reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

o rany ale się porobiło z tymi dzieciakami, mój sobie dzisiaj przytrzasnął paluszki szufladą :szok: ale nie mocno bo skarpety jakoś tak się ułożyły w szufladzie że nie docisnął ale tak się przestraszył że się popłakał :-( a do tego znowu jakieś zębisko mu idzie więc dziś maruda na całego
kilolek może się dogadacie ?? ja sobie z moim uciełam pogawędkę przedwczoraj i od razu się poprawiło :tak: ,dlatego trzymam kciuki żeby i u Ciebie dobrze poszło :tak:
Kingula fajnie macie , u mnie to by było ciężko , chociaż sąsiadów mam fajnych (zwłaszcza takich młodych chłopaków naprzeciwko ;-))
małgosia68 ale słodki ten maluszek i jakie ma niebieściutkie oczęta :tak:
jeśli o mnie chodzi to może być drugi watek zdjęciowy :tak:

reklama
Małgosia ja nigdy na profilu zdjęć nie wklejałam, my mamy na zakmniętym oddzielny wątek ze zdjęciami, gdzie zamieszczamy je.

Laski........a co Was wywiało? Clubingujecie czy co??? ;p

Dziś zrobiłam obiad mężowi hehehe placuszki Kasiiuli z piersi plus frytki karbowane, super pomysł i przepis. Ja dodałam jeszcze duszonych pieczarek. Następnym razem nie dodam ziarenek smaku, ew. wegety tylko sół, pieprz i jakies zioła. Kasia dzięki za przepis ;*

Mój Synek znowu dziś jedna drzemeczka w ciągu dnia i już od 20 śpi. Co ja mam ze sobą zrobić??? ;p
Idę poprzytulać się do męża. Buziaki dziewczynki. Gdzie Wy jesteście? :szok:
Jakąś imprezkę listopadówek robicie i mnie tak nie ma?:-D

A JA Dzis bylam na fitnesie w parku <hahaha> impreza zorganizowana przez FB :D za udział mam dzień za free w siłowni,fitnesie,saunach itp itd haha ;P

nie ma za co :)

super! gratuluję!

Jak was doczytywłam, to mialam napisać mnóstwo rzeczy ale jjak dosżłam do końca dosżlam do wniosku, ze chyba nic mądrego nie napiszę....
Przede mną cięzki weekand :-(rozchodze się z mężem
tzn dosłownie ja się rozchodze, bo on nie chce o tym słyszeć. Nie to żeby mu zaleząlo ale zwyczajnie po zlości. Sprawę mam utrudniona bo mieszkamy z moimi rodzicami, więc to on musi sie wyprowadzić. Obiecałam sobie, że w ten weekand to ząłatwię
co ty za głupoty gadasz!!! :[
CO? Szok! Przemyślałaś? Bardzo mi przykro! Musimy się na chacie spotkać...

Melduję się jeszcze ze starego mieszkania, Asia właśnie zasuwa po pustych pokojach i zamiata podłogę :D Jeszcze mamy sporo drobnych rzeczy do przewiezienia... W pokoju tylko łóżeczko i materac dla nas :D No i komputer - o tego się boję najbardziej, czuję że nie przeżyje przeprowadzki :(

Dziś byłam na super pysznych naleśnikach u Martolinki :)
Joasia nabiła sobie ogromniastego guza, czegoś takiego chyba jeszcze nie widziałyście :D Rósł dłuuugo, myślałam że pęknie :O na szczęście po interwencji octowej całkiem nieźle to wygląda...
Antonio to duży przystojniak, Asia przy nim to jak półroczniak ;)
a ja u KILOLKA Pychaaaaaaaaaaaaaaaa :) :*
Małgosia wydaje mi sie, że żeby bylo widac awatar trzeba mieć chyba 20 postów (jakoś tak,a moze 30). Nastukaj szybko i sie pojawi;)

ze zdjęciami cos się wymysli zaraz hehe

A więc tak poniewaz ja jak zwykle na nocnej zmianie i nie mam z kim tego skonsultować to popelnię samowolę... hehehe (wiem, ze Kasiula jest za, więc sie nie boję :-) )
pytalam Was o ten album - czy by nie zrobic 2 (na zamknietym dla wstydliwych ;-) i tutaj dla ekhibicjonstów :-) )
Z pośród osób, ktore się wypowiedziały jedenj bylo wszystko jedno, jedna byla przeciw a jednak więcej za (kto sie nie wypowiedział, nie doczytał etc niech żąluje) w związku z tym zalożę albumik tu na listopadzie, na razie jako zwykły watek. Tu wkleic zdjęcie moze każdy. Jak nie zda egzaminu i wybierzecie jednak zamkniety to umrze smiercią naturalna ot co.
hahahah aczyli jakbym byla przeciw bałabys sie ? :D ;P
może się uda
pierwszy dzień na świecie

a to świeżutkie foteczki

pierwsze kroczki do tatusia

Małgosiu !! ŚLICZNY TEN TWOJ SYNEK !! :)

więcej fotek mam na nk można mnie znaleźć jako Małgorzata Hyra i pooglądać bo za dużo by wklejać
i dziękuje po
1 za ciepłe przyjęcie
2 w imieniu Mikołaja :-)

a ja tak w skrocie....
mala mi sie przeziebila wiec w tym tyg bylam tylko 2 dni w pracy, na szczescie juz prawie ok :-)
tesknie za wami ale zupelnie nie starcza mi doby odkad wrocilam do pracy....zauwazyl ktos w ogole, ze mnie nie ma :-(

widze, ze nowe listopadoweczki dolaczyly...witam :-)

A dzis w teleexpresie mowili o wizycie Papieża w UK i o tym że poblogosławił małą Marysie... od razu pomyślaąłm czy to czasem nie Pianistkowa Marysieńka ? :o Coś chyba wspominałaś ze popatrzeć pojdziecie na Benedykta czy tam kobzy posłuchac przynajmniej hehe...

Małgosia68, przystojniaczek z Twojego Mikołajka, ze ho ho :) No i zycie nieżle Cie doświadczyło, całe szczeście, ze w końcu słonko zaświeciło i teraz tylko będzie lepiej.

Kilolku, dasz rade... bo jak nei Ty to kto ?

a ja tak w skrocie....
mala mi sie przeziebila wiec w tym tyg bylam tylko 2 dni w pracy, na szczescie juz prawie ok :-)
tesknie za wami ale zupelnie nie starcza mi doby odkad wrocilam do pracy....zauwazyl ktos w ogole, ze mnie nie ma :-(

widze, ze nowe listopadoweczki dolaczyly...witam :-)

Kochana oczywiście że zauważyłyśmy! Cieszę się że już Amelia zdrowa! Daj jakieś jej fotki, ona taka słodziuchna :)

Mój A chrapie.....Joasia też w pokoju obok :O całkiem sama :O Ja za to idę na kibelek śladem Uleńki co by książkę od Martolinki w spokoju poczytać :D

Dziewczyny a przeczytajcie na Olbasie od kiedy można stosować? Na opakowaniu jest napisane ze dzieci powyżej 7 roku życia kropić na wierzch dłoni, a od 3-7 lat na chusteczkę lub poduszkę. No i tutaj się trzeba zastanowić czy napisali na wyrost czy nie?
w uk jest specjalny olbas oil baby czy cos takiego, slabszy od normalnego, moze u was tez jest.
super! gratuluję!

Jak was doczytywłam, to mialam napisać mnóstwo rzeczy ale jjak dosżłam do końca dosżlam do wniosku, ze chyba nic mądrego nie napiszę....
Przede mną cięzki weekand :-(rozchodze się z mężem
tzn dosłownie ja się rozchodze, bo on nie chce o tym słyszeć. Nie to żeby mu zaleząlo ale zwyczajnie po zlości. Sprawę mam utrudniona bo mieszkamy z moimi rodzicami, więc to on musi sie wyprowadzić. Obiecałam sobie, że w ten weekand to ząłatwię

kilolku, trzy razy czytalam twojego posta, bo bylam pewna,ze cos z moim rozumieniem nie tak albo ze to jakis zart....
przykro mi :( moze jeszcze sie dogadacie, kazdy ma jakies gorsze chwile w zwiazku...

reklama
Do góry