Uleńka_79
Listopadowa Mamusia
Dziewczynki współczuję. A u mnie miodowo..nie wypowiem tego słowa ponownie bo zapeszę ;D
Mały spi, ja najedzona i nie chce mi się nic ;/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczynki współczuję. A u mnie miodowo..nie wypowiem tego słowa ponownie bo zapeszę ;D
Mała zasnela jakiś czas temu, weszlam przed chwila do niej a ona zmieniła sobie pozycje spania o 180 st , jestem w szoku. Musze wam jeszcze powiedziec ze jak byłyśmy z mała w szpitalu w Grudziądzu to przyjechały 2 poparzone dziewczynki, 3 i 2 latka. Starsza poparzona od pasa w dół, młodsza lewa czesc twarzy, ramie i reke. Mama przyjechała z nimi do szpitala dopiero po 24h bo myslala ze nic im nie bedzie! Ze sie zagoi -dziewczynki maja oparzenia 2-3 stopnia. Aha i jeszcze ciekawostka, jeden rodzic moze zostac z dzieckiem w szpitalu na noc i dostaje uwaga- karimatę i śpiwór. No i oczywiście jeszcze trzeba zapłacić za miejsce do spania czyli podlogę.
................ Aha i jeszcze ciekawostka, jeden rodzic moze zostac z dzieckiem w szpitalu na noc i dostaje uwaga- karimatę i śpiwór. No i oczywiście jeszcze trzeba zapłacić za miejsce do spania czyli podlogę.
a ja jestem mega wkur .... :|
no wział pobawił sie i uspał !! od 17 do 19 spał oczywiscie lekko przebudzilam bo nie chciałam aby pozniej po nocy chodził narazie wykompany łazi za psemKasiu - wyluzujdziecie mezowi zostaw i niech sie pobawia, moze jak sie Pawciu wymeczy troche to szybciej wieczorem zasnie?
A ty sobie kapiel relaksacyjna wez albo babski film wlacz jakis i polez...
Co sie z tymi dzieciakami dzieje? Jakies przesilenie jesienne czy co?
spokojnie hehe jak jest maz mały wogole inny chyba ma dośc mamuskiKasiula i jak dzień dalej się potoczył ? Foty poszły![]()