reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

cześć laseczki :-)

u nas wszystko po staremu...

dziunka
i jak szwagierka??

kingula w Katowicach jest doskonała pani dr od serduszka ale twoi znajomi musieli być u dobrych lekarzy skoro wcześnie wadę wykryli i pewnie w NO będą rodzić?? ale jesli chcesz to załatwię nr tel

reklama
cześć dziewczyny!

dawno mnie tu na wątku nie było. jak to ten czas szybko leci, moja Frania 4.11. skończy roczek. już zastanawiam się nad menu, chcę zaprosić naszych znajomych z dzieciakami.

co u nas? Frania ma 6 zębów nad resztą pracuje :) raczkuje od 10 miesiąca i chodzi przy meblach, ale sama jeszcze się nie odważyła. jest bbbbbbbbbaaaaaaaarrrrrrdzo ruchliwym dzieckiem, jeszt wszędzie a ja za nią biegam.

Witam
jestem dziś tak zmęczona że nawet nie wiem za co mam się wziąć
nockę miałam fatalną, Mikołaj budził się w nocy chyba z 50x i to z krzykiem i z krokodylowymi łzami aż nie można było go uspokoić w końcu dałam mu Nurofen o pospał 3 godz w dzień też mało spał :(
że dzieci muszą cierpieć przez te ząbki

skąd ja to znam, juz mi sie nurofen konczy, mysle ze ta gorna 2 wyjdzie na dniach, bo znowu płacz w nocy, slinienie sie i brak drugiego snu w ciagu dnia. Dzisiaj o 19 zasypial mi w wannie, obsikal mnie po wyjeciu z wody, a od 19.40 spi i po 10 minutach budzi sie z placzem, wiec mu dalam nurofen i zasnal po nastepnych 10 minutach. Jak mi go szkoda

Nie wiem jak wasze dzieci, ale moj nie znosi tego IbufenuD pomaranczowego, wypluwa mi go, dlawi sie nim i caly sie klei po takiej akcji, a dopiero co byl wykapany. Nawet przez sen sa takie cyrki dlatego czasi watpie i sie meczymy bez niego.

U nas dziś nocka a wlaściwie ranek ciężki. Od 4 na nogach. Wisiał na rekach do 7. Po czym ja biegiem do pracy a dziecko wreszcie spać:(
Na dworze cieplutko ale wichr mało glowy nie urwie

Hejo :-D:rofl2:
Własnie nadgoniłam dzisiejsze wpisy!! A my dzisiaj mielismy udany dzien ;-);-) Rano szybciutko na targ i zamówiłam kuchnie!! bedzie za tydzien i moge szykowac transport i sie powoli przeprowadzac<jupi> do tego kupilam malemu czapke na zime [wyglada cudnie jak mały rusek hahaha] i skarpetki z mieciutka skórzana podeszwa - w koncu sie przestał slizgac. Poza tym Pan Sprzedawca bucików myslal ze to dziewczynka bo taki ładniutki a Pani Sprzedawczyni od czapki ze mały na 13 m-cy jak nic. To sie zdziwili hahaha. Poza tym pare innych zakupów dla siebie i do domu. Pogoda byla sloneczna i mały sie przewietrzyl od 10 do 13 :-D potem spalismy od 15 a pobudka przed 18 na Majke hahaha a o 20 poszedł juz spac na nocke. I tak minoł mi dzien.

reklama
Do góry