reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
Witam sie i ja. Byłam już w skarbówce i w mopsie zalatwiec rodzinne. No i oczywiscie nic nie załatwilam hehe. Jutro moj N musi ruszyc bo wniosek na niego wypisalam. Mala dzis w nocy obudzila sie o 24.00 z takim placzem ze szok. Nie wiem co sie stało, czy sie wystraszyla , czy moze ja cos bolalo. Dopiero jak wyszłyśmy z sypialni do salonu to sie uspokoila. A i od wczoraj katar sie przyczepil do niej. Użycie fridy graniczy z cudem, wiec masc majerankowa poszla w ruch. Ide nadrabiac watki.

Ps. pamietacie o glosach?? :-):-)

A mój sąsiad z góry właśnie wziął się za wiercenie...

Generalnie jestem bardzo tolerancyjna jeśli chodzi o różne remonty, bo sami urządziliśmy sąsiadom 3-miesięczną masakrę, ale po 20 nikt już u nas nie wiercił ani nie walił młotem.... Mi tam rybka, ale jak mi dzidka wystraszy, wrrr....

mojej super sąsiadki i tak nic nie przebije...w sobote robiła urodziny ( ma okolo 40 lat) do 3w nocy ryja pruła ,ma w dupie spi male dziecko -mamy wspolny balkon przedzielony...ktos z jej gosci mowi na balkonie " Agnieszkaale jutro bedziesz miała lipe ,pewnie Ci ktoś uwage zwróci...."a ona : "jebie mnie to jebie !!!"...kiedys 2 razy zwróiłam uwagę ale mnie olała...jest chamską wredną blondynką , na moje oko stara panna bo mieszka sama lub po rozwodzie....pijaczka do potęgi !!! obmyslam plan zemsty jak się będę wyprowadzać ale pomysłow brak..liczę na WASZĄ POMOC HIHI :-)

Wlasnie wrocilam z Tomim z miasta / pseudo spaceru bo deszcz siąpi caly czas, a juz musialam pojsc. Maly jeczal cala droge, bo nie znosi byc nakryty folia na wozku...
Glowa mi peka, szybko kawa, ale pewnie poczekam, az zadziala :( ja juz chce lato!!!! albo chociaz zeby te chlapy minely bo juz mam po paru dniach dosc heheh

Tomulkowi sie wybily dwie gorne jedynki! :) wiec mamy juz czteropak ;) Jemu to jakos "dziwnie" idzie..... po dwa na raz :)
Moze teraz w koncu ladnie usnie w nocy, bo ostatnio to cuda na kiju wyprawial :)
Milego dnia! :)

(...) My planujemy jakiś remont. Tzn. boimi się ładnie wszystko wyszykować sobie a Ci co u nich wynajmujemy jeszcze za 2-3 m-ce nam powiedzą ,że coś im nie halo i będziemy musieli sie wyprowadzić a oni sobie innym wynajmą drożej (...)

A na ile umowe masz podpisana? Jesli sie dogadalas, ze mozesz sobie zmiany wprowadzic (np. przemalowac) to spoko, nie powinni sie burzyc.

(...) Pianistka uszy do góry:) pomyśl ile jeszcze pięknych rzeczy przed Wami, smiem twierdzic , ze nawet ciekawszych niz z okresu noworodkowego :)

Dzieki, juz mi przeszlo, to taki chwilowy dolek byl... no i nie chce myslec, ile jeszcze minie az staniemy na wlasnych nogach, wiem ze kupa osob ma gorzej od nas i w sumie to nie mam prawa narzekac, ale czasem taki ciezar sie czuje, ze jednak czlowiek lapie dola...

(...) ktos z jej gosci mowi na balkonie " Agnieszkaale jutro bedziesz miała lipe ,pewnie Ci ktoś uwage zwróci...."a ona : "jebie mnie to jebie !!!" (...)

O kurde, ale masz sasiadke - wspolczucia i niestety, ale na glupote nie ma rady. Trzeba bylo na policje zadzwonic. Albo nagrac na kom i na youtube ja wrzucic:)

Moja wredotka zasnela wczoraj o 12.20 w nocy, tyle jeszcze sie dawala po lozku, maz juz spal a ja z nia siedzialam. Za to dzis wstala po 10:) no i teraz usypia pod cycem na drzemke.
Ja dzis mam sporo spraw do zalatwienia - musze leciec odebrac w koncu moj zrobiony tel. (mam nadzieje ze zrobili?), isc do banku z moja trefna karta, pozniej czesciowe zakupy i szybkie sprzatanie chaty, bo wiezcorem znajomi przychodza na piwko nasza rocznice slubu swietowac:)
Pogoda nadal do d..., nie chce sie z domu w ogole wychodzic.
Pozdrowka dla was.

mojej super sąsiadki i tak nic nie przebije...w sobote robiła urodziny ( ma okolo 40 lat) do 3w nocy ryja pruła ,ma w dupie spi male dziecko -mamy wspolny balkon przedzielony...ktos z jej gosci mowi na balkonie " Agnieszkaale jutro bedziesz miała lipe ,pewnie Ci ktoś uwage zwróci...."a ona : "jebie mnie to jebie !!!"...kiedys 2 razy zwróiłam uwagę ale mnie olała...jest chamską wredną blondynką , na moje oko stara panna bo mieszka sama lub po rozwodzie....pijaczka do potęgi !!! obmyslam plan zemsty jak się będę wyprowadzać ale pomysłow brak..liczę na WASZĄ POMOC HIHI :-)
zrób mega impreze bo innego sposobu nie ma i może trafisz akurat na dzień kiedy ona bedzie skacowana...
u nas lokator (dodam że nasz lokator) do jakiegoś czasu nons top biby robił,siedzieli całą noc i głosne smiechy,czasami to trwało do 10 rano ale któregoś pieknego dnia o 8 rano obudzili mnie i Emilkę i nei wytrzymałam poleciałam na dół i tak ich opier.... że od tamtej pory juz jest cisza (oczywiście towarzystwo wyprosiłam z mieszkania i zakazałam przebywaniu w nim po 22) i jak narazie trzymają się tego ale na jak długo...ja już siły nie mam do tych lokatorów ,patologia straszna (my mieszkanie kupilismy 2 lata temu ale kupilismy z ta lokatorką i zaproponowaliśmy jej przejsc do naszego mieskzania piętro wyżej,wyremontowanego,z umeblowaniem kuchni i łazienki no i ona odmówiła zaczęła sie awantura że ona tu mieszka tyle lat i że nie będzie się wyprowadzać,więc założylismy sprawe w sądzie którą wygraliśmy ma już komornika na karku i jeszcze musimy teraz eksmisje założyć bo czynszu nie płaci wcale)
ile ja nerw przez to strace...
ostatnio wyszła *******n.... na klatke i przy listonoszu wydzierała sie ze ją okradamy z mieszkania że ona tyle lat mieszka itp...upośledzona kobita,wogóle nie dociera do niej że to nie jej mieszkanie...mogłoby sie to już rozwiązac bo już mam dość,,,
aj miałam poczytac co u was ale EMilka już wstała więc idę po nią

reklama
Do góry