kilolek
podwójna listopadowa mama
no cóż: proszek do prania, plyn do płkania, troche sloiczków, kaszek, pampersy, mleko, płatki, maslo, mięsa nieco, duzo sera.... mam wymieniac dalej ??Witajcie , u nas dla odmiany deszcz , deszcz , deszcz. Nie wiedziałąm , ze chmury sątak wydajne
Młody jeszcze, śpi , tata też , a ja nie mogęzycze Wam miłego dnia
Dziunka widac musiałas sie uczyc na cudzych błedach żeby teraz ich nie popełniac
Sandra ja jak na razie po praktyce w podstawowce , gim, lo mam jedna metode- jak chce cos powiedzic a jest za glosno to wtedy milczejak tylko sie spostrzega to sami sie uciszaja. Ot , takie wnioski praktykanta po 2 miesiasach praktyki. Jak sie to ma do rzeczywistosci- zobaczymy
Kilolek co tam w markecie zakupiłąś - pochwal się![]()
co do tj ciszy... ostatnio czeekałam 15 minut!! masakra. Zanim c ostatni sie zoorientowali to tym pierwszy co sie zorientowali wczesniej odechcialo się czekac az sie odezwe i tez zaczeli gadac... ale ja mamm w ogole mortal cobat w klasie. Maila byc klasa 6 latków ale nie uzbieralo się chetnych na cala klase, wic jest pol 6 a pol7-laow. Przy czym niektóre 7 latki zaraz w styczniu koncza 8 lat, a niektore 6-latki sa tylko z nazwy, bo jesczez 6 nie skonczyly czyli maja 5. Czuję sie jak w małej wiejsckie zbiorczej szkółce - pełen przekrój 5-8 lat
W ogole mam dzis fatalny dzien, chumor koszmarny. Dyyrra odrzuciła moj plan rozwoju (przy czym byl to ten sam plan, ktory zaakceptowala 2 lata temu) Michal nic nie chce jesc poza cyckiem i z rak nei schodzi (juz mnie tak bolą, ze nie jestem w stanie szklanki utrzymac by nie wylac) a Kubie cyba palma odbiła, bo biega o cąlym doomu i wrzeszczy w niebogłosy. Co do rąk jeszcze to wczoraj Kubie jakies dziecko w przedszkolu na stopę stanęło i nie mógł chodzić, wiec musiaąłm go przyynieśc do domu na rękach, Niby nie daleko, bo jakies 500m ale on juz wazy prawie 18 kg a ja jeszcze miałam torebke na ramieniu i jego worek i sniadaniówke no i Michasia w wózku. Pół nocy nie spałam, bo tak mnei to tym ręce rwały