reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
Hej. Ja namiętnie siedziałam na chustoforum żeby sprzedać swoją chustę niestety sprzedałam ją o 40zł mniej czyli 180zł plus wysyłka.
Kurczę nigdy nie wysyłałam nikomu paczki nawet nie wiem czy wysłać lepiej kurierem bo strach przez Pocztę Polską. Jeśli przez PP to dam teściowejniech mi ładnie zapakuje i wyśle (bo ona kierownik na PP) no i wio.. :D

Hej. Ja namiętnie siedziałam na chustoforum żeby sprzedać swoją chustę niestety sprzedałam ją o 40zł mniej czyli 180zł plus wysyłka.
Kurczę nigdy nie wysyłałam nikomu paczki nawet nie wiem czy wysłać lepiej kurierem bo strach przez Pocztę Polską. Jeśli przez PP to dam teściowejniech mi ładnie zapakuje i wyśle (bo ona kierownik na PP) no i wio.. :D

Wiele razy wysylalam paczki za pośrednictwem Poczty Polskiej i nie mialam problemów. Ostatnio przez nieuwage wysłałam ciuszki w zwykłym liscie, nie mialam zadnego potwierdzenia nadania-paczki doszły bez problemu. Wyślij paczke polecona-dojdzie na 100%. A pieniadze dostaniesz na konto?? Czy masz za pobraniem wysłac??

Tak jak pisze poprzedniczka...najlepiej za potwierdzeniem odbioru, zawsze tak wysylam sprzedane ciuszki i nie mialam problemu, jest to zabezpieczenie bo potwierdzenie nadania masz a oni musza miec podpis osoby odbierajacej..wiec potem w razie czegos sprawa prosta ;-)

Wiele razy wysylalam paczki za pośrednictwem Poczty Polskiej i nie mialam problemów. Ostatnio przez nieuwage wysłałam ciuszki w zwykłym liscie, nie mialam zadnego potwierdzenia nadania-paczki doszły bez problemu. Wyślij paczke polecona-dojdzie na 100%. A pieniadze dostaniesz na konto?? Czy masz za pobraniem wysłac??

Czekam na PW od dziewczyny chociaż dziwne po co babce która ma dziecko które już wychustowała i już nie chustuje ;/ Chociaz ma w palanach drugie. Ja chce na konto dostać.

Oj u nas tez paranoja z dowodem ubezpieczenia ponoć Jaś nie jest ubezpieczony trzeba pobrac zaswiadczenie że jest ubepieczony od mężą z pracy dostarczyc do NFZ z pismem wyjaśniającym oni przyślą do domu jakieś pismo, że wciąnięy jest w ten ich system i z tym papierkiem do przychodni. Ostatnio dowiedziałam się tego jak byłam po recepte na mleko. i co wy na to haha.

Oj u nas tez paranoja z dowodem ubezpieczenia ponoć Jaś nie jest ubezpieczony trzeba pobrac zaswiadczenie że jest ubepieczony od mężą z pracy dostarczyc do NFZ z pismem wyjaśniającym oni przyślą do domu jakieś pismo, że wciąnięy jest w ten ich system i z tym papierkiem do przychodni. Ostatnio dowiedziałam się tego jak byłam po recepte na mleko. i co wy na to haha.
ja mam ksiazeczke rodzinna i tam wpisany jest Paweł i to wystarcza tylko pieczatka od pracodawcy musi byc

reklama
ja mam ksiazeczke rodzinna i tam wpisany jest Paweł i to wystarcza tylko pieczatka od pracodawcy musi byc

O proszę ciekawe , też sobie wymyślili. Mi mam ciąglę mówi dlaczego Patryk nie ma tej książeczki rodzinnej. Musze powiedzieć B ,żeby załatwił w pracy bo kto wie co będzie jak pójde za 2 dni po recepte

Do góry