reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
Nie wiem laski co Wam już pisać...może macie rację z tymi kosmetykami, no ale co nie kupię to małe zostanie bez? :/ ech...

Marta ja również gratuluję ;) muszę wejśc na wątek odchudzający i zobaczyć co tam kombinujesz ;)

MARY a jak u Ciebie z dieta?

eh moje dziecko właśnie usnęło mi na plecach w MT ;/

Dziś znowu jedna drzemka i to na spacerze usnął.
Przeważnie o tej porze jest już do marudny do spania ale przychodzi tatuś więc się znowu roześpi i zasypia 20-21 kąpiel o 19. Dziś tatuś na zakupach więc wroci póżniej, mały taki marudny ze szok więc wzięłam go do MT na plecy, dałam zabawki ktore wyrzucał, dałam smoka i kocyk, zaczęłam odkurzać, wkładać rzeczy do szafki i przyszłam do pokoju gdzie grała VIVA i spisywałam rachunki od majstra a małemu głowa lata-patrzę a on zasypia, i padł mi na plecach :-D Znowu usnął mi przy muzyce głośnej - on uwielbia ze mną oglądać teledyski a dziś go nawet uśpiły.
No trudno-pójdzie spać na wieczór nieco później:-(
A tak wogóle nie mogę wogóle koło niego ukucnąc bo on wdrapuje mi się na barana :-D i tak skaczę z małym na plecach, trzymam za pupkę a on trzyma się mojej bluzki-kocha to i jeszcze podryguje kiedy przestaję skakać :-D
Idę i ja się położyć na moment bo już padam z lekka.

Ula to gratulacje - fajne uczucie , jak maleństwo na Tobie śpi :) Mąż kąpie małego . Ja włąsnie wróciąłm do kosmetyczki- robiła mi korektę wrastającego paznokcia . Troche bolało, ale juz nic mi sie nie wpija przy chodzeniu .
katrenki daj fotki na BB ja tez nie mam NK

Sandra to co piatek może być?

Ula to gratulacje - fajne uczucie , jak maleństwo na Tobie śpi :) Mąż kąpie małego . Ja włąsnie wróciąłm do kosmetyczki- robiła mi korektę wrastającego paznokcia . Troche bolało, ale juz nic mi sie nie wpija przy chodzeniu .
katrenki daj fotki na BB ja tez nie mam NK

Ten piątek??? nie dacie mi odpocząć :sorry:

Moj maz wraca dzisiaj po 23, musze po niego jechac, a juz mi sie oczy zamykaja, nie widzialam go od poniedzialku rano.

Jak ja dawno nie bylam na nk, musze wejsc zobaczyc zdjecia :-)

Dudziakowa sie odzywała? po roczku

reklama
Witam
jestem dziś tak zmęczona że nawet nie wiem za co mam się wziąć
nockę miałam fatalną, Mikołaj budził się w nocy chyba z 50x i to z krzykiem i z krokodylowymi łzami aż nie można było go uspokoić w końcu dałam mu Nurofen o pospał 3 godz w dzień też mało spał :(
że dzieci muszą cierpieć przez te ząbki

Do góry