Pianistka
Szczesliwa mamusia!
cześć mamuśki
zaglądam do was ale brak sił na pisanie. Na dodatek z nos mi się leje, głowa boli...
Młoda ciągle przechodzi badania moczu.......
Trzymaj sie kochana, bedzie dobrze, poradzisz sobie
Nawet nikt nie zauważył ze mnie nie ma od 4 dni!!!!! Nikt nawet nie zapytał o mnie. Ja przeżyłam koszmar w czwartek/szpital/pozniej karetka do innego miasta/masakra. Wiecej wam nie pisze bo i tak was to nie interesuje.........
Hmmm... przykro mi z powodu malenstwa, nie zapobiegniesz takim wypadkom i dobrze, ze zareagowalas tak szybko, mam nadzieje ze nie zostana malej blizny...
A co do powyzszego... nie zabrzmialo to milo, przynajmniej w moich oczach. Kazdej z nas czasem nie ma, mnie tez nie ma czasem nawet 2 tyg. i nikt sie o mnie nie pyta i nie interesuje. Ale potem wracam jakby nigdy nic.
U nas weekend minal spokojnie i bez wiekszych rewelacji. Troszke sobie przestawilismy w salonie, zeby malej zrobic wiecej miejsca na wybryki. Marysia cos od wczoraj rak z buzki nie wyjmuje, czyzby trzeci zab wychodzil? Widac, ze cos jej tam przeszkadza. No nic, poczekamy, zobaczymy.
Kilolek - duzo sil dla was! Dla dzieciakow, zeby nie chorowaly i dla was, zebyscie sie odnalezli. Nie zaprzepaszczaj wszystkiego tak szybko, daj wam szanse, moze to tylko chwilowy kryzys?
Ula - buty chyba juz najlepiej kupowac z malym i mierzyc. Tak samo czapki.
Ja tez musze sie wybrac na jesienne zakupy - ciuchow mamy nadal za duzo, ale kurtka nowa by sie przydala, buty jakies w koncu porzadne i czapki jakies cieplejsze, bo u nas jesien zaczela sie na dobre, od 3 dni pada i wieje, zimno jak cholera.
Ostatnia edycja: