reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Kasiiula - zaszłam w ciążę , gdy Hanka miała 6 miesięcy... końcówka ciąży była straszna, bo Hanka biegała, a ja już nie mogłam. Fakt, że jest ciężko, ale ... jakoś się przetrwało... niestety po drugiej ciąży wyszła mi jeszcze przepuklina brzuszna , więc nie było lekko. Ale po operacji już jestem ponad pół roku i jest coraz lepiej.. co nas nie zabije to nas wzmocni ;)

reklama
Byłąm dzis zamknac to moje pieprzon... konto pko bp.. nienawidze tego banku- komunistyczny moloch!!!! niestety nie moglam tego zrobic bo system sie zawiesił. bede musiałą isc jeszcze raz. W "nagrode" weszłam do pepco i kupiłam sobie spódnice rozmiar za mała - ma mnie dalej motywowac :)

cześć laseczki:-)

u nas znowu katar dochodzę do wniosku że moje dziecię nie będzie należało do dzieci ze 100% obecnością szkolno-przedszkolną (tfu tfu tfu) chociaż może na "starość" mu przejdzie...

Marta
dobre z tą spódnicą :-)
też mam konto w PKO BP i również go szczerze nienawidzę

anawawka witaj na naszym "skromnym listopadzie" :-):-)

dziunka hahahahahahahahaha jak będe miała mieć trzeciego bobasa to na pewno o tym usłyszycie :-):-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam, ostatnio mało mnie na BB, ale dużo załatwiania w związku z wyjazdem.... ufff udał nam się wynająć mieszkanie, rodzinka z dwójka dzieci, wydaja się sympatyczni i uczciwi. Troche obaw miałam przed podpisaniem umowy, bo tyle się słyyszy o rodzinkach które wynajmuja a potem nie chcą opuścić lokalu,. Kurcze, ale przeciez trzeba wierzyc w ludzi, bo w paranoje idzie popść. Umowa podpisana przy agencie nieruchomości więc wierze, że będzie ok :-)
Osttanio na rozmowie o wynakjem mieliśmy kolesia, który sugerował, ze mozna licznieki przestawić, tak, ze sie zaoszczędzi, stwierdził, że zrobi sobie casting na współlokatorów ;-), nie ma pracy, ale jak sie przeprowadzi, to będzie szukać, aaaaa i zapomniałam Pan był "wczorajszy" ;-) tzn. imprezka była przednia...... ręce mi po prostu opadły...... dodatkowo, ja wychodził, na widok podwójnych drzwi rzucił hasło, ze każde da się otworzyć...... ,masssaaaakkkraaaaaa

Właśnie sie dowiedziałam, że na osiedlu mamy lisa :-/

Witam Nową Forumowiczkę :-)

kurcze niezły koleś , ale tak to jest nigdy nie wiadomo na kogo się trafi

miałam konto w ING i zamknęłam ,a teraz mamy jedno w mBanku i jesteśmy zadowoleni
koleżanka mi ostatnio opowiadała że u gródniówek są laski które nie kupują gondoli bo przecież dzieci się w zimie urodzą to na spacery nie będą wychodzić :szok::szok::szok::szok:

Kasiula planujesz drugiego bobasa i robisz rozeznanie ?? ;-);-);-)

I ja witam forumowiczke nową :-):-)
A ja mam dość....... moje dziecko ma jakies apogeum zębów {chyba bo zajrzec nie mozna}, w dnie ryk jesli zęby bolą a ukoić moze tylko zabawa i chodzenie.......lata za paluszek szybciej niz myśli...jeszcze zeby jego równowaga szła w parze z tym pędem to byłoby oki :-) siniaków 100 milionów :) i ululac go na drzemke/nocke to masakra......2 razy usypialam i odkladalam i dalej telepie sie w lozeczku......chociaz cos ucichło no ale nie wiem czy mamle jakis kawałek materiału czy zasnoł.....ciezkie dni dla mamuski nastały :confused2:

reklama
Czesc dziewczynki, melduję ze żyję ale siedzę w każdym wolnym momencie na necie na inspiracjach leroy i się inspiruję hehehe Codziennie mam inny pomysł ;/ Codziennie mi się coś innego podoba. Aż rumience mam z tego wszystkiego...i tylko kolory ścian mam przed oczami...to jakaś paranoja ;/
Nie jestem na bierząco z BB ;/

Ale pozdrawiam Was ;D

Do góry