reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Niezorganizowani chyba...poza tym wesele robili, liczyli że im się wsio zwróci, a dostali b.mało kasy w porównaniu do tego ile wydali... no i teraz jeszcze B wypłaty nie dostaje od nota bene przyszłego chrzestnego :/

reklama
Dziunka kurcze sama nie masz kasy a bedziesz im kupowac , moze po prostu wprost im powiedziec. Niech im ktos kubeł zimnej wody wyleje na głowe!!! niektorzy nie powinni miec dzieci

Normalne :)

Nawet dwa dni kochana, także cierpliwości :) A jak chcesz wiedzieć szybciej niech Ci na maila wyśle potwierdzenie przelewu z banku.

Dziewczyny sama nie mam pieniędzy ale pojadę dziś do Rossmanna i nakupuję im kosmetyków i tam co jeszcze potrzebują...ech...mam nadzieję że maleństwu nic nie będzie, póki co ma wagę 2800g więc malutkie. Przejęłam się tą całą sytuacją strasznie...
Czekam teraz na wieści co dalej.

Mamy czwartego zębola :D

Nie mogę zmienić il ząbków :(

Dziunka 2800 g to nie tak mało ;-) Bedzie dobrze. Moja kolezanka urodzila w 40tc dziecko o takiej wadze i jest oki. Daj znac jak malenstwo.

Zazdroszcze......... oczywiscie nie bólu tylko zabków :)
Oj te zęby, poszłam spać po 24, a od 4 rano mialam taki koncert ze chyba zasne dzisiaj na stojąco, maly płakał z bólu idzie mu gorna dwojka juz ja widac, ale jeszcze sie nie przebila. Myslalam ze juz nie mozna byc bardziej niewyspanym, a jednak, spałam tylko ze 4 godzinki.
teraz latam na miotle i sprzatam i do roboty.
jutro biore opieke, mam wizyte u neurologa i wizyte kolezanek z pracy po 16 :)

Witajcie , pralnica nastawiona , młody oporządzony , obiadek dla mężusia się "pyrka", dla mnie jest od wczoraj :)

dzis znowu wybieramy sie do piaskownicy :) oj bedzie szaleństwo!!!!!!
Pogoda śliczna!!!Dziunka a onie nie maja nic dla dziecka bo nie maja kasy , czy po prostu sa tak niezorganizowani??
etna witaj!!!!!!!!!

witam!!!!!
Antos juz pewnie ogromny, jakmysmy sie dawno nie widzialy , usciskaj go od nas. Powiedz jak dieta?

Dziunka kurcze sama nie masz kasy a bedziesz im kupowac , moze po prostu wprost im powiedziec. Niech im ktos kubeł zimnej wody wyleje na głowe!!! niektorzy nie powinni miec dzieci

Powiedziałam B wczoraj, a dziś teściowej wsio powiedziałam pewnie suszy teraz głowę B przez telefon ;)

ETNA kiedy się widzimy? Będę wybierać się do Marty z książką , może jakieś spotkanie?

Hej

No jaja jak berety. W DDTVN o chustach i chustowaniu było ze 3 minuty a o tym ze Cezary Żak i jeszcze ktoś tam sa braćmi ciotecznymi 20 min...... śmiech na sali hehehe

U mnie piękne słonce i wiaterek. Remont Olinka pokoju na górze trwa, potem inne pokoje. Zainspirowana jestem pokojem takim, ale podobają mi się kolorki z pierwszego zdjęcia bo takie piekne turkusowe, widać ze w porównaiu z drugim aparat zafałszował kolorystykę na pierwszym. 4028_1_pokoj_szymka_066[2].jpg4028_2_pokoj_szymka_066[1].jpg

Najpierw chyba jednak pojadę po wykładzinę dywanową i dopiero dobiorę w takim kolorze zielony a potem niebieski (pewnie będą z mieszalnika te kolory bo nie chcę niebieskiego jako takiego ale coś z turkusem.
Chyba odkopię wątek z pokoikami dla naszyhc maleństw i będę czekała na Wasze propozycje bo zawsze macie jakieś fajne pomysły.

Idę na prysznic i gotować zupkę dla Olinka. Buziaki.:-)

Dziewczyny sama nie mam pieniędzy ale pojadę dziś do Rossmanna i nakupuję im kosmetyków i tam co jeszcze potrzebują...ech...mam nadzieję że maleństwu nic nie będzie, póki co ma wagę 2800g więc malutkie. Przejęłam się tą całą sytuacją strasznie...
Czekam teraz na wieści co dalej.

Mamy czwartego zębola :D

Nie mogę zmienić il ząbków :([/QUOTE

Dziunka historia straszna skoro mają nr do lekarza to dlaczego nie dzwonią przecież w takiej sytuacji ona powinna leżeć na patologii, a jej lekarz prowadzący. Matko az nie mogę uwierzyć w to wszystko.
Nie dziwie się, że serce ci się ściska.
Gratulujemy zębolka kolejnego ale się Asia rozpędziła.

ah to sie przywitam :D

Hej ....
noc średnia Paweł jak zwykle ok 2-3 wstał zjadl i płakał wiec sruu do mamy do łozka ... w nocy wstawałam siku i dopiero na kiblelku se przypomnialam ze PAWEŁ SPI Z NAMI :o:o:o wstałam na spiocha i nie poczułam go wiem szybko do pokoju szukac dziecka w łozku a on gdzie?... na taty poduszce przytulony do głowy :D przełozyłam do łozeczka nakarmilam i spał do 6 :o pozniej godzine lezelismy w łozku ... tata o 7 wtsawał szykowac sie od pracy wiec wział PAWEŁKA i razem tam sie szykowali :D pozniej przed 8 ukołysalam Pawła i spalismy razem do 9.20 :D no i jak na złość Pies zaczał piszczec ze na dwór chce choc maz wychodził przed 8 :o :o wiec Pawcia w chuste Demon na smycz i sruu :D jak wracalismy zaszlam po serek dla Pawełka i bułeczke słodka dla mnie :) jak bylam w domu połozylam zakupy na szafke wysoko i poszlam sie rozbierac siebie i syna ... gdy go pusciłam z prędkością swiatła pobiegł pod szafke i Krzyczy !! :D myslałam ze pęknie taki czerwony sie zrobił ze złosci hahah :) moj złosnik maly :) :) słońce swieci jakby z 25 stopni bylo ;) a co do czego wieje ze szok :o :o:o
aa no i mam problem mały :( nie wiem co robic ... dostałam propozycje dorobienia sobie u starego pracodawny :| i nie wiem co robic :( eh

reklama
Witam sie i ja z rana. My dopiero sniadanko jemy:) Mala zdjela z kanapki serek zolty i rozsypala po podlodze, a teraz z niej zbiera kawalki sera i je... ona tez (jak tu juz ktos pisal) lubi jesc z podlogi najbardziej:) odkurzacz moj maly hehe.
U nas nocka ok, mala zasnela jak kamien ok. 21, odlozylam i obudzila sie odpiero ok. 12, wzielam do mojego lozka, do cyca i zasnela w sekunde dalej. Potem miala jeszcze (chyba dwie pobudki), ale ogoleni spala dzis ladnie - chyba dlatego, ze nie miala tej drugiej drzemki. Nie bede was tu zanudzac, napisze na watku o spaniu:)

Dziunka - szok co to za ludzie, albo sa tak wyluzowani, albo tak nieodpowiedzialni. A ty dobrze ze powiedzialas tesciowej o tym, w ogole to jakas paranoja, ze im sie dziecko rodzi, a ty teraz po Rossmanach biegasz i kupujesz co trzeba, co ta kobita robila przez te 9 m-cy???

Kasia - jesli masz mozliwosc dorobic to dorabiaj:) jesli jest ktos, kto moze sie zajac Pawelkiem, to jak najbardziej, zawsze to dodatkowy pieniadz, np. na przyszle wakacje:)

Ide poczytac was dalej:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry