reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Kasiula trzymam kciuki aby udało się z dofinansowaniem!!!

Kilolku biedulko, tak bardzo chciałabym Ci pomóc , abyś odpocząć mogła... :( a może Ty za miękka jesteś dla męża?

Banana ale cudo! wow! a ta koleżanka to Ci się udała z tymi grzybami :D

Aga4444 jak zobaczyłam Twój suwaczek to myslałam że trzecie dziecko urodziłaś a ja nic na ten temat nie wiem :D

Anawawka witamy i zapraszamy również na inne wątki :)

Byłam wczoraj u Marty, Antek zasuwa na nóżkach jak szalony, mojej to powoli idzie. W niektóre dni tylko na nóżkach po parę kroczków, a w inne wcale. A Antek dopiero co się nauczył i ćwiczy zapamiętale. Wytrwały chłopak z niego :)
Marta a kota znalazłaś? hahahahah :D

Ostatnia edycja:
reklama
Witamy anawawka:tak:
Witajcie cioteczki!!!! ale miałam wczoraj dZień- widzę , ze nie ja jedna. Przyjechala dziunka i tak pyta gdzie drugoi kot.. Myszkin sobie łaził a Cynamona ani widu ani słychu... myślę, ze śpi...Ale jak do 18 się nie pokazaał to zaczeliśmy szukać. I kota nie ma, M przeszedł cały blok , podwórko , pod balkonem i nie ma. Łży w oczach... mieliśmy zarezerwowane bilety na Sluby panienskie wiec idziemy. Szybciej napisalismy ogloszenie i zawiesilismy na drzwiach. Zanim kupiłąm bilety dzwoni tel- sasiadka obok , ze znalazła kota na X pietrze i zawiozła go do schroniska- małpa wiedziała ze an pietrze sa 2 koty - u nas. To rezygnujemy z kina i do schroniska . Tam dozorca nawalony w 3 dupy oświadczyl ze kota nie wyda , bo nie moze, M pojechał wiec dopiero dzis z rana i Cynamonek - nieco wystraszony ,a le jest juz z nami

witam sie:-) u nas cala rodzinka sie pochorowala wiec jest rewelacja:-(

Dziewczyny ja myslalam ze tylko u mnie remont stanal w miejscu po przeprowadzce hehe...tesciowa mnie uswiadomila ze jak nie zrobimy wszystkiego przed wprowadzeniem to juz tak zostanie i niestety sprawdza sie...my tez posiadamy nowoczesny zestaw oswietlenia czyli kabelek z zarowka hehe...

Aza podziwiam ze nie macie kafli w kibelku hehe...ale do wszystkiego mozna sie przyzwyczaic:-)to wprowadzaliscie sie i co mieliscie zrobione??

Anawawka witaj:-)

Banana rewelacyjny torcik a patent z listkami super:-)ja jedak tort dla Kacpra daje do zrobienia tesciowi on ma smykalke do tego a ja nie mam piekarnika hehe:-) i robi ten tort:-)

Załączniki

• tort duzy z zolwiami i krabami.jpg
    tort duzy z zolwiami i krabami.jpg
    38,6 KB · Wyświetleń: 18
  • tort z zolwiem i krabem2.jpg
    tort z zolwiem i krabem2.jpg
    45,3 KB · Wyświetleń: 19
Witamy anawawka:tak:
Witajcie cioteczki!!!! ale miałam wczoraj dZień- widzę , ze nie ja jedna. Przyjechala dziunka i tak pyta gdzie drugoi kot.. Myszkin sobie łaził a Cynamona ani widu ani słychu... myślę, ze śpi...Ale jak do 18 się nie pokazaał to zaczeliśmy szukać. I kota nie ma, M przeszedł cały blok , podwórko , pod balkonem i nie ma. Łży w oczach... mieliśmy zarezerwowane bilety na Sluby panienskie wiec idziemy. Szybciej napisalismy ogloszenie i zawiesilismy na drzwiach. Zanim kupiłąm bilety dzwoni tel- sasiadka obok , ze znalazła kota na X pietrze i zawiozła go do schroniska- małpa wiedziała ze an pietrze sa 2 koty - u nas. To rezygnujemy z kina i do schroniska . Tam dozorca nawalony w 3 dupy oświadczyl ze kota nie wyda , bo nie moze, M pojechał wiec dopiero dzis z rana i Cynamonek - nieco wystraszony ,a le jest juz z nami

ALE NUMER!!! A sąsiadka - bez komentarza!!!

witam sie:-) u nas cala rodzinka sie pochorowala wiec jest rewelacja:-(

Dziewczyny ja myslalam ze tylko u mnie remont stanal w miejscu po przeprowadzce hehe...tesciowa mnie uswiadomila ze jak nie zrobimy wszystkiego przed wprowadzeniem to juz tak zostanie i niestety sprawdza sie...my tez posiadamy nowoczesny zestaw oswietlenia czyli kabelek z zarowka hehe...

Aza podziwiam ze nie macie kafli w kibelku hehe...ale do wszystkiego mozna sie przyzwyczaic:-)to wprowadzaliscie sie i co mieliscie zrobione??

Anawawka witaj:-)

Banana rewelacyjny torcik a patent z listkami super:-)ja jedak tort dla Kacpra daje do zrobienia tesciowi on ma smykalke do tego a ja nie mam piekarnika hehe:-) i robi ten tort:-)

Świetny pomysł na tort!!!

Dziunka dokladnie , bez słów. Podjade dzis z nim do weterynarza . Niech da coś na pchły bo go tam w tym schronisku obsiadły.

Kasiula wracajac do Twojej historii!!!! szokkk!!!! najlepiej zostawic samych sobie rodziców. Mam nadzieje , ze znajdzie sie jakis sposób

Witam sie i ja. Od rana próbuje cos upiec bo tesciowa ma wpasc na kawe. Na razie ciasteczka sie zrobiły, pomyśle jeszcze nad jakims ciastem i bedzie git:-) Od dzis jestem o rok starsza :szok:Wiecie tak sie zastanawiam czy moj luby bedzie pamietał :-(

Martolinka fajnie ze kotek sie znalazl, a sasiadce to bym powiedziala co o niej mysle!
Kilolek rzuc wszystko w cholere, nie gotuj, nie sprzataj, wtedy faceci beda mieli powod do niezadowolenia.

Witam również nowa forumowiczke ;-)

o Matko Martolinka ... !! SZOK !! nie normalna ta sasiadka :| tym bardziej ze wiedziala ze koty macie :|

Gosiu Super torcik wybrałas czekamy na Twoje arcydzieło :D

co do dofinansowania to przez to kłóce sie z mezem tak to jest ze jak nie ma jego to pozniej wymądrzać sie potrafi :| i mi wmawia ze ja zle dopytałam .... brak słow

ILONKO 100 LAT !! :)

reklama
Ilonka 100 lat!
Kasiula też trzymam kciuki za dofinansowanie.
Martolinka dobrze chociaż, że ta sąsiadka poinformowała Ciebie o tym że zawiozła kotka do schroniska. Inaczej aż strach pomyśleć.
anawawka witaj :)
gie-oska fajny ten tort!

Do góry