisz co tam Twoj maluch umie w Postepach naszych dzieci, mozna sie pochwalic fotkami w Albumiku, wymiarami, wagą i wiele innych ciekawych tematów do dyskusji i porównan. Takze do dzieła :-):-)

Witam z ranka. Mała od 7 na nogach a ja bym chetnie pospała jeszcze. N w pracy a my chyba na spacer zaraz ruszymy-kombinezony poogladamy.
Dziewczyny pomecze was troche-prosimy o glosy ;-)

Polaa witamy wśród nas. Napisz coś wiecej o sobie, skad jestes, co porabiasz itp. Widze po suwaczku ze niedługo ślub macie-gratulacje

Hej. MY wczoraj wieczorem oboje znaczy ja i B padnięci i zmęczeniu usypianiem małego :( 2 h usypiania

Nic mi sie chce jak patrze na ten bałagan w domu - masakra.

Wczoraj Patryk miał małe randez-vous z listopadówka tydz starszą. No coż Patryk ją olał totalnie a ta piszczała, dawala mu liść a on nic ;/ juz później nawet nie chciał patrzeć na nią ;/

My dziś będziemy odświeżać mieszkanie w senie szpachlowanie, malowanie , tapetowanie itp itd.

reklama
Witamy nową listopadówkę!!!:tak: Was e-ciotki też witam:tak:
My właśnie wróciliśmy z basenu , młody padł i śpi... tylko poczuł kocyk przy buźce i chrrrrrrrrrr chrrrrr;-)
Ja dziś tez słomiana wdowa ech...
Ilona jak gdzies z mezem idziemy to ja zazwyczaj zanim on sie spotrzeze jeszcze w domu wypijam kilka łyków piwka/winka i juz niesety nie moge prowadzic:tak: pare razy mi sie udało , ale teraz jest czujny:-D

Do góry